Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

Tolee SS-2 kajakki

Tolee SS-2 kajakki

650.00

Tolee SS-2 on erinomaisesti varusteltu ja laadukas retkikajakki. Saamme varastoon rajoitetun erän erä noin vk 27-28. Huom. kun ostat tämän kajakin niin valitse: nouto varastolta, jolloin systeemi ei laske lähetyskuluja > kajakkia ei voi lähettää Matkahuollon kautta. Esimerkki lähetyskuluista: lähetys Kiitolinjalla Rovaniemeltä Jyväskylään maksaa 140 eur. Lähemmäs maksaa vähemmän ja kauemmas enemmän. Lähetä osoitteesi ja laskemme todelliset lähetyskulut, jotka voidaan maksaa laskulla.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): ToleeSS-2 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tolee SS-2 on erinomaisesti varusteltu ja laadukas retkikajakki. Ohjausperäsin, aukkopeite ja mela kuuluvat hintaan. Huom. väri: sininen. Valmistettu polyeteenistä rotaatiovalutekniikalla kuten kaikki muutkin vastaavat.


Tekniset tiedot:

Paino: 25 kg
Pituus: 450 cm
Leveys: 58 cm
Kapasiteetti: 1 henkilö
Kantavuus: 130 kg
Vakiovarusteet: mela, peräsin, aukkopeite

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top