Asiakaspalvelu: 0407284667
Willfine 3.0CS Cloud System riistakamera
Ale!

Willfine 3.0CS Cloud System riistakamera

229.00 149.00

Huippu-uutuus Willfine 3.0CS (Cloud System) on ensimmäinen etäohjattava riistakamera joka tallentaa kuvat pilveen! Kameraa voidaan etäohjata helppokäyttöisellä WingHomeTrail-kännykkäsovelluksella, joka on saatavana sekä IOS- että Android-puhelimiin. Kameran käyttöönotto on tehty todella helpoksi. Huom. kamera vaatii toimiakseen SIM-kortin, SD-muistikortin ja AA-akut tai paristot. Tämä malli voidaan muuttaa myös 3.0CG-malliksi, joka lähettää kuvat normaalisti sähköpostitse. Ja taas takaisin pilvimalliksi. Voit siis kokeilla kumpi sopii sivulle paremmin.

Ajantasainen käyttöohje on ladattavissa verkosta. Skannaa puhelimen QR-lukijalla käyttöohjeessa tai tällä sivulla oleva QR-linkki ja lataa puhelimeesi tälle riistakameralle tarkoitettu etäkäyttöohjelma: WingHomeTrail. Huom. älä käytä kameran mukana tulevan manuaalin QR-koodia. Se lataa väärän ohjelman (sähköpostimallin sovelluksen). 

Varastossa

tuotetunnus (SKU) WF30CS Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Willfine 3.0CS Cloud System riistakamera:

Willfine 3.0CS (Cloud System) on ensimmäinen etäohjattava riistakamera joka tallentaa kuvat pilveen! Kameran hallinointi on erittäin helppoa kännykkään asennettavan sovelluksen kautta. Willfine 3.0CS riistakamera ottaa kuvat tarkimmalla 12MP asetuksellaan koossa 4032 × 3024 pistettä ja kuvan koko on luokkaa noin 2.5 Mb. Kamera lähettää kuvat pilveen 1920×1440 kokoisina FullHD kuvina, joiden koko on keskimäärin hieman alle 300kt. Näistä pilvikuvista saadaan WingHomeTrail-kännykkäsovellukseen esikatselukuvat noin 95kt kokoisina. Kännykkään voidaan ladata pilvestä 1920 x 1440 kokoiset kuvat ja 4032 × 3024 kuvat ja videot ovat aina riistakameran muistikortilla. Kuvat ovat JPG-formaatissa ja videot AVI-formaatissa. Tämä malli voidaan muuttaa myös 3.0CG-malliksi, joka lähettää kuvat normaalisti sähköpostitse.


Ominaisuudet:

Pilvitallennus: Kuvat tallentuvat Alibaba Cloud tai Amazon-pilveen. Kuvat ilmestyvät pikkukuvina WingHomeTrail-kännykkäsovellukseen, kunhan sovellus on päällä. Jos sovellus ei ole käynnissä niin kuvat ilmestyvät sovellukseen kun se käynnistetään. Uuden kuvan tuleminen näkyy normaaleissa puhelimen hälytyksissä. Kuvat voidaan ladata sovelluksesta tarkkoina versioina kännykkään mobiiliyhteyden ja WIFI-yhteyden kautta milloin tahansa. Kuvat voidaan jakaa eteenpäin kännykällä: email, WhatsApp, Instagram, Facebook jne. Videot tallentuvat aina kameran SD-muistikortille. Kuvat tallentuvat aina myös SD-muistikortille.

  • Willfine 3.0CS tallentaa aina Alibaba Cloud tai Amazon-pilveen.
  • Tämä laite ei lähetä kuvia sähköpostiin vaan toiminta perustuu pilveen.
  • Kuvien katseluun ja kameran ohjaamiseen on helppokäyttöinen sovellus, joka asennetaan puhelimeen.
  • Tämä 3.0CS-malli voidaan muuttaa myös 3.0CG-malliksi, joka lähettää kuvat normaalisti sähköpostitse. Ohjeet tällä sivulla.
  • Pilvestä on jatkossa tarjolla ilmainen ja maksullinen versio.

Kuvaa tarkasti: 12 megapikselin kuvat ja FullHD 1080p videot.

