Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

Weihrauch HW 60 J 22LR
Ale!

Weihrauch HW 60 J 22LR

780.00

Äärimmäisen tarkka ja laadukas pulttilukkoinen kivääri pienriistan metsästykseen. Yksi kappale varastossa.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): HW60J22LRSTECHER Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Tarkka ja äärimmäisen laadukas pulttilukkoinen kivääri pienriistan metsästykseen. Oikean kiväärin tuntua. Valmistettu teräksestä. Osat hienosti kiillotettu ennen sinistystä. Hermann Weihrauch GmbH on tunnettu saksalainen tarkkuusaseiden valmistaja. Aseet ovat erittäin tarkkoja. Jos haluat upean pienriistakiväärin ilman kompromisseja niin ota HW 60 J. Tämä on ase johon et pety. Aseen mukana ei tule kuvassa näkyvää kiikaria ja jalkoja. Erittäin hyvä etuvedollinen kevyt laukaisu ilman herkistintä ja herkistettynä äärimmäisen herkkä.

”Ase saapui ja sain kiikarinkin siihen päälle. Jumalauta, mikä laukaisukoneisto tuossa on. Meidän firman tvälläritkin alkoivat kiroamaan, että miksei PV:n tarkkuuskivääreissä ole vastaavaa. Ai juu, ase on tarkka. Tuskin tuli yllätyksenä?”

 


Tekniset tiedot:

Piippu: 580 mm, vapaasti värähtelevä Semi-weight (puoliraskas), pyöreä lukkokehys, 11 mm kiikarinkiinnityskisko + ruuvinreiät esim. pikajalkojen kiinnitystä varten
Tähtäimet: jyvällinen etutähtäin, taittuva takatähtäin
Laukaisukoneisto: herkistimellä (2 liipaisinta)
Tukki: pähkinäpuuta leikatuilla karhennuksilla, kuminen Wegu perälevy, valkoiset koristeet, hihnalenkit
Lipas: teräsrakenteinen, 5 patruunaa
Kokopituus: 1060 mm
Paino noin: 3.5 kg
Kaliiberi: 22 LR


Aseen ostaminen ja lähettäminen:

Lähetät meille allekirjoitetun 4-sivuisen aseen hankkimisluvan kirjeessä. Osoite: Kivelä Outdoor, Ruuhiranta 7, 96800 Rovaniemi. Käytä allekirjoitukseen sinistä tai mustaa kuulakärkikynää. Liitä mukaan saatekirje mistä aseesta ja varusteista on kysymys, mitä on sovittu, osoitteesi, puhelimen numerosi, sähköposti.
Lähetämme aseen Matkahuollon kautta lähimpään MH toimipaikaan. Asetta ei lähetetä lähellä-pakettina. Lähetyksen mukana tulee täytetty hankkimislupa (kaksi päälimmäistä sivua), joka toimii väliaikaisena kantolupana.
Huom. varmista aseen saatavuus meiltä ennen kuin lähetät hankintalupia. Kaliibereita ja malleja on paljon, ja aseita tulee ja menee kiivasta tahtia. Joidenkin aseiden kohdalla toimitusaika voi olla hyvinkin pitkä. Ennen kuin teet ostoksen verkkokaupassa niin varmista haluamasi aseen toimitusaika: myynti@kivelaoutdoor.com (puhelimitse emme osaa heti sanoa toimitusaikaa).
Huom. jos hankkimisluvassa on vain ja ainoastaan 12/76 ja asiakas haluaa 12/89, on hänen hankittava uusi hankkimislupa tai poliisilaitos voinee muuttaa luvan 12/89:ksi. (tieto Poliisihallituksesta). Poliisi voi myöstää hankkimisluvat väljemminkin, jolloin voit valita kaliiberin vapaammin ostotilanteessa.
Jos hankit revolveria missä on kaksi eri kaliiberin vaihtorullaa niin tarvitset luvat molempiin. Sama pätee aseisiin, joissa tulee mukana toinen tai useampi piippu.

Lisätiedot

Paino 5 kg
Kaliiberi

17 HMR, 22 WMR

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top