Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

Steyr Mannlicher CLII SX Half Stock

Steyr Mannlicher CLII SX Half Stock

1,649.00

Erittäin laadukas kivääri. Tämän aseen toimitusaika on luokkaa 2-4 viikkoa, mutta tiedustele toimitusaikaa ennen tilaamista: myynti@kivelaoutdoor.com. Asetta ei ole varastossa vaikka se verkkokaupassa niin lukeekin.

Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Uusi Steyr Mannlicher SM 12™ sisältää paljon uudistuksia. O.B.P.™ (optimized barrel profile) eli optimoitu piipun profiili sekä kutistettu lukonkehys tuovat keveyttä, hienon tasapainon, käsiteltävyyden sekä lisää kaliiberikohtaista tarkkuuspotentiaalia. Uutta on myös iskurin käsiviritys (H.C.S.™). Uudelleen muotoiltu korkeaharjaisempi tukki tuo poskitukea kiikarin käyttöä ajatellen. Hieno uusi metsästyskivääri Itävaltalaiselta laatuvalmistajalta.

Steyr Mannlicher CLII SX on sama kuin SM 12™, mutta varustettuna huippuluokan synteettisellä SX-tukilla. Tukissa on SMC hiilikuituja suunnattuna siten, että ne vähentävät lämmön siirtymistä ja antavat tukevuutta jokaiseen kolmeen suuntaan. Tukissa sisäänvalettu alumiinista tarkkuuskoneistettu tukirakenne lukkokehykselle, joka takaa tarkan petauksen lukkopiipulle lisäten aseen tarkkuuspotentiaalia vaihtelevissa sääolosuhteissa. Jäykkä etutukki on tukeva myös bibodia käytettäessä. Piippu on koko matkalta vapaasti värähtelevä myös tuelta ammuttaessa. Aseessa on neljän patruunan lipas, joka ei irtoa vahingossa. Lippaan irrottamiseen tarvitaan molemmin puolin olevien salpojen yhtäaikainen painaminen. Hiljainen SBS varmistin sijoitettuna aseen kaulalle. Iso liipasinkaari parantaa käytettävyyttä loppusyksystä. 14×1 vaimenninkierre vakiovarusteena.


Tekniset tiedot:

Kokopituus: 1115 mm.
Piipun pituus: 56 cm.
Paino noin: 3,36 kg.
Vaimenninkierre: 14×1
Kaliiberit: 270 Win., 6,5×55, .308 Win., .30-06 Spr, 9,3×62. Ilmoita kaliiberi tekstikentässä.


Aseen ostaminen ja lähettäminen:

Lähetät meille allekirjoitetun 4-sivuisen aseen hankkimisluvan kirjeessä. Osoite: Kivelä Outdoor, Ruuhiranta 7, 96800 Rovaniemi. Käytä allekirjoitukseen sinistä tai mustaa kuulakärkikynää. Liitä mukaan saatekirje mistä aseesta ja varusteista on kysymys, mitä on sovittu, osoitteesi, puhelimen numerosi, sähköposti.

Lähetämme aseen Matkahuollon kautta lähimpään MH toimipaikaan. Asetta ei lähetetä lähellä-pakettina. Lähetyksen mukana tulee täytetty hankkimislupa (kaksi päälimmäistä sivua), joka toimii väliaikaisena kantolupana.

Huom. varmista aseen saatavuus meiltä ennen kuin lähetät hankintalupia. Kaliibereita ja malleja on paljon, ja aseita tulee ja menee kiivasta tahtia. Joidenkin aseiden kohdalla toimitusