Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

Willfine 4.0CG riistakamera
Ale!

Willfine 4.0CG riistakamera

329.00 279.00

Willfine 4.0CG on 4G verkkoa hyödyntävä etäohjattava riistakamera. Kykenee lähettämään 5-10s videot ja alkuperäislaatuiset 12MP kuvat 4G-verkon kautta sähköpostiin tai FTP-palvelimelle, 12MP kuvat kännykkään. Rajoitettu erä nyt varastossa!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): WF40CG Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Willfine 4.0CG on 4G verkkoa hyödyntävä etäohjattava riistakamera. Kykenee lähettämään 5-10s videot ja alkuperäislaatuiset 12MP kuvat 4G-verkon kautta sähköpostiin tai FTP-palvelimelle, 12MP kuvat kännykkään. Nopea liiketunnistin 0.35 s. 52° linssi. Suojausluokka IP66. Time Lapse. jne. jne. Tässä on kaikki tarvittava.

 


4.0CG-kameran hallintaohjelma kännykkään on “TrailCamera”.

Kun syötät puhelin numerot ohjelmaan niin käytä maakoodia (+358…). Valitse asennettaessa riistakameraksi 4G-malli. Kameran pakkauslaatikossa on QR-koodi, minkä avulla löydät tämän ohjelmiston Apple tai Google kaupasta.


Etäohjattavia ominaisuuksia ovat mm:

Muuta/käytä näitä milloin haluat kännykän välityksellä.

Get a Picture. Tilaa kuva kameralta milloin tahansa.

MMS. Lähettää kuvat jopa neljään kännykkänumeroon.

SMTP. Lähettää 12MP kuvat ja 1080P videot jopa neljään sähköpostiin. Useimmat, kuten Gmail, voidaan asettaa hälyttämään uuden viestin saapuessa.

Picture Size. Kuvaa tarkasti. Jopa 12 megapikselin kuvat. Säädettävissä: 12, 8, 5M.

Video Size. Valitse videon tarkkuus: 1080P, 720P, VGA.

Time-lapse. Ajastettava kuvaus kuvaa ilman liiketunnistinta. Kuvaa vaikka koko peltoaukea.

Night Mode. Kuvaa pimeässä tarkasti tai kaukaa. Yökuvauksessa voidaan käyttää seuraavia kolmea asetusta kuvan laadun määrittämiseen: 1) Min Blur: lyhyt valotusaika, minimoi liike-epäterävyyttä, lyhentää IR-salaman kantomatkaa. Tämä on nähdäksemme hyvä asetus esim. nuolukivellä kun eläimet tulevat lähelle kameraa. 2) Max. Range: pidempi valotusaika, pidentää IR-salaman kantamaa, mutta heikentää kuvan laatua, koska kohde ehtii hieman liikkua valotuksen aikana. 3) Balance: kahden ylläolevan asetuksen kombinaatio.

PIR Sensitivity. Kuvaa ainoastaan mitä haluat. Säädettävä liiketunnistimen herkkyys. High-asetus kuvaa jopa hiiren kokoiset eläimet sopivissa olosuhteissa. Middle-asetus on hyvä keskikokoisille eläimille. Valitse Low-asetus jos haluat seurata pelkästään sorkkaeläimiä.

Delay. Viive. Ei kuvaa liikaa. Säädettävä tauko kuvien välillä 00:00:03~23:59:59. Huom: älä käytä Time Lapse ja Delay asetuksia yhtä aikaa.

Multi Shot. Ottaa samasta kohteesta useampia kuvia. Säädettävissä 1-5 kuvaa per laukaisu. Tallenna upeat tapahtumat.

Camera Mode. Kuva+video. Säädettävissä. Pelkkä kuva, kuva+video. Videon pituus säädettävissä 05~59s.

Timer. Ajastus. Voit määrittää aikavälin milloin kamera on päällä. Esim. kamera kuvaa välillä 01.00-07.00.

SC Cycle. Tämä asetus päällä kortin täyttyessä kamera kirjoittaa vanhimpien tiedostojen päälle eikä täyty koskaan.

Ja paljon muuta…


Ominaisuuksia:

Ei liian laaja PIR-kulma. 52 asteen PIR-kulma tuottaa 110 asteen PIR-kulmaa tarkemmat kuvat. Valmistajan suositus on 52-astetta.

