Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

Walther 1911 Cold Cup 22LR

Walther 1911 Cold Cup 22LR

509.00

Walther on lopettanut tämän mallin valmistuksen. Sama voi käydä muillekin 1911 malleille. Meille tulee muutama 1911 Rail Gun varastoon.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 23752000 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

After the successful market launch of the COLT M4/M16 rifle series in caliber .22 LR CARL WALTHER expands the license production by the COLT pistols 1911 in caliber .22 LR. The pistols of the 1911 .22 LR platform licensed and tested by COLT are authentic COLT Government models. All operating elements function like the original. An outstanding feature is the slide – it is CNC-milled from high-quality aluminium, thus less loaded ammunition can be utilized without issue. All products are made by CARL WALTHER in Germany.

· CNC machined high-grade aluminium slide
· 1911-style field stripping
· Rubber grip
· Accepts aftermarket accessories
· Authentic half-cock mechanism
· Skeleton trigger
· Extended Beavertail grip safety
· Target rear and front sight
· Serrations at the rear end of the slide
· Open work hammer
· Original style safety lever
· Straight MS housing
· Extended magazine release

Item No. 2772892


Tekniset tiedot:

Tointatapa 3: puoliautomaatti, massasulkuinen
Kaliiberi: 22 LR
Lipas: 12 patruunaa > lisälippaat maksavat 25 eur kpl, kysy näitä erikseen
Varmistin: manuaalinen, kahvavarmistin, hana
Kahva: kumia
Liipaisin: SA, single action
Tähtäimet: säädettävä sivusuunnassa
Piippu: 127 mm
Mitat: (P/K/L mm) 225/140/35
Paino: 940 g
Pakkaus: muovilaatikko

Katso lisätietoja täältä.


Aseen ostaminen ja lähettäminen:

Lähetät meille allekirjoitetun 4-sivuisen aseen hankkimisluvan kirjeessä. Osoite: Kivelä Outdoor, Ruuhiranta 7, 96800 Rovaniemi. Käytä allekirjoitukseen sinistä tai mustaa kuulakärkikynää. Liitä mukaan saatekirje mistä aseesta ja varusteista on kysymys, mitä on sovittu, osoitteesi, puhelimen numerosi, sähköposti.

Lähetämme aseen Matkahuollon kautta lähimpään MH toimipaikaan. Asetta ei lähetetä lähellä-pakettina. Lähetyksen mukana tulee täytetty hankkimislupa (kaksi päälimmäistä sivua), joka toimii väliaikaisena kantolupana.

Huom. varmista aseen saatavuus meiltä ennen kuin lähetät hankintalupia. Kaliibereita ja malleja on paljon, ja aseita tulee ja menee kiivasta tahtia. Joidenkin aseiden kohdalla toimitusaika voi olla hyvinkin pitkä. Ennen kuin teet ostoksen verkkokaupassa niin varmista haluamasi aseen toimitusaika: myynti@kivelaoutdoor.com (puhelimitse emme osaa heti sanoa toimitusaikaa).

Huom. jos hankkimisluvassa on vain ja ainoastaan 12/76 ja asiakas haluaa 12/89, on hänen hankittava uusi hankkimislupa tai poliisilaitos voinee muuttaa luvan 12/89:ksi. (tieto Poliisihallituksesta). Poliisi voi myöstää hankkimisluvat väljemminkin, jolloin voit valita kaliiberin vapaammin ostotilanteessa.

Jos hankit revolveria missä on kaksi eri kaliiberin vaihtorullaa niin tarvitset luvat molempiin. Sama pätee aseisiin, joissa tulee mukana toinen tai useampi piippu.

Lisätiedot

Paino 2 kg (kilogramma)
Kaliiberi

22 LR

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top