Ei liian laaja PIR-kulma: 52 asteen PIR-kulma tuottaa 110 asteen PIR-kulmaa tarkemmat kuvat. Valmistajan suositus on 52-astetta.

Kuvaa täysin pimeässäkin: IR-Led. 56:n ledin infrapunasalama valaisee kohteen näkymättömällä valollaan säkkipimeässäkin jopa 20m päästä.

Kuvaa pimeässä tarkasti tai kaukaa: Yökuvauksessa voidaan käyttää seuraavia kolmea asetusta kuvan laadun määrittämiseen: 1) Min Blur: lyhyt valotusaika, minimoi liike-epäterävyyttä, lyhentää IR-salaman kantomatkaa. Tämä on nähdäksemme hyvä asetus esim. nuolukivellä kun eläimet tulevat lähelle kameraa. 2) Max. Range: pidempi valotusaika, pidentää IR-salaman kantamaa, mutta heikentää kuvan laatua, koska kohde ehtii hieman liikkua valotuksen aikana. 3) Balanced: kahden ylläolevan asetuksen kombinaatio.

Kuvaa liiketunnistimen avulla: PIR. 0.4s liiketunnistin on yksi markkinoiden nopeimpia.

Kuvaa ainoastaan mitä haluat: Sensitivity. Säädettävä liiketunnistimen herkkyys. High-asetus kuvaa jopa hiiren kokoiset eläimet sopivissa olosuhteissa. Middle-asetus on hyvä keskikokoisille eläimille. Valitse Low-asetus jos haluat seurata pelkästään sorkkaeläimiä.

Kuvaa vaikka koko peltoaukea: Time-lapse. Ajastettava kuvaus kuvaa ilman liiketunnistinta.

Ei kuvaa liikaa: Delay. Säädettävä tauko kuvien välillä 00:00:03~23:59:59. Huom: älä käytä Time Lapse ja Delay asetuksia yhtä aikaa.

Ottaa samasta kohteesta useampia kuvia: Multi Shot. Säädettävissä 1-5 kuvaa per laukaisu.

Kuva+video: Säädettävissä. Pelkkä kuva, kuva+video, pelkkä video. Videon pituus säädettävissä 05~59s.

Ajastus: Timer. Voit määrittää aikavälin milloin kamera on päällä. Esim. kamera kuvaa välillä 01.00-07.00.

3G-yhteys: Siirtää kuvat luotettavasti pilveen mistä ne ilmestyvät nopeasti kännykkään keveinä esikatselukuvina. Mistä ne voidaan ladata myös tarkkoina.

Kameran paikka: GPS Geotag. Voidaan merkitä sovelluksen kautta Google Maps-karttaan ja myös kuvissa on sama paikkatieto.

Kestävä, laadukas ja luotettava: Kamera kestää ongelmitta sateen, pakkasen ja pölyn. Kameraa on testattu Rovaniemellä kuukauden ajan ja pakkasta on ollut välillä lähes 30 astetta. Ei mitään ongelmia. Suosittelemme silti kameran suojaamista sateelta ja lumelta.

Virta ei lopu: Jos tapahtumia on paljon niin voit kytkeä isonkin akun erillisen kaapelin avulla.

Tiedät mitä ja missä: Videoihin ja valokuviin liitetään leima, joka kertoo päivämäärän ja kellonajan.

Suojaus: Kamera voidaan suojata PIN-koodilla.


3.0CS “pilvikameran” muuntaminen 3.0CG “sähköpostimalliksi”:

Jos et halua käyttää pilvipalveluita niin voit muuntaa 3.0CS-kameran normaaliksi sähköpostin avulla kuvia lähettäväksi 3.0CG-malliksi. Asennusohje on sama kuin yllä, mutta firmware eri. Huom. tavallista 3.0CG kameraa ei voi muuttaa pilvimalliksi, koska ainoastaan alkuperäiset 3.0CS-mallit on rekisteröity pilvipalveluun. Sen sijaan 3.0CS kamerasta sähköpostimalliksi muunnettu kamera voidaan päivittää takaisin pilvimalliksi 3.0CS-firmwarella. Lataa 3.0CG kameran firmware. Huom. 3.0CG-kameran hallintaohjelma kännykkään on “TrailCamera”.


Ohjaa kameraa täydellisesti ja hallinnoi kuvia yhdellä ja samalla sovelluksella:

Kameraa voidaan etäohjata helppokäyttöisellä WingHomeTrail-kännykkäsovelluksella, joka on saatavana sekä IOS että Android käyttöjärjestelmiin. WingHomeTrail-sovellus yhdistää kaikkien kameran toimintojen ohjaamisen ja kuvien hallinnan yhteen ja samaan helppoon käyttöliittymään. Turvallisuussyistä johtuen kameran toimintoja voidaan ohjata ja kuvia katsella yhdellä laitteella kerrallaan, mutta katselulaitteiden määrää ei ole rajattu. Voit siis antaa metsästysseuran riistakameralle tunnukset kaikille jäsenille. Jokainen uusi eri laitteella tehtävä katselu-ohjauskerta heittää edellisen pois linjoilta. Ohjaava laite voi olla GSM- tai Wifi-verkossa.


Kameran käyttöjärjestelmän (firmware) päivittäminen:

Willfine 3.0CS kamerassa on ollut toisinaan ongelmaa, ettei kamera lähetä kuvaa pyydettäessä. Uusi firmware ratkaisee tämän ja kuvat tulevat nopeasti. Tämän zip-pakatun tiedoston mukana on asennusohjeet ja SPHOST.BRN-tiedosto. Kopioi SPHOST.BRN-tiedosto SD-muistikortin juureen. Aseta kameran kuva/video-liukukytkin kuva-asentoon. Laita täydet akut kameraan. Käynnistä kamera vasemmalla liukukytkimellä (ON). Pidä ylänuolinäppäintä alas painettuna, paina OK-näppäintä kerran. Kun näyttöön ilmestyy teksti: “Please wait” niin löysää ylänuolinäppäin ja päivitys alkaa. Odottele noin minuutti. Etukannen punainen IR-LEDi palaa kun päivitys on käynnissä. Päivitys on onnistunut kun IR-LEDi sammuu. Ota kameran akut pois ja odota muutama minuutti. Asenna akut ja käynnistä kamera normaalisti. Päivitys on onnistunut. Lataa 3.0CS kameran firmware. Uusin ohjelmistoversio on, Ver: 3Hr81004. Näet sen kameran “Other” valikosta.


Ajantasainen käyttöohje on ladattavissa verkosta:

Skannaa puhelimen QR-lukijalla käyttöohjeessa tai tällä sivulla oleva QR-linkki ja lataa puhelimeesi tälle riistakameralle tarkoitettu etäkäyttöohjelma: WingHomeTrail. Huom. älä käytä kameran mukana tulevan manuaalin QR-koodia. Se lataa väärän ohjelman.

Kameran sijainti:

Kameran paikka voidaan merkitä sovelluksen kautta Google Maps-karttaan, jossa sijainti määritetään päätelaitteen satelliittipaikannuksen avulla. Myös kuvissa on sama paikkatieto. Kamera lähettää liiketunnistimen laukaisemat, ajastuksella otetut ja erikseen tilatut tilannekuvat pilveen ja sieltä pienoiskuvina kännykkäsovellukseen. Pilvipalvelusta voit ladata maksimikokoiset kuvakopiot kännykkääsi milloin haluat ja jakaa eteenpäin. Voit hallinnoida kaikkia kameran asetuksia etänä. Näet etänä myös GSM-signaalin voimakkuuden, ilman lämpötilan, akkujen varauksen ja muistikortin tilan. Kamera ei siis vaadi turhia käyntejä paikanpäällä. Kameraan voidaan syöttää virtaa myös 12V akusta. Meiltä saa akun liittämiseen sopivan kaapelin lisävarusteena.

Yökuvaus:

Paljaalle silmälle näkymätön infrapunasalama mahdollistaa mustavalkoisen yökuvaamisen säkkipimeässä jopa 20 metrin etäisyydeltä. Liiketunnistimen herkkyyttä voidaan säätää kolmeen tasoon mikä auttaa kuvaamaan vain halutun kokoisia liikkuvia kohteita. Kamera kestää vesisadetta, pakkasta, tuiskua ja sopii riistan kuvaamisen lisäksi myös valvontakameraksi. Kiinteistönvalvontaa varten kameraan kannattaa hankkia lisävarusteena saatava 12V seinälaturi.


