Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

  • Käytössänne nyt myös MobilePay!

Walther 22LR vaimenninadapteri

Walther 22LR vaimenninadapteri

29.00

Tämä vaimenninkierreadapteri voidaan kiinnittää piipun päässä olevan holkin tilalle.

Varasto loppu

Kuvaus

Tämä vaimenninkierreadapteri voidaan kiinnittää piipun päässä olevan holkin tilalle. Sopii seuraaviin Walther 22LR kaliiberin pistooleihin: P22/P22Q/PPQ M2/1911. Vaimenninkierre M 12×1. Mukana kierteen suojaholkki. Huom. paksuudeltaan yli 25 mm vaimentimet peittävät avotähtäimet. Aimzonic Rimfire vaimentimen halkaisija on 33.75 mm.

Lähetä ennen tilaamista aseen kantoluvasta kuva: myynti@kivelaoutdoor.com. Voidaan lähettää kirjeessä, lähetys kuuluun hintaan. Tuotteen ulkonäkö voi hieman poiketa kuvasta.

 

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top