Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

Walther PPQ M2 NAVY SD 9mm

Walther PPQ M2 NAVY SD 9mm

1,049.00

Walther PPQ on ehkä maailman suosituin viranomaispistooli eikä syyttä. PPQ Navy mallissa on vaimenninkierre ja erikoislaukaisukoneisto. Aseella voidaan ampua jopa veden alla. Tämän aseen toimitusaika on luokkaa 2-4 viikkoa, mutta tiedustele toimitusaikaa ennen tilaamista: myynti@kivelaoutdoor.com. Asetta ei ole varastossa vaikka se verkkokaupassa niin lukeekin.

Tuotetunnus (SKU): 23657002 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

The threaded barrel is 16 mm (0.6”) longer than the standard barrel, i.e. the barrel is 118 mm (4.6”) long. The resulting overall length of PPQ with threaded barrel is 196 mm (7.7”) and 198 mm (7.8”) with thread protector. The WALTHER PPQ Navy can be used for submerged firing and for surface use by special ops teams who operate in and around water. The unique features found on the PPQ Navy relate to the firing mechanism. They are not included on any commercial PPQ model.


Tekniset tiedot:

Tointatapa 3: puoliautomaatti
Kaliiberi: 9mmx19
Lipas: 15, kaksi lipasta
Varmistin: 3 automaattista
Kahva: 3 vaihdettavaa
Liipaisin: Quick Defense, pre-cocked striker, 2500 g, 7 mm liike
Tähtäimet: terästä, heijastava 3-dot, säädettävät sivusuunnassa, tähtäinväli 155 mm
Piippu: 117 mm (4,6″), polygonirihlaus
Mitat: (P/K/L mm) 198/135/34
Paino: 720 g
MIL-STD-1913 kisko
Vaimenninkierre: 1/2”x28
Pakkaus: muovilaatikko


Aseen ostaminen ja lähettäminen:

Lähetät meille allekirjoitetun 4-sivuisen aseen hankkimisluvan kirjeessä. Osoite: Kivelä Outdoor, Ruuhiranta 7, 96800 Rovaniemi. Käytä allekirjoitukseen sinistä tai mustaa kuulakärkikynää. Liitä mukaan saatekirje mistä aseesta ja varusteista on kysymys, mitä on sovittu, osoitteesi, puhelimen numerosi, sähköposti.

Lähetämme aseen Matkahuollon kautta lähimpään MH toimipaikaan. Asetta ei lähetetä lähellä-pakettina. Lähetyksen mukana tulee täytetty hankkimislupa (kaksi päälimmäistä sivua), joka toimii väliaikaisena kantolupana.

Huom. varmista aseen saatavuus meiltä ennen kuin lähetät hankintalupia. Kaliibereita ja malleja on paljon, ja aseita tulee ja menee kiivasta tahtia. Joidenkin aseiden kohdalla toimitusaika voi olla hyvinkin pitkä. Ennen kuin teet ostoksen verkkokaupassa niin varmista haluamasi aseen toimitusaika: myynti@kivelaoutdoor.com (puhelimitse emme osaa heti sanoa toimitusaikaa).

Lisätiedot

Paino 2 kg
Kaliiberi

22 LR

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top