Asiakaspalvelu: 0407284667
 • Tykkää meistä Facebookissa!

 • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

 • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

 • Käytössänne nyt myös MobilePay!

Willfine 3.0CG riistakamera

Willfine 3.0CG riistakamera

229.00

Willfine 3.0CG on etäohjattava riistakamera, joka käyttää tiedonsiirtoon 3G-verkkoa. Yökuvauksen aikana automaattisesti päälle kytkeytyvä salama on täysin näkymätön ihmisille ja eläimille. Huippunopean reagointiajan (0,4 sekuntia) ansiosta kamera kuvaa liikkuvat kohteet aiempaa herkemmin. Kamera toimii AA-paristoilla (8 kpl, ei mukana) jopa 3kk, riippuen kuvausmäärästä ja vuodenajasta. Kamerassa on ulkoinen virtaliitäntä ulkoiselle 6 – 12V akulle, varavirtalähteelle tai aurinkopaneelille.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): WF30CG Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Huom. Valmistaja on lopettanut pilvituen 3.0CS mallille eli jos sinulla on 3.0CS niin muunna se sähköpostimalliksi 3.0CG

Ohjeet ovat seuraavat:

Lataa uusin 3.0CG-päivitys täältä. Meidän maahantuomat kamerat ovat 52-asteen kuvakulmalla, joten käytä tiedostoa: 3.0CG Regular–52 firmware-3Mr8B00I-SD Update FW-20181106. Tämän zip-pakatun tiedoston mukana on asennusohjeet ja SPHOST.BRN-tiedosto, jonka koko on 7,1 Mt.

 1. Kopioi SPHOST.BRN-tiedosto SD-muistikortin juureen esim. tietokoneen avulla ja asenna muistikortti kameraan.
 2. Aseta kameran kuva/video-liukukytkin kuva-asentoon.
 3. Laita täydet akut kameraan.
 4. Käynnistä kamera vasemmalla liukukytkimellä (ON).
 5. Pidä ylänuolinäppäintä alas painettuna.
 6. Paina OK-näppäintä kerran. Kun näyttöön ilmestyy teksti: “Please wait” niin löysää ylänuolinäppäin ja päivitys alkaa.
 7. Odottele noin minuutti. Etukannen punainen IR-LEDi palaa kun päivitys on käynnissä.
 8. Päivitys on onnistunut kun IR-LEDi sammuu.
 9. Ota kameran akut pois ja odota muutama minuutti.
 10. Asenna akut ja käynnistä kamera normaalisti.
 11. Näet ohjelmistoversion kameran “Other” valikosta. Ver: 3Mr8B001

3.0CG-kameran hallintaohjelma kännykkään on “TrailCamera”.

Näet alla olevista kännykän ruutukaappauksista mitä kaikkea tällä sovelluksella voidaan säätää ja ohjata.

  


Etäohjattavia ominaisuuksia ovat mm:

Muuta/käytä näitä milloin haluat kännykän välityksellä.

Get a Picture. Tilaa kuva kameralta milloin tahansa.

MMS. Lähettää kuvat jopa kahteen kännykkänumeroon multimediaviestinä.

SMTP. Lähettää kuvat jopa kahteen sähköpostiin. Useimmat, kuten Gmail, voidaan asettaa hälyttämään uuden viestin saapuessa, joten MMS on silloin tarpeeton.

Picture Size. Kuvaa tarkasti. Jopa 12 megapikselin kuvat. Säädettävissä: 12, 8, 5M. Pienemmät kuvat ovat keveämpiä lähettää.

Video Size. Valitse videon tarkkuus: 1080P, 720P, VGA. Videot tallentuvat aina muistikortille.

Time-lapse. Ajastettava kuvaus kuvaa ilman liiketunnistinta. Kuvaa vaikka koko peltoaukea.

Night Mode. Kuvaa pimeässä tarkasti tai kaukaa. Yökuvauksessa voidaan käyttää seuraavia kolmea asetusta kuvan laadun määrittämiseen: 1) Min Blur: lyhyt valotusaika, minimoi liike-epäterävyyttä, lyhentää IR-salaman kantomatkaa. Tämä on nähdäksemme hyvä asetus esim. nuolukivellä kun eläimet tulevat lähelle kameraa. 2) Max. Range: pidempi valotusaika, pidentää IR-salaman kantamaa, mutta heikentää kuvan laatua, koska kohde ehtii hieman liikkua valotuksen aikana. 3) Balance: kahden ylläolevan asetuksen kombinaatio.

PIR Sensitivity. Kuvaa ainoastaan mitä haluat. Säädettävä liiketunnistimen herkkyys. High-asetus kuvaa jopa hiiren kokoiset eläimet sopivissa olosuhteissa. Middle-asetus on hyvä keskikokoisille eläimille. Valitse Low-asetus jos haluat seurata pelkästään sorkkaeläimiä.

Delay. Viive. Ei kuvaa liikaa. Säädettävä tauko kuvien välillä 00:00:03~23:59:59. Huom: älä käytä Time Lapse ja Delay asetuksia yhtä aikaa.

Multi Shot. Ottaa samasta kohteesta useampia kuvia. Säädettävissä 1-5 kuvaa per laukaisu.

Camera Mode. Kuva+video. Säädettävissä. Pelkkä kuva, kuva+video. Videon pituus säädettävissä 05~59s.

Timer. Ajastus. Voit määrittää aikavälin milloin kamera on päällä. Esim. kamera kuvaa välillä 01.00-07.00.

SC Cycle. Tämä asetus päällä kortin täyttyessä kamera kirjoittaa vanhimpien tiedostojen päälle eikä täyty koskaan.

Ja paljon muuta…


Ominaisuuksia:

Ei liian laaja PIR-kulma. 52 asteen PIR-kulma tuottaa 110 asteen PIR-kulmaa tarkemmat kuvat. Valmistajan suositus on 52-astetta.

Kuvaa täysin pimeässäkin. IR-Led. 56:n ledin infrapunasalama valaisee kohteen näkymättömällä valollaan säkkipimeässäkin jopa 20m päästä.

Kuvaa liiketunnistimen avulla. PIR. 0.4s liiketunnistin on yksi markkinoiden nopeimpia. Kuvaa nopeastikin liikkuvat kohteet.

Kestävä, laadukas ja luotettava. Kamera kestää ongelmitta sateen, pakkasen ja pölyn. Kameraa on testattu Rovaniemellä kuukauden ajan ja pakkasta on ollut välillä lähes 30 astetta. Ei mitään ongelmia. Suosittelemme silti kameran suojaamista sateelta ja lumelta.

Virta ei lopu. Jos tapahtumia on paljon niin voit kytkeä isonkin akun erillisen kaapelin avulla. Kiinteistönvalvontaa ajatellen saatavana verkkovirtamuuntaja.

Tiedät mitä ja missä. Videoihin ja valokuviin liitetään leima, joka kertoo päivämäärän ja kellonajan.

Suojaus. Kamera voidaan suojata PIN-koodilla.

Pieni ja kevyt. Eräs markkinoiden pienimpiä ja keveimpiä etäohjattavia riistakameroita. Kevyt kantaa vaikka repussa minne ikinä menetkään.

IP54 suojaus. Eli suojaus roiskuvalta vedeltä.


Tekniset tiedot:

Ulkoinen tehoantenni 3G yhteyteen
12MP digitaalinen korkearesoluutiokuvaus
Valinnaiset kuvaresoluutiot: 5MP, 8MP, 12MP
Kuvausmoodit: Still kuva, video kuvaus 2-60 sekuntia
Videon resoluutio: 1080p Full HD 30 fps
PIR Herkkyys: herkkä / normaali/ matala
LCD-näyttö: 2.0″ TFT
Laukaisijan nopeus 0,4 sekuntia
Ulkopuolinen väritys: Camo
Säänkestävä rakenne: IP54, suojaus roiskuvalta vedeltä
Salasanasuojaus
Käyttölämpötila -25C – 60C
Lämpötilan mittausanturi
Mukana kiinnitysvyö, USB-kaapeli, TV-kaapeli ja käyttöohjeet


Kameran käyttöönottaminen:

Asenna AA-akut, antenni, SIM, muistikortti ja käynnistä kamera. Varmista, että SIM-kortti siirtää dataa. Lataa kännykkäsovellus, perusta käyttäjä ja liitä kamera tiliin. Kun asetukset on tehty asenna myös kameran takakuoreen AA-akut ja kiinnitä kuori paikoilleen. Tämän jälkeen voit kiinnittää kameran puuhun. Tarkemmat ohjeet löytyvät manuaalista ja tämän sivun alareunasta. Jos käytät ulkopuolista akkua tai verkkovirtalähdettä niin ota kameran akut irti.

Hanki puhelinliittymäksi esim. Telia Prepaid. Tarkista liittymän internet asetukset.

Kamera vaatii toimiakseen tavallisen SD-muistikortin ja AA-akut (tai paristot tai ulkopuolisen 12V akun). AA-akkuja ei meillä vielä ole valikoimissamme.


Takuu:

Willfine on ylpeä tuotteidensa laadusta ja tarkasta kontrollistaan. Siksi tälle laitteella annetaan vuoden takuu. Takuu kattaa materiaaleista tai valmistuksesta johtuvat viat ostopäivästä lukien. Viallinen tuote joko korjataan tai vaihdetaan vastaavaan tai parempaan uuteen tai huollettuun tuotteeseen.

Tämä takuu ei kata väärinkäytöksistä, onnettomuuksista, tuotteen muuntamisesta tai tehtaan valtuuttamattoman korjaajan aiheuttamista ongelmista. Tämä takuu koskee vain vikoja jotka johtuvat materiaali- tai valmistusvirheistä tavanomaisessa käytössä.

Jos tuotteessa on materiaali- tai valmistusvirheistä tavanomaisessa käytössä tulleita ongelmia, kuvaile ne mahdollisimman tarkasti, ota kuvia ja kirjoita ongelman kuvaus. Lähetä ne osoitteeseen: myynti@kivelaoutdoor.com. Älä palauta tuotetta ennen kuin annamme siihen luvan ja ohjeet.

Lisätiedot

Paino 1 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top