Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

  • Käytössänne nyt myös MobilePay!

Vortex Sport Cantilever Mount

Vortex Sport Cantilever Mount

150.00

Tämän cantilever-jalan avulla voit asentaa kiikaritähtäimen flattop-tyyppisen AR-15 kiväärin picatinnykiskoon. Kaksi eri offset-pituutta: 2 tai 3 tuumaa. Tuuman ja 30mm rungolle. Mainitse koko tekstikentässä tuotetta tilatessasi. Toimitusaika noin viikko.

Kuvaus

Tämän cantilever-jalan avulla voit asentaa kiikaritähtäimen flattop-tyyppisen AR-15 kiväärin picatinnykiskoon. Kaksi eri offset-pituutta: 2 tai 3 tuumaa. Tuuman ja 30mm rungolle. Alumiinia. Elinikäinen Vortex takuu.

Mainitse malli tekstikentässä tuotetta tilatessasi:

tuuman rungolle, 2-tuuman offset: CM-102
tuuman rungolle, 3-tuuman offset: CM-103
30mm rungolle, 2-tuuman offset: CM-202
30mm rungolle, 3-tuuman offset: CM-203

Lisätiedot

Paino 0.3 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top