Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

  • Käytössänne nyt myös MobilePay!

Winchester 22 WMR Subsonic HP 45gr

Winchester 22 WMR Subsonic HP 45gr

17.90

Winchester toi markkinoille ääntä hitaamman 22 Magnum vaimenninpatruunan vuonna 2016. Suuren suosion saanut patruuna loppui viime vuonna kesken, mutta nyt näitä taas saa. Patruuna sopii esimerkiksi loukkupyyntiin.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 22MSUB45 Osastot: , ,

Kuvaus

Winchester Australia toi ääntä hitaamman 22 Magnum vaimenninpatruunan markkinoille vuonna 2016. Suuren suosion saanut patruuna loppui viime vuonna kesken, mutta nyt näitä taas saa. Patruuna sopii esimerkiksi loukkupyyntiin. Winchester 22 WMR Subsonic käy 100m matkalta noin 10cm kasaa, testattu Chiappa Little Badger pienoiskiväärillä. Eli noin 5cm kasaa 50 metrin matkalta.


Tekniset tiedot:

Luodin paino: 45 grain / 2,915 g
Lähtönopeus: 324 m/s
Luodin tyyppi: HollowPoint (HP) – reikäpääluoti
Pakkauksessa: 50kpl


Patruunoiden ja äänenvaimentimen ostaminen:

Toimi näin:
1. Osta haluamasi tuotteet nettikaupasta.
2. Lähetä meille kuva aseen kantoluvasta molemmilta puolilta sekä henkilötodistuksesta. Ajokortti tai passi käy. Lähetä lupakuvat valintasi mukaan: sähköpostilla myynti@kivelaoutdoor.com, whatsapp (tai tekstiviesti) 0407284667. Liitä mukaan tilausnumero.
3. Lähetämme tilauksesi lähimpään Matkahuollon toimipaikkaan. Emme lähetä luvanvaraisia tuotteita lähellä-pakettina.

Lisätiedot

Paino 0.2 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top