Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

Tolee SS-2 kajakki

Tolee SS-2 kajakki

650.00

Tolee SS-2 on erinomaisesti varusteltu ja laadukas retkikajakki. Huom. kun ostat tämän kajakin niin valitse: nouto varastolta, jolloin systeemi ei laske lähetyskuluja > kajakkia ei voi lähettää Matkahuollon kautta. Esimerkki lähetyskuluista: lähetys Kiitolinjalla Rovaniemeltä Jyväskylään maksaa 140 eur. Lähemmäs maksaa vähemmän ja kauemmas enemmän. Lähetä osoitteesi ja laskemme todelliset lähetyskulut, jotka voidaan maksaa laskulla. Saamme pienen erän varastoon yhtä aikaa kesän Kopukka 530 kuorman kanssa heinäkuun lopussa.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): ToleeSS-2 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tolee SS-2 on erinomaisesti varusteltu ja laadukas retkikajakki. Ohjausperäsin, aukkopeite ja mela kuuluvat hintaan. Huom. väri: sininen. Valmistettu polyeteenistä rotaatiovalutekniikalla kuten kaikki muutkin vastaavat.


Tekniset tiedot:

Paino: 25 kg
Pituus: 450 cm
Leveys: 58 cm
Kapasiteetti: 1 henkilö
Kantavuus: 130 kg
Vakiovarusteet: mela, peräsin, aukkopeite

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top