Tekniset tiedot:

Kuvasensori: 5 MP Color CMOS
Kuvakoko: 5MP/8MP/12MP (12MP = 4032 × 3024), jpeg
Yö/päiväkuvaus: kyllä
Sarjakuvaus: 1-5
Video: 1080P (1920×1080); 720P (1280×720); 640×480
Videoformaatti: AVI
Videon pituus: 5-59s
Kuva+video: kyllä
Liiketunnistin PIR: 0.35-0.45s, intervalli 4-7s
PIR-kulma: 52 astetta
PIR herkkyystasot: High / Normal / Low
PIR-etäisyys: 20m
IR: 56 näkymätöntä IR LEDiä, 940nm
IR-asettelu: ylhäällä 25, alhaalla 31
Linssi: F=3.0; FOV=100°; Auto IR-Cut-Remove (at night)
LDC-näyttö: 2” TFT, RGB, 262k
Muistikortin tuki: 8-32GB, on-off
SD-cycle: kyllä (tällä asetuksella kortti tallentaa tiedostojen päälle tilan loppuessa alkaen vanhimmista tiedostoista)
Säänkestävyys: IP54, -20 — +60
Pilvitallennus: Alibaba Cloud tai Amazon Cloud, still-kuville (videot tallentuvat aina muistikortille)
3G: 900/ 1800/ 2100MHZ
GPS Geotag: merkitään kännykkäsovelluksella, paikallista kamera ja kuvat kartalta
Salasanasuojaus: kyllä
Tukee SIM-koodin kyselyä: kyllä
Virta: 8 kpl AA (ei tule mukana, suosittelemme Ni-Mh-akkuja > parempi IR teho, älä sekoita eri tyyppisiä paristoja ja akkuja, takuu raukeaa!)
Virransyöttö: mahdollista ulkopuolisesta 12V akusta (akkukaapeli saatavana lisävarusteena, poista AA-akut)
Verkkomuuntaja: 12V, ei vakiovaruste (saatavana lisävarusteena, suosittelemme verkkovirtaa turvakamerana, poista AA-akut)
Virrankulutus valmiustilassa: 0.173mA
Virrankulutus IR-päällä: Max.Range: 670mA, Balanced: 850mA, Min.Blur: 1050mA, Video: 670mA
Virrankulutus IR-pois: valokuva: 120mA; video: 110mA
Valmiustila: 4~6 kuukautta (8×AA)
Alhaisen virran varoitus: 8.8V: hälytys; 8.6V: virta pois; DC: power off: 7V
Automaattinen sammutus: 60s
Liitännät: TV out/USB/SD Card/DC Port
Kiinnitys: kamerakierre, kiinnitysnauha
Käyttölämpötila: -30°C — 60°C
Säilytyslämpötila: -30 °C — 70°C
Käyttöilmankosteus: 5%-90%
Vedenpitävyys: IP54
Mitat n: 125 x 100 x 80mm (ilman antennia)
Paino: 345g (antennin kanssa, ilman akkuja)
Hyväksynnät: CE FCC RoHs
Ohjelmisto: IOS, Android
Takuu: 1 vuosi


WingHomeTrail-sovellus:

Lataa kännykkään WingHomeTrail-sovellus alla olevan QR-koodin avulla. Huom. älä käytä kameran mukana tulevan manuaalin QR-koodia. Se lataa väärän ohjelman.


Erinomainen kuvanlaatu:

Päiväkuva talvella. Alkuperäinen koko 4032×3024 on pienennetty kokoon 800×600. Kameran tarkkuus ja erottelukyky on sen verran hyvä, että pyytämällä päiväkuva voidaan nähdä pitkänkin pellon päästä tilanne eli onko siellä lintuparvi, hirviä, peuroja jne.

