Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

  • Käytössänne nyt myös MobilePay!

KOPUKKA!

Oletko haaveillut melonnasta Ivalojoella? Moottorinoususta Kaitumille? Helikopterikyydistä mielenkiintoisen erämaajoen latvoille? Haluat saavuttaa kohteet, joista olet voinut vain haaveilla. Ottaa mukaasi kaverisi, kaikki varusteet, teltan, kamiinan, saunateltan? Et löydä parempaa kuin Kopukka-kumivene. Tänä keväänä tulevat mallit ovat neljännen sukupolven 400, 500 ja 550. Entistä parempi panssarointi, tukevammat airot, säädettävät alumiinipenkit, enemmän varustelenkkejä, vakaa katamaraanipohja, viisi ilmasäiliötä, vapatelineet, korotettu keula, optimoidut takasiivet eli ponttoonit, yksisuuntainen vedentyhjennysventtiili, irroitettava Airdeck-korkeapainelattia, military green väritys jne. Olemme avanneet ennakkotilauksen.


Veneiden arvioitu saapumisaika on heinäkuun alku ja pääsemme lähettämään veneitä asiakkaille arviolta heinäkuun ensimmäisellä viikolla. Tämä aikataulu ei ole vielä tarkka. Jos olet ennakkotilannut veneen ja tämä aikataulu ei sovi niin tilaus voidaan peruuttaa. Ota yhteyttä: myynti@kivelaoutdoor.com 


SLONG PAIKALLISMOOTTORIT!

Erittäin laadukkaat ja suorituskykyiset! Liian alhaisen öljymäärän sensori. V-sylinterikansi: nostaa tehoa ja vääntöä. Erittäin haluttu kannentyyppi esim. karting-virittäjien keskuudessa. Valmiiksi jäykät ventiilinjouset ja keinuvivut. Tämä kone on viimeisen päälle!

ATN X-SIGHT 4K PRO 5-20X

Uskomaton uutuus! Nyt saatavana!

Katso lisää

Liity Facebook sivujemme seuraajaksi! Löydät sieltä uusimmat tarjoukset, kilpailut ja vinkit.

Voit selata tuotevalikoimaa osastoittain myös yläpalkin Tuotteet kohdasta. Huomaa, että jokainen valikon sana on linkki.

Voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla, laskulla tai osamaksulla. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikoille.

Käsittelemme tilauksia koko ajan. Ark. klo 15 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä (koskee varastossa olevia tuotteita). Vastaanotat tuotteet 1-2 vrk kuluttua. Voit myös noutaa tuotteet varastoltamme sovittuna aikana.

Tilaa ja tutustu rauhassa kotona. Tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus, kunhan tuote on alkuperäisessä kunnossa. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!


Suosittelemme

Uusimpia tuotteitamme

Top