Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

Stormsure Flexible Repair Adhesive

Stormsure Flexible Repair Adhesive

6.00

Erittäin luja paikkausaine. Voidaan paikata jopa vuotava Airdeck-korkeapainelattia. Yksi tuubi riittää luokkaa kymmenen pienen vuodon kuten koukunreiän paikkaamiseen kumiveneessä. Myyntipakkaus on yksi 5g tuubi mustaa liimaa ja hintaan sisältyy lähetys kirjeessä.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): Stormsure5gBL Osastot: ,

Kuvaus

Stormsure Flexible Repair Adhesive on erittäin vahva yleisliima ja sitä voidaan käyttää myös paikkaamiseen. Sillä on erityisiä ominaisuuksia toisin kuin monilla liimoilla, koska se on erittäin joustava ja venyvä kovettumisen jälkeen, mutta se pysyy erittäin vahvana. Se täyttää hyvin aukot, sopii käytettäväksi sisällä ja ulkona sekä meriympäristöissä. Liima voidaan maalata pinnan päälle vesitiiviiksi, ilmatiiviiksi tai hankausta kestäväksi. Stormsure-liimaa voidaan usein käyttää reikien peittämiseen ilman paikkaa. Paksu liimakalvo tekee hyvän korjauksen. Jos liimaa tippuu reiän läpi, aseta teippi reiän taakse ennen liiman levittämistä. Se voidaan poistaa, kun liima on kovettunut.

Airdeck lattiaan (tai SUP-lautaan) tullut pari pientä vuotavaa nirhaumaa kylkeen. Pieni määrä Stormsurea paikkaa vuodon pitävästi.

Stormsure Flexible Repair Adhesive kiinnittyy käytännöllisesti katsoen kaikkiin pintoihin, mukaan lukien neopreeni, kumi, nahka, PVC, polyuretaani, hengittävät ja päällystetyt kankaat, puu, metalli ja monet muut. Se on ihanteellinen korjaamaan halkeamia kumisaappaissa, vaellussaappaat, löysät pohjat, kahlaajien vuodot, märkäpuvun repeytymät, vaurioituneet hevosmatot, telttojen ja katosten reikien, vuotavien ja halkeavien puhallettavien tavaroiden ja monien muiden esineiden korjaamiseen. Sitä voidaan käyttää myös puutöiden ja huonekalujen, kattotiilien ja betonin korjauksiin.

Stormsure Flexible Repair Adhesive on olennainen osa korjaussarjaa retkeilijöille, tee-se-itse, kalastajille, ratsastajille, metsästäjille, sukeltajille, retkeilijöille, surffaajille, merimiehille, insinööreille jne!

KÄYTTÖOHJEET: Käytä liimaa huoneenlämmössä. Puhdista vaurioitunut alue lian ja rasvan poistamiseksi (hiomapaperilla saadaksesi parhaan tarttuvuuden). Levitä runsaasti Stormsure Flexible Repair Adhesive -liimaa vaurioituneelle alueelle ja vähintään 5 mm ylimääräistä vaurioituneen alueen ympärille. Jätä vaakasuoraan ja anna kovettua 10-12 tuntia.

VINKKI: Säilytä osittain käytetyt putket jääkaapissa tai pakastimessa. Lämmitä huoneenlämpöön ennen käyttöä uudelleen.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top