Kameran väridynamiikka on hyvä, ottaa kaikkia RGB-värisävyjä:

Kuvista näkyy kellonaika. Alkuperäinen koko 4032×3024 on pienennetty kokoon 800×600. Yökuvauksessa voi kokeilla seuraavia kolmea asetusta kuvan laadun määrittämiseen: 1) Min Blur: lyhyt valotusaika, minimoi liike-epäterävyyttä, lyhentää IR-salaman kantomatkaa. Tämä on nähdäksemme hyvä asetus esim. nuolukivellä kun eläimet tulevat lähelle kameraa. 2) Max. Range: pidempi valotusaika, pidentää IR-salaman kantamaa, mutta heikentää kuvan laatua, koska kohde ehtii hieman liikkua valotuksen aikana (meillä on kaikki yökuvat tällä asetuksella). 3) Balanced: kahden ylläolevan asetuksen kombinaatio.

Kuva IR Max. Range-asetuksin. Liiketunnistin on nähtävästi reagoinut tuulessa heiluviin johtoihin. IR-salama ulottuu melko kauas, mutta lyhyt valotusaika heikentää hieman kuvanlaatua. IR-teho on parempi mitä enemmän virtaa akuissa on. Tästä syystä käytä aina AA-akkuja, älä AA-paristoja. Akuissa on parempi ulostulovirta. Kuvasta näkee, että akuissa on virtaa noin 3-osa ja pakkasta on -13C. Isolla 12V lyijyhyytelöakulla kuva voisi siis olla vielä parempikin.

Ajastettu tai pyydetty kuva. Ei IR-valaisua.


Kameran käyttöönottaminen:

Asenna AA-akut, antenni, SIM, muistikortti ja käynnistä kamera. Varmista, että SIM-kortti siirtää dataa. Lataa kännykkäsovellus, perusta käyttäjä ja liitä kamera tiliin (kuvaa sovelluksella kameran QR-koodi). Kun asetukset on tehty asenna myös kameran takakuoreen AA-akut ja kiinnitä kuori paikoilleen. Tämän jälkeen voit kiinnittää kameran puuhun. Tarkemmat ohjeet löytyvät manuaalista ja tämän sivun alareunasta. Jos käytät ulkopuolista akkua tai verkkovirtalähdettä niin ota kameran akut irti.

Hanki puhelinliittymäksi esim. Telia Prepaid. Tarkista liittymän internet asetukset.

Kamera vaatii toimiakseen tavallisen SD-muistikortin ja AA-akut (tai paristot tai ulkopuolisen 12V akun). AA-akkuja ei meillä vielä ole valikoimissamme.

Laitteen mukana tulee englanninkielinen käyttöohje, jonka suomennamme pian. Lataa PDF-käyttöohje.

Suosittelemme kameran suojaamista suoralta sateelta. Kameran kuvanlaatu on parempi jos linssit eivät ole märkiä tai lumisia. Lumi ja erityisesti jää aiheuttavat turhaa fyysistä ja lämpötilanvaihteluiden mukana vetistä kuormaa kameran päälle. Asenna kamera puun alle suojaan tai milloin tämä ei ole mahdollista, asenna sopiva katos tai kehikko. Suojan voi leikata esimerkiksi muovisesta mehupöntöstä tai rakentamalla sellainen laudasta. Kameran vesitiiveys on IP54. 5: Suojattu pölyltä. Ei edellytä täydellistä tiiveyttä, mutta haitallisia pölykertymiä ei saa syntyä. 4: Suojaus roiskuvalta vedeltä.


Käyttöohje alkuun pääsemiseksi:

Willfine 3.0CS Cloud System riistakameran etäkäyttäminen tarvitsee älypuhelimen ja siihen asennetun WingHomeTrail-ohjelmiston.
Kamera tarvitsee myös puhelinliittymän (SIM-kortti) ja SD-muistikortin. Muistikortin nopeusluokaksi suosittelemme C10/U1, jolloin myös FullHD-videot tallentuvat pätkimättä ja kunnollisella tarkkuudella.

Lataa QR-koodien lukemiseen tarkoitettu ohjelma älypuhelimeesi. Esimerkiksi QR Reader (IOS), QR Code Reader (Android).
Skannaa puhelimen QR-lukijalla käyttöohjeessa tai tällä sivulla oleva QR-linkki ja lataa puhelimeesi tälle riistakameralle tarkoitettu etäkäyttöohjelma: WingHomeTrail.