Kuvaa täysin pimeässäkin. IR-Led. 57:n ledin infrapunasalama valaisee kohteen näkymättömällä valollaan säkkipimeässäkin jopa 20m päästä.

Kuvaa liiketunnistimen avulla. PIR. 0.35s liiketunnistin on yksi markkinoiden nopeimpia. Kuvaa nopeastikin liikkuvat kohteet.

Kestävä, laadukas ja luotettava. Kamera kestää ongelmitta sateen, pakkasen ja pölyn.

Virta ei lopu. Jos tapahtumia on paljon niin voit kytkeä isonkin akun erillisen kaapelin avulla. Kiinteistönvalvontaa ajatellen saatavana verkkovirtamuuntaja.

Tiedät mitä ja missä. Videoihin ja valokuviin liitetään leima, joka kertoo päivämäärän ja kellonajan.

Suojaus. Kamera voidaan suojata PIN-koodilla.

Pieni ja kevyt. Eräs markkinoiden pienimpiä ja keveimpiä etäohjattavia riistakameroita. Kevyt kantaa vaikka repussa minne ikinä menetkään.

IP66 suojaus.


Tekniset tiedot:

IR etäisyys: 20 m
IR ledejä: 57 kpl
Muistikortti: max. 32 GB SD
Linssi: F=3.0; FOV=52°; Auto IR-Cut-Remove (at night)
PIR herkkyys: High / Normal / Low
PIR kulma: 65°
Kuvakoko: 5/8/12
Videotarkkuus: FHD 1080P
Shooting Numbers: 1-5
Laukaisuaika: 0.35 s
Camera + Video: kyllä
Time Lapse/Timer: kyllä
SD Card cycle: ON/OFF
Paristot: 6/12 AA
Virtalähde:  DC 6/12V
Vedenpitävyys: IP66
GPS: kyllä
Videon pituus:
05-10 s säädettävissä, 4G tiedonsiirtoon
05-59 s säädettävissä, muistikortille


Kameran käyttöönottaminen:

Asenna AA-akut, antenni, SIM, muistikortti ja käynnistä kamera. Varmista, että SIM-kortti siirtää dataa. Lataa kännykkäsovellus, perusta käyttäjä ja liitä kamera tiliin. Kun asetukset on tehty asenna myös kameran takakuoreen AA-akut ja kiinnitä kuori paikoilleen. Tämän jälkeen voit kiinnittää kameran puuhun. Tarkemmat ohjeet löytyvät manuaalista ja tämän sivun alareunasta. Jos käytät ulkopuolista akkua tai verkkovirtalähdettä niin ota kameran akut irti.

Hanki puhelinliittymäksi esim. Telia Prepaid. Tarkista liittymän internet asetukset.

Kamera vaatii toimiakseen tavallisen SD-muistikortin ja AA-akut (tai paristot tai ulkopuolisen 12V akun). AA-akkuja ei meillä vielä ole valikoimissamme.


Takuu:

Willfine on ylpeä tuotteidensa laadusta ja tarkasta kontrollistaan. Siksi tälle laitteella annetaan vuoden takuu. Takuu kattaa materiaaleista tai valmistuksesta johtuvat viat ostopäivästä lukien. Viallinen tuote joko korjataan tai vaihdetaan vastaavaan tai parempaan uuteen tai huollettuun tuotteeseen.

Tämä takuu ei kata väärinkäytöksistä, onnettomuuksista, tuotteen muuntamisesta tai tehtaan valtuuttamattoman korjaajan aiheuttamista ongelmista. Tämä takuu koskee vain vikoja jotka johtuvat materiaali- tai valmistusvirheistä tavanomaisessa käytössä.

Jos tuotteessa on materiaali- tai valmistusvirheistä tavanomaisessa käytössä tulleita ongelmia, kuvaile ne mahdollisimman tarkasti, ota kuvia ja kirjoita ongelman kuvaus. Lähetä ne osoitteeseen: myynti@kivelaoutdoor.com. Älä palauta tuotetta ennen kuin annamme siihen luvan ja ohjeet.

Lisätiedot

Paino 1 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top