Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

  • Käytössänne nyt myös MobilePay!

Winchester Super X4 Composite

Winchester Super X4 Composite

899.00

Winchester Super X4 on suoristuskyvyn uusi taso. Toiminta, käsiteltävyys ja ergonomia on parempaa verrattuna aikaisempaan SX3-malliin. Uudelleen muotoiltu tukki nousee nopeammin “poskelle”. Tiedustele saatavuutta: myynti@kivelaoutdoor.com

Kuvaus

Winchester Super X4 on suoristuskyvyn uusi taso. Toiminta, käsiteltävyys ja ergonomia on parempaa verrattuna aikaisempaan SX3-malliin. Uudelleen muotoiltu tukki nousee nopeammin “poskelle”. Kaikki kriittiset käyttökytkimet on suurennettu asiakaspalautteen pohjalta, erityisesti kylmässä käyttöä ajatellen: varmistin, latausvipu, lukon sulkija, liipasinkaari. Mattapintainen kiiltelemätön pinnoite. Tummat osat lukkoa myöten aiheuttavat vähemmän heijastuksia riistaeläinten silmiin.

Erinomaisen toimintavarma kaikilla latauksilla itsesäätyvän kaasumännän ansiosta. Toimii vaikka sekoitat eri patruunoita keskenään. Tuntuma on oikea. Pistoolikahva on uusittu ja se on aikaisempaa ohuempi. Etutukki on kokonaan päivitetty ergomisemmaksi. Perälevy on uusittu. Varmistimen sijainti liipasinkaaren takana > sormea ei tarvitse nostaa liipasimelta.

Winchester Super X4 sopii erityisen hyvin vesilinnustukseen. Patruunapesä on 89mm eli 3,5″ movitukkisissa malleissa ja 76 mm eli 3″ puutukkisissa malleissa.

Tekniset tiedot:

Kaliiperi: 12/89
Piippu: 26 tai 28 tuumaa, mainitse piipun pituus tekstikentässä
Paino: noin 3.1 kg
Toimintatapa: itselataava kertatuli, 3
Vakiosupistajat: F, M, IC


Item Number 511205292 UPC 048702006876
Gauge 12 Ga Chamber Length 3 1/2″
Barrel Length 28″ Overall Length 49″
Length of Pull 14 1/4″ Drop at Comb 1 3/4″
Drop at Heel 2″ Weight 7 lbs 2 oz
Magazine Capacity 4, 2 3/4″ shells Rib Width 1/4
Barrel Finish Matte Stock Finish Matte
Chokes Included Full, Modified, Improved Cylinder Receiver Finish Matte Black
Dura Touch Finish No Chamber Finish Chrome Plated Chamber and Bore
Front Sight Fiber Optic Choke System Invector-Plus Flush
Barrel Material Steel Stock Material Composite
Recoil Pad Inflex 1, Small with Hard Heel Insert Checkering Textured Grip Panels
Sling Swivel Studs Matte Blued Receiver Material Aluminum Alloy
Trigger Finish Matte Black Trigger Guard Finish Matte Black
Bolt Slide Finish Matte Blued Magazine Type Tubular
Trigger Material Alloy Trigger Guard Material Alloy
Trigger Guard Engraving None Choke Wrench Included Flat Wrench

 


Aseen ostaminen ja lähettäminen:

Lähetät meille allekirjoitetun 4-sivuisen aseen hankkimisluvan kirjeessä. Osoite: Kivelä Outdoor, Ruuhiranta 7, 96800 Rovaniemi. Käytä allekirjoitukseen sinistä tai mustaa kuulakärkikynää. Liitä mukaan saatekirje mistä aseesta ja varusteista on kysymys, mitä on sovittu, osoitteesi, puhelimen numerosi, sähköposti.
Lähetämme aseen Matkahuollon kautta lähimpään MH toimipaikaan. Asetta ei lähetetä lähellä-pakettina. Lähetyksen mukana tulee täytetty hankkimislupa (kaksi päälimmäistä sivua), joka toimii väliaikaisena kantolupana.
Huom. varmista aseen saatavuus meiltä ennen kuin lähetät hankintalupia. Kaliibereita ja malleja on paljon, ja aseita tulee ja menee kiivasta tahtia. Joidenkin aseiden kohdalla toimitusaika voi olla hyvinkin pitkä. Ennen kuin teet ostoksen verkkokaupassa niin varmista haluamasi aseen toimitusaika: myynti@kivelaoutdoor.com (puhelimitse emme osaa heti sanoa toimitusaikaa).
Huom. jos hankkimisluvassa on vain ja ainoastaan 12/76 ja asiakas haluaa 12/89, on hänen hankittava uusi hankkimislupa tai poliisilaitos voinee muuttaa luvan 12/89:ksi. (tieto Poliisihallituksesta). Poliisi voi myöstää hankkimisluvat väljemminkin, jolloin voit valita kaliiberin vapaammin ostotilanteessa.
Jos hankit revolveria missä on kaksi eri kaliiberin vaihtorullaa niin tarvitset luvat molempiin. Sama pätee aseisiin, joissa tulee mukana toinen tai useampi piippu.

Lisätiedot

Paino 4 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top