Kameran käynnistäminen
Vaihe 1: Avaa kameran salvat sivuilta ja poista takakuori. Avaa paristolokeron luukkua kiinnipitävä ruuvi alareunasta. Paina “PUSH” avataksesi paristokotelon.
Asenna 4 kappaletta AA-paristoja tai AA-akkuja kameraan oikein päin. Katso plus ja miinus merkinnät luukun alapinnalta. Suosittelemme akkuja.
Kiinnitä antenni.
Huom. paristotyyppi voidaan vaihtaa myöhemmin valikosta (paristot: Alkaline tai akut: Ni-MH), joka optimoi virrankulutuksen. Älä sekoita akku/paristotyyppejä keskenään.

Vaihe 3: Asenna SIM-kortti kameraan kontaktipinnat alapäin. SIM-kortin paikka on kameran takana oikealla ylhäällä. Poista SD-kortin kirjoitussuojaus ja asenna muistikortti kameran paristokotelon alla olevaan paikkaan. Kamera tarvitsee aina SD-muistikortin toimiakseen.
Huom. Jos sinulla on uusi kameraa varten hankittu SIM-kortti niin se voidaan käyttää kiinni kännykässä, jotta SIM aktivoituu ja poistaa SIM-koodin kysely.
Huom. SIM-kortti voidaan aktivoida myös kamerassa. Kamera tukee myös SIM-salasanaa. Yksityiskohtaiset ohjeet ovat luvussa 4.

Vaihe 4: Käynnista kamera
1) Vaihda 1. ja 4. painike “ON”, sitten paina “OK” -painiketta, LED-näyttö käynnistyy. 1-nappi käynnistää kameran ja 4-nappi käynnistää puhelinverkon (3G).
Kamera hakee GSM-signaalin automaattisesti. Tämä vaihe noin 30-40 sekuntia, jonka jälkeen näet LED-näytön vasemmassa yläkulmassa GSM-signaalipalkin ja signaalin voimakkuuden.
2) Kamera syöttää automaattisesti 3G-asetukset, kun SIM-kortti on asetettu paikalleen. Jos automaattinen asetus,”SIM Automatch”, epäonnistuu niin vaihda “SIM Auto Match” “Manual” tilaan.
Huom: Yksityiskohtaiset Manual-asetusten ohjeet ovat luvussa 4.

3) Kun olet lopettanut kaikki asetukset, paina “M” -painiketta palataksesi aloitusnäyttöön ja paina sitten “OK”-painiketta 3 sekunnin ajan, LED-näyttö sammuu ja kamera siirtyy liikkeen havaitsemisen tilaan.
* Liikkeentunnistustilassa kamera ottaa valokuvia ja videoleikkeitä automaattisesti ja lähettää valokuvien esikatselukuvat kännykkäsi WingHomeTrail-ohjelmistoon, josta ne voidaan ladata tarkemmin katsottavaksi täydellä tarkkuudella. Kamera tallentaa valokuvat muistikortin lisäksi myös Alibaba-pilvipalveluun (Alibaba Cloud). Videot tallentuvat aina SD-muistikortille.

1.3 WingHomeTrail-ohjelmiston esittely
1. Lataa APP hakemalla “Winghometrail” skannaamalla QR-koodi; saatavilla sekä IOS- että Android-laitteille.
2. Avaa APP “Winghometrail” käyttäjätilin luomiseksi. Tee käyttäjätunnus lisäämällä oma sähköpostiosoitteesi (tee etukäteen esim. ilmainen gmail-sähköpostiosoite) ja keksi jokin salasana Winghometrail-ohjelmistoon.
3. Avaa sähköpostisi, tietokoneella tai kännykälläsi, olet saanut aktivointilinkin osoitteesta: sysadmin@wuyuantech.com, klikkaa aktivointilinkkiä.
4. Kirjaudu Winghometrail-ohjelmistoon syöttämällä antamasi käyttäjätunnus (sähköpostiosoite) ja salasanasi.
5. Seuraavaksi liitetään kamera ohjelmistoon.
a) klikkaa ohjelmiston oikeassa yläkulmassa näkyvää +merkkiä
b) käynnistä kamera (kameran takakuori tulee irroittaa), käynnistysnappi on kameran vasemmassa alareunassa, klikkaa OK-nappia kameran oikeassa reunassa, jolloin näyttö menee päälle, klikkaa M-nappia kameran vasemassa reunassa, siirry oikealla nuolinapilla valikossa oikeaan reunaan kohtaan: Other, paina OK-nappia, siirry valikossa alaspäin kohtaan: QRCode, paina OK.
c) skannaa Winghometrail-ohjelmiston käynnistämällä omalla sisäisellä QR-koodin lukijalla kameran näyttöön ilmestynyt QR-koodi, jolloin kamera pariutuu puhelimesi Winghometrail-ohjelmiston kanssa.
HUOMAUTUS: kameran QR-koodi tulee näkyviin vasta sen jälkeen, kun kamera on löytänyt GSM-verkon.
6. Voit nyt ohjata kameraa kännykkäsi Winghometrail-ohjelmiston avulla.


Ongelmia:

Kamera näyttää, että 3G-signaali on hyvä. Kuvat eivät silti tule perille. Tiedonsiirto ei onnistu, etäkäyttö ei onnistu jne. Tämä johtuu siitä, että SIM-kortti ei silloin tue internetiä tai kameran automaattinen SIM-tunnistus ei ole onnistunut.

Varmista, että SIM-kortin internet asetukset ovat oikein. Muuten kuvat eivät liiku. Testaa vaikka puhelimessasi. Kun kuvat liikkuvat niin asenna SIM-riistakameraan. Jätä Auto Match päälle ja testaa lähettääkö kamera kuvia ja pelaako etäohjaus. Meillä ei ole tullut yhtään ongelmaa vastaan kunhan SIM-kortti tulee internetiä ja kameran Auto Match on saanut olla päällä.

Jos kuvat eivät vieläkään liiku niin SIM-tunnistus (Auto Match) ei ole jostain syystä onnistunut. Käännä SIM Auto Match > Manual-tilaan ja syötä 3G-asetukset riistakameraan käsin. Katso SIM-kortin asetusten ohjeet kortin tarjoajan sivuilta. Esimerkiksi Telian Prepaid asetukset löytyvät osoitteesta: https://www.telia.fi/asiakastuki/liittymat/puhelimen-kaytto/mms-internet-asetukset

 

Kaikki on asennettu ohjeiden mukaan, mutta kamera ei saa yhteyttä pilveen.

Kuvaile ongelma: myynti@kivelaoutdoor.com. Jos kamerassa (kameran mielestä) on jokin ongelma, niin se tekee muistikortin juureen tämän virhelokin: SF_GPS.TXT. Lähetämme sen valmistajalle analysointia varten. Kameran tunnistautumisessa pilviserveriin voi olla jokin ongelma. Tarkista samalla, että kamerassa on uusin ohjelmistoversio, Ver: 3Hr81004. Kamerassa voi kaikesta huolimatta olla 3G-yhteysongelma tai sitten pilvitunnistautumisessa on jokin ongelma valmistajan päässä.


Takuu:

Willfine on ylpeä tuotteidensa laadusta ja tarkasta kontrollistaan. Siksi tälle laitteella annetaan vuoden takuu. Takuu kattaa materiaaleista tai valmistuksesta johtuvat viat ostopäivästä lukien. Viallinen tuote joko korjataan tai vaihdetaan vastaavaan tai parempaan uuteen tai huollettuun tuotteeseen.

Tämä takuu ei kata väärinkäytöksistä, onnettomuuksista, tuotteen muuntamisesta tai tehtaan valtuuttamattoman korjaajan aiheuttamista ongelmista. Tämä takuu koskee vain vikoja jotka johtuvat materiaali- tai valmistusvirheistä tavanomaisessa käytössä.

Jos tuotteessa on materiaali- tai valmistusvirheistä tavanomaisessa käytössä tulleita ongelmia, kuvaile ne mahdollisimman tarkasti, ota kuvia ja kirjoita ongelman kuvaus. Lähetä ne osoitteeseen: myynti@kivelaoutdoor.com. Älä palauta tuotetta ennen kuin annamme siihen luvan ja ohjeet.

Lisätiedot

Paino 1 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top