Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

  • Käytössänne nyt myös MobilePay!

Vortex Defender linssinsuoja

Vortex Defender linssinsuoja

28.0048.00

Vortex Defender on ehkä markkinoiden paras linssinsuoja. Tämä on lähes tuhoutumaton. Elinikäinen takuu. Teräksinen sarana. Erittäin vahvat saranamuovit. Läppä taittuu rungon suuntaiseksi tai pystyyn. Joustava kumirunko on valettu kiinni muovirunkoon. Suojus venyy ja asettuu hyvin napakasti objektiiviin. Made in USA. Toimitusaika 1-2 työpäivää (varastossa olevat mallit).

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,

Kuvaus

Vortex Defender on ehkä markkinoiden paras linssinsuoja. Tämä on lähes tuhoutumaton. Elinikäinen takuu. Teräksinen sarana. Erittäin vahvat saranamuovit. Läppä taittuu rungon suuntaiseksi tai pystyyn. Joustava kumirunko on valettu kiinni muovirunkoon. Suojus venyy ja asettuu hyvin napakasti objektiiviin. E-10 okulaaripään (silmäpää) linssinsuojan sisäpuolelle on mahdollista tulostaa ballistiikkataulukko. Made in USA.

Huom. mittaa oma kiikarisi ja katso tarkkaan alla olevat mitat! Älä luota kiikarisuojan nimessä esiintyvään numeroon! Perimme vaihtamisesta sekä palautus- että lähetyskulut. Jos kiikarin mitta osuu suojan mittavälin ääripäähän, niin valitse siitä seuraava pienempi malli, jotta saat suojan pysymään tiukemmin kiinni. Esim. jos kiikarin objektiivipään ulkomitta on 54 mm > valitse suojus nro 44: 48-53 mm.


Kiikarin päiden ulkomittojen vaihteluväli ja sopiva malli:

E-10: 41.5-46 mm
24: 28.25-31.25 mm
32: 38-41 mm (käy mm. Leupold 2-7×32 molempiin päihin)
40: 45.5-48.5 mm
44: 48-53 mm
50: 55-59 mm
56: 62-66 mm


Esittelyt:


Takuu:

Vortex antaa näille elinikäisen takuun: http://www.vortexoptics.com/content/vip_warranty

VIP on erittäin tärkeä lupaus asiakkaillemme. Korjaamme tai vaihdamme Vortex-tuotteen, jos se vahingoittuu tai on viallinen – veloituksetta. Jos emme voi korjata tuotetta, vaihdamme sen tuotteeseen, joka on yhtä hyvä tai parempi. Ei ole väliä miten vahinko tapahtui, kenen vika se oli tai mistä ostit tuotteen. Takuu siirtyy tuotteen mukana. Tuotekortteja ei tarvitse täyttää. VIP-takuu ei kata tappiota, varkauksia, tahallisia vahinkoja tai kosmeettisia vaurioita, jotka eivät haittaa tuotteen suorituskykyä. Vahingon sattuessa ole yhteydessä suoraan Vortexiin.

Lisätiedot

Vortex Defender

24, 32, 40, 44, 50, 56, E-10

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top