Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

Walther 22LR vaimenninadapteri

Walther 22LR vaimenninadapteri

39.00

Tämä vaimenninkierreadapteri voidaan kiinnittää piipun päässä olevan holkin tilalle. Varastossa 2 kpl.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 1911adapteri Osastot: , ,

Kuvaus

Tämä vaimenninkierreadapteri voidaan kiinnittää piipun päässä olevan holkin tilalle. Sopii seuraaviin Walther 22LR kaliiberin pistooleihin: P22/P22Q/PPQ M2/1911. Vaimenninkierre M 12×1. Mukana kierteen suojaholkki. Huom. paksuudeltaan yli 25 mm vaimentimet peittävät avotähtäimet. Aimzonic Rimfire vaimentimen halkaisija on 33.75 mm.

Lähetä ennen tilaamista aseen kantoluvasta kuva: myynti@kivelaoutdoor.com. Voidaan lähettää kirjeessä, lähetys kuuluun hintaan. Tuotteen ulkonäkö voi hieman poiketa kuvasta.

 

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top