Asiakaspalvelu: 0407284667
 • Tykkää meistä Facebookissa!

 • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

 • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

Winchester XPR Kalix

Winchester XPR Kalix

790.00990.00

Täysin uusi pulttilukko edulliseen hintaluokkaan laadusta tinkimättä. Aseen mukana ei tule kuvassa näkyvää kiikaria, jalkoja, paloja. Toimitusaika noin viikko niin kauan kuin tavaraa on Suomessa. Kysy varalta ennen tilaamista: myynti@kivelaoutdoor.com

Tuotetunnus (SKU): 027160 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Winchester XPR on kokonaan uusi pulttilukkoinen kivääri. Erittäin hyvin suunniteltu ja valmistettu. Varustettu säädettävällä Kalix-poskipakalla, jolloin saat varmasti hyvän poskituen ja tähtäinlinjan joka tilanteessa. Tämä kivääri kestää vertailun jopa 2 kertaa kalliimpiin kivääreihin.

Ominaisuuksia ovat:

 • Vapaasti värähtelevä nappirihlattu kromi-molybdeeni piippu, josta on kaikki jännitykset päästetty oikeaoppisesti lämpökäsittelyllä.
 • Piippu kiinnittyy lukkokehykseen kauluksella (barrel nut). Etuina ovat, että sulkuväli voidaan säätää tarkasti eikä reyylivastinta ole lukkokehyksen ja piipun välissä > lukkokehys ja piippu ovat aina absoluuttisen suorassa linjassa.
 • Piipun suussa on valmiina 14×1 vaimenninkierre ja target-tyyppinen upotus, jota tapaa yleisimmin ainoastaan tarkkuuskivääreissä. Piipun suuta ja aseen tarkkuutta ei voida pilata työstämällä.
 • Jäykässä komposiittimuovitukissa on integroituna extraleveä, lämpökäsitelty teräksinen rekyylivastin. Moniin aseisiin tällaisen osan saa vasta after-market päivityksenä.
 • Täysimittaisessa lukossa 3 sulkuolkaa ja 60 asteen avauskulma. Liike on mahdollisimman lyhyt ja nopea.
 • Lukko on päällystetty nikkeli-teflon pinnoitteella eikä se kanita liikkeessä. Patruuna pesittyy muuttamatta muotoaan mikä lisää tarkkuuspotentiaalia.
 • Jousikuormitteinen plunger-tyyppinen hylsyn ulosheittäjä ja leveä kynsi.
 • Keskeltä syöttävä yksirivinen irtolipas: patruunat nousevat aina samalla tavalla keskilinjaa pitkin.
 • Kaksiasentoinen varmistin ja erillinen lukon vapautin eli lukko voidaan avata varmistettuna. Etuna: ei kolmiasentoisen varmistimen sotkua nopeassa tilanteessa, jolloin varmistin voi jäädä keskiasentoon eikä ase laukea. Kaksiasentoisen varmistimen yksinkertaisuus yhdistettynä kolmiasentoisen varmistimen ominaisuuksiin.
 • Lukon osittainen aukeaminen mm. olalla aiheuttaa se, ettei ase laukea silloin kun asetta tarvitaan nopeasti. Winchester XPR:n lukko ei aukea varmistettuna ennen kuin painetaan vapautinta yhtä aikaa. Ase on aina valmiina rokkaamaan kun sinäkin olet.
 • Säädettävä M.O.A. laukaisukoneisto on sama kuin Winchester M70 mallissa. Liike on olematon sekä ennen että jälkeen laukaisun. Ominaisuuden löytää yleensä vasta korkeasti hinnoitelluista after-market koneistoista. Loistava laukaisukoneisto.
 • Portaattomasti korkeussäädettävä Kalix-poskipakka. Saat kiikaritähtäimen helposti linjaan nopeissa nostoissa.  Makuulta pään liike ja parallaksivirhe saadaan eliminoitua ja tarkat laukaukset ovat helpompia. Kivääri toimii ikään kuin tukevan katseen jatkeena.
 • Inflex rekyyliperälevy ja yksi jatkovälilevy, jolloin saat tukin pituuden oikeaksi.
 • Mattamustat, heijastelemattomat metalliosat eivät häiritse arkoja riistaeläimiä.
 • Karkaistun lukkokehyksen päällä on 8-40 ruuvinreiät kiikarin jalkojen kiinnittämiseen. M70 kiikarinjalat käyvät, mutta tarkista ruuvin koko. Aseen mukana tulevat weaver-kiilat.
 • Kaliiberi: 308 Win. Käy suomalaiselle suurriistalle, tarkkuusammuntaan ja linnustukseen. Erittäin laaja patruuna- ja luotivalikoima.
 • Rihlan nousu 1:10.
 • Lataa käyttöohje.

Testejä: Field&Stream, American Rifleman, Range 365, American Hunter, Daily Caller, Realguns.


Tekniset tiedot:

Piippu: 21″ / 53 cm
Lipas: 3+1
Paino: noin 3.2 kg
Kaliiberi: 308 Win
Vaimenninkierre: kyllä 14×1


 

Aseen ostaminen ja lähettäminen:

Lähetät meille allekirjoitetun 4-sivuisen aseen hankkimisluvan kirjeessä. Osoite: Kivelä Outdoor, Ruuhiranta 7, 96800 Rovaniemi. Käytä allekirjoitukseen sinistä tai mustaa kuulakärkikynää. Liitä mukaan saatekirje mistä aseesta ja varusteista on kysymys, mitä on sovittu, osoitteesi, puhelimen numerosi, sähköposti.

Lähetämme aseen Matkahuollon kautta lähimpään MH toimipaikaan. Asetta ei lähetetä lähellä-pakettina. Lähetyksen mukana tulee täytetty hankkimislupa (kaksi päälimmäistä sivua), joka toimii väliaikaisena kantolupana.

Huom. varmista aseen saatavuus meiltä ennen kuin lähetät hankintalupia. Kaliibereita ja malleja on paljon, ja aseita tulee ja menee kiivasta tahtia. Joidenkin aseiden kohdalla toimitusaika voi olla hyvinkin pitkä. Ennen kuin teet ostoksen verkkokaupassa niin varmista haluamasi aseen toimitusaika: myynti@kivelaoutdoor.com (puhelimitse emme osaa heti sanoa toimitusaikaa).

Huom. jos hankkimisluvassa on vain ja ainoastaan 12/76 ja asiakas haluaa 12/89, on hänen hankittava uusi hankkimislupa tai poliisilaitos voinee muuttaa luvan 12/89:ksi. (tieto Poliisihallituksesta). Poliisi voi myöstää hankkimisluvat väljemminkin, jolloin voit valita kaliiberin vapaammin ostotilanteessa.

Jos hankit revolveria missä on kaksi eri kaliiberin vaihtorullaa niin tarvitset luvat molempiin. Sama pätee aseisiin, joissa tulee mukana toinen tai useampi piippu.

Lisätiedot

Paino 5 kg (kilogramma)
Winchester XPR

Winchester XPR, Winchester XPR Kalix

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top