Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

  • Käytössänne nyt myös MobilePay!

Telia Prepaid

Telia Prepaid

5.90

Liittymän 7€ alkusaldolla voidaan lähettää pilveen arviolta 2100 kpl Willfine 3.0CS riistakameran ottamaa kuvaa! Huom. tilaa tämä yhdessä riistakameran kanssa. Jos tarvitset pelkän liittymän niin tämä kannattaa itse hakea esim. R-kioskilta, Telia myymälästä tai vastaavista.

Kuvaus

Liittymän 7€ alkusaldolla voidaan lähettää pilveen arviolta 2100 kpl Willfine 3.0CS riistakameran ottamaa kuvaa! Telia Prepaid on luotettava matkapuhelinliittymä. Telian matkapuhelinverkon kuuluvuus on erämaassa laajin. Telia Prepaid-liittymä toimii Telian 2G-, 3G- ja 4G-verkoissa. Liittymään on ladattu valmiiksi 7 euron saldo. Voit ladata lisää saldoa kätevällä matkapuhelinohjelmistolla, jonka voit ladata sekä Android– että IOS-käyttöjärjestelmiin. SIM-korttia ei tarvitse poistaa riistakamerasta lataamista varten. Katso tarkemmat tiedot: https://www.telia.fi/kauppa/liittymat/prepaid

Varmista, että SIM-kortin internet asetukset ovat oikein. Muuten kuvat eivät liiku. Testaa vaikka puhelimessasi.


Willfine 3.0CS riistakamera ottaa kuvat tarkimmalla 12MP asetuksellaan koossa 4032 × 3024 pistettä ja kuvan koko on luokkaa noin 2.5 Mb. Kamera lähettää kuvat pilveen 1920×1440 kokoisina FullHD kuvina, joiden koko on keskimäärin hieman alle 300kt. Näistä pilvikuvista saadaan WingHomeTrail-kännykkäsovellukseen esikatselukuvat noin 95kt kokoisina. Kännykkään voidaan ladata pilvestä 1920×1440 kokoiset kuvat ja 4032 × 3024 kuvat ja videot ovat aina riistakameran muistikortilla. Kuvat ovat JPG-formaatissa ja videot AVI-formaatissa.


Riistakamerassa oleva matkapuhelinliittymä siis lähettää pilveen n. 300kt kokoiset kuvat. Telia Prepaid liittymässä netin käyttö kotimassa maksaa 0,01 €/kMt (enintään 0,99 €/päivä). Voit lähettää liittymän 7€ alkusaldolla pilveen arviolta 2100 Willfine 3.0CS riistakameran ottamaa kuvaa!

Lisätiedot

Paino 0.01 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top