Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

Yukon Sightline N475S

Yukon Sightline N475S

870.00

Yukon Sightline N475S on nykyaikainen yötähtäin, joka kiinnittyy mukana tulevalla jalalla picatinnykiskoon. Laitteen käyttöön metsästyksessä liittyy rajoituksia, mutta haitallisten vieraslajien metsästyksessä sallittu. Toimitusaika viikko.

Tuotetunnus (SKU): 26408X Osastot: ,

Kuvaus

Parannettu pimeän ajan herkkyys
Sightline-kiikaritähtäimissä käytetään laitevalmistajan itse kehittämää ohjelmistoa, nykyaikaisimpia elektronisia komponentteja ja signaalinkäsittelyalgoritmeja. Tämän kehitystyön tuloksena saadaan yksi alan suurimmista infrapunaspektrin herkkyystuloksista. Laite toimii moitteettomasti passiivitilassa iltahämärissä ja jopa yöaikaan ilman IR-valaisimen käyttöä. Suuri herkkyys 900–950 nanometrin aallonpituuksilla mahdollistaa Sightline-kiikaritähtäinten käytön näkymättömien IR-valaisimien kanssa.

Helppo käyttää yhdellä ohjaimella
Sightline on yksi markkinoiden helppokäyttöisimmistä kiikaritähtäimistä. Kiikaritähtäin ja sen sisäinen infrapunavalaisin käynnistetään omilla painikkeillaan. Kaikki muut toiminnot tehdään ohjauspyörällä, joka on sekä pyörivä että painettava.

Laajakulmainen okulaari
Monimutkainen, kuusilinssinen laajakulmaokulaari yhdessä HD AMOLED -näytön kanssa takaa mukavan katselukokemuksen. Sightlinen tuottama kuva on vakaa ja vääristymätön ja voimakaskontrastinen koko näkökentän alueella, eikä kärsi avaimenreikäefektistä.

Skaalautuvat ballistiset tähtäinkuvat
Kuten ensimmäisen polttotason tähtäinkuvat, myös Sightlinen tähtäinkuvat skaalautuvat suhteessa laitteen suurennostehon muutoksiin. Tähtäinkuvan hajonta-arvot pysyvät muuttumattomina kautta Sightlinen suurennusalueen. Tämä sallii nopean ja helpon kohdistuksen eri etäisyyksillä.

Ennennäkemättömän hyvä osumatarkkuus kuva kuvassa -tilassa
Kuva kuvassa -tila parantaa tarkkuutta näyttämällä näytön yläosassa samaan aikaan toisen, suurennetun tähtäinkuvan. Kuva kuvassa -toiminnon näyttö vie vain 10% kuva-alueesta, joten näkökenttä ei häiriinny kahdesta yhtäaikaisesta kuvasta huolimatta.

Täsmällinen zoom-nollaus
Käyttäjä voi nollata kiikaritähtäimen joko vakiosuurennoksilla tai zoomia käyttäessä, jolloin naksuarvo pienenee zoom-arvon kasvaessa. Suurin mahdollinen tähtäinkuvan suurennospykälä on alle 0,1 MOA. Tähtäyspiste pysyy vakaana kautta koko suurennosalueen.

3 yksilöityä ammuntaprofiilia / 10 etäisyyttä
Voit luoda kolme erilaista ammuntaprofiilia eri kivääreille ja lippaille kymmenelle eri nollausetäisyydelle.

Stadiametrinen etäisyysmittari
Yksi Sightline-sarjan nerokkaimmista ominaisuuksista on sen mukautuva stadiametrinen etäisyysmittari. Etäisyysmittari helpottaa etäisyyden arviointia kohteen tunnetun koon perusteella: 1,7 m (peura), 0,7 m (villisika) ja 0,3 m (metsäjänis).

Pikakäynnistys
Sightline käynnistyy vain kolmen ja puolen sekunnin kuluessa ON-painikkeen painalluksesta, mikä on yksi tämän hintaluokan nopeimmista tuloksista.

Pikalukittava virtalähde
Sightline-kiikaritähtäimen mukana tulevan DNV-akun kiinnittämiseen ja irrottamiseen kuluu vain muutama sekunti. Akun kotelossa oleva merkki auttaa vaihtamaan akun jopa säkkipimeässä. Laitteeseen on saatavilla ladattavia DNV-akkuja sekä yhteensopiva koteloita neljälle tavalliselle AA-paristolle.

Valmistaja: http://yukonopticsglobal.com/products/sightline-s-series-digital/sightline-N475s/

Manuaali: MANUAL

Ristikot: RETICLE CATALOGUE

Aloitusopas: QSG


Tekniset tiedot
Objektiivin linssin halkaisija (mm): F70/1.2
Optiset ominaisuudet
Suurennos: 6 … 24 x
Näkökenttä (astetta): 4,4 / 7,4
Suurin havainnointietäisyys (m): 400
Silmäsuojan pituus (mm): 50
Sisäänrakennettu infrapunavalaisin
Tyyppi / Aallonpituus (nm): LED / 940
Infrapunavalo: Näkymätön
Toiminnalliset ominaisuudet
Akkujen enimmäiskäyttöaika (h): 4
Suojaustaso (IP-luokitus): IPX4
Suurin rekyylinkestävyys (joulea, J): 6000
Virtalähde (V): 3.8 – 6.3
Käyttölämpötila (°C): -25 … +40
Akkutyyppi: DNV Battery Pack / 4xAA (LR06)
Sivu- ja korosäätö (1 naksu, mm / 100 m): 7.5 (6x), 1.9 (24x)
Elektroniset ominaisuudet
Näytön tyyppi / tarkkuus (pikseliä): AMOLED 1024×768
Kuvakennon tyyppi / tarkkuus (pikseliä): CMOS 1280×720
Yleistä
Mitat (pituus x leveys x korkeus) (mm): 315 x 89 x 88
Paino (kg): 1.15
Takuu: 3 vuotta
Oheistarvikkeet
Kantolaukku: Kyllä
Akkulaturi verkkovirtasovittimella: Kyllä
Käyttöopas: Kyllä
Linssinpuhdistusliina: Kyllä

Lisätiedot

Paino 2 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top