Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

Tolee SS-2 kajakki
Ale!

Tolee SS-2 kajakki

350.00

Tolee SS-2 on erinomaisesti varusteltu, helposti melottava ja tukeva retkikajakki. Tämä kajakki myydään vain jos pääset hakemaan varastolta tai jos voimme tuoda perille yhdistettynä muihin menoihin. Kajakkia ei lähetetä rahtina tai lähetetään, mutta se maksaa 250 eur. Tästä eteenpäin tilitämme jokaisesta myydystä kajakista 200 eur Ukrainan hyväksi.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): ToleeSS-2 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tolee SS-2 on täysin varusteltu, helposti melottava ja tukeva retkikajakki. Lähtee helposti hyvään nopeuteen. Hyvät ominaisuudet harrastemelojalle päivä- ja viikonloppumelontaan ja sopii yhtä hyvin myös kokeneelle melojalle. Kajakki käyttäytyy luotettavasti hiukan haasteellisimmassakin olosuhteissa. Tasainen pohja tekee kajakista tukevan ja rauhallisen. Maisemia katsoessa helposti unohtaa, että melot kajakilla. Kääntyy ketterästi pitkällä sivuvedolla ja nojaamalla ulkokaarrokseen. Jalkatuet riittävät ainakin 180-190 cm pitkälle melojalle. Polvitila ei kovin korkea, joten jalat tulevat melko suoraan. Halkoo hyvin aaltoja ja on vakaa myös sivuaallokossa. Erittäin vankka ja jäykkä rakenne.

Kajakissa on mukavasti säilytystilaa. Kun säilytät kajakkia niin avaa kaikki luukut. Ota luukut sisälle lämpimään talveksi.  Suosittelemme, että kannat kajakkia kahdestaan ottamalla kajakin keula ja perä kainaloon. Keulan ja perän nostokahvat ovat tarkoitettuja lähinnä lyhyen matkan nostoihin silloin kun kajakissa ei ole kuormaa eli varusteita pakattuna. Yksin kannettuna kajakin voi laittaa sivuttain olkapäälle ohjaamoaukosta. Siirtymiin suosittelemme kajakkikärryjen hankkimista. Kun otat kajakin käyttöön niin tarkista kaikkien ruuvien ja köysien kireys.

Katso melontavideo tästä linkistä!

Ohjausperäsin, aukkopeite ja mela tulevat mukana. Väri: sininen (ei muita värejä).

Edessä 17 jalkainen Perception kajakki ja takana Tolee SS-2. Tolee on hieman leveämpi ja tasapohjaisempi eli tukevampi. Lyhyempänä Tolee on myös silti ketterä. Sopii hyvin aloittelijalle ja joelle.

Peräsin on helppo asentaa ja ottaa pois. Kuvassa näkyvä paksu naru tulee ohjaamon oikealle puolelle ja siitä vetämällä saadaan peräsin kääntymään veteen. Kun vesi alkaa olla matalaa tai lähestyt rantaa niin löysäämällä narua peräsin nousee jousen avulla ylös kajakin perän päälle mihin on muotoiltu kolo evälle. Ohjausnarut kiinnitetään peräsimen molemmin puolin omiin paikkoihinsa. Peräsin on suunniteltu niin, että se voidaan hetkessä nostaa irti ja laittaa kajakin sisälle.

Suosittelemme aloittelijalle, että opettelet melonnan perustekniikkaa ilman peräsintä. Peräsimestä voi olla hyötyä isolla ulapalla kun tuuli puhaltaa melko sivusta. Tällöin vartalon toispuolinen pitkäaikainen kuormittuminen vähenee. Peräsin kannattaa ottaa pois tai kääntää ylös kun melot joella missä voi tulla matalia kohtia. Osuessaan kiveen peräsin kuitenkin ponnahtaa jousen avulla ylös kun olet lukinnut narun sopivalle tiukkuudelle niin, että se antaa iskussa periksi. Jokiretkellä peräsimen voi hyvinkin jättää kokonaan pois matkasta.

Esimerkki peräsimen asennuksesta:

Kuva jalkatuista


Tekniset tiedot:

Paino: noin 30 kg
Pituus: 450 cm
Leveys: 58 cm
Kapasiteetti: 1 henkilö
Kantavuus: 130 kg
Vakiovarusteet: mela, peräsin, aukkopeite


Varusteet ja niiden käyttö
Asiakkaan tulee käyttää kaikkia varusteita tarkoituksenmukaisesti ja huolellisesti. Kanootit, kajakit ja veneet ja SUP-laudat ovat tarkoitettu käytettäväksi vain vesillä. Niiden raahaaminen maassa on kiellettyä. Varusteet on aina nostettavia ja kannettavia. Melalla ei tule kaivaa rantahiekkaa tai järven pohjaa. Kun rantaudut, vältä kiviä ja muita kovia, teräviä esineitä. Varusteiden liu’uttamista hiekkarannalla on vältettävä, sillä se vahingoittaa pohjaa. Rantautuessa veneet on nostettava pois vesiltä kokonaan joka kerta, jottei aallokkoliike hioisi niitä kiveä tai muuta kovaa esinettä vasten ja ettei tuuli veisi niitä mukanaan. Sulje kaikki luukut vesitiivisti. Kaksi kajakkia mahtuu auton taakkatelineille. Sido kajakki tukevasti kiinni liinoilla, mutta älä vedä kajakkia lommolle. Kiinnitä luukut tukevasti. Ota aukkopeite, mela, liivit yms. irtonaiset auton sisälle. Älä käytä kajakin peräsintä kuin riittävän syvässä vedessä. Kun on matalaa niin nosta peräsin ylös.

Asiakkaan toiminta ja turvallisuus
On sinun vastuullasi, että käytät melontaliiviä ollessasi vesillä. Suosittelemme myös kypärän käyttöä, hanki sellainen itse. Jos sinulla on epävarmuutta osaamisestasi avovesillä, suosittelemme, että osallistut ensin aloittelijoiden kajakkimelonnan tai kanoottimelonnan peruskurssille. Uimataidottomille emme suosittele avovesille lähtöä. Alaikäiset asiakkaat saavat lähteä vesille vain vanhemman, huoltajan tai melontaohjaajan seurassa. Pohjolan säässä on hypotermian mahdollisuus ympäri vuoden. Pidä siis aina mukana kuivaa vaatekerrosta vesitiiviissä pussissa ja varaa riittävästi ruokaa ja juomaa retkellesi. Ennen lähtöäsi tarkista itse ajankohtaiset sääennusteet. Matkallasi tarkista aika ajoin sään muutoksia sekä ympäristöstä että säätiedoista.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top