Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

Weihrauch HW 66 Jagdmatch 22 Hornet

Weihrauch HW 66 Jagdmatch 22 Hornet

1,250.00

Tarkka ja äärimmäisen laadukas pulttilukkoinen kivääri pienriistan metsästykseen tai tarkka-ammuntaan. Yksi kappale saapuu varastoon joulukuun 2021 aikana.

Kuvaus

Weihrauch on laadukas ja nykyaikainen asetehdas Saksasta. HW 66 on tarkka ja äärimmäisen laadukas pulttilukkoinen kivääri pienriistan metsästykseen tai tarkka-ammuntaan. Oikean kiväärin tuntua. Teräsosat hienosti kiillotettu ennen sinistystä. Tämä malli ilman avotähtäimiä. Tukeva ja laadukas lipas. Kiikari ja jalat eivät tule mukana. Katso haluamasi kiikari täältä. Kiikarin kiinnityskisko on 11 mm ”Anschutz”.


Ominaisuudet:

Kaliiberi: .22 Hornet
Tarkkuustukki
Varustettu Match-laukaisukoneistolla (kuvassa oleva ase on herkistinkoneistolla, jossa on kaksi liipaisinta)


Tekniset tiedot:

Piippu: 56 cm
Paino noin: 3.85 kg


Aseen ostaminen ja lähettäminen:

Lähetät meille allekirjoitetun 4-sivuisen aseen hankkimisluvan kirjeessä. Osoite: Kivelä Outdoor, Ruuhiranta 7, 96800 Rovaniemi. Käytä allekirjoitukseen sinistä tai mustaa kuulakärkikynää. Liitä mukaan saatekirje mistä aseesta ja varusteista on kysymys, mitä on sovittu, osoitteesi, puhelimen numerosi, sähköposti.

Lähetämme aseen Matkahuollon kautta lähimpään MH toimipaikaan. Asetta ei lähetetä lähellä-pakettina. Lähetyksen mukana tulee täytetty hankkimislupa (kaksi päälimmäistä sivua), joka toimii väliaikaisena kantolupana.

Huom. varmista aseen saatavuus meiltä ennen kuin lähetät hankintalupia. Kaliibereita ja malleja on paljon, ja aseita tulee ja menee kiivasta tahtia. Joidenkin aseiden kohdalla toimitusaika voi olla hyvinkin pitkä. Ennen kuin teet ostoksen verkkokaupassa niin varmista haluamasi aseen toimitusaika: myynti@kivelaoutdoor.com (puhelimitse emme osaa heti sanoa toimitusaikaa).

Lisätiedot

Paino 3 kg (kilogramma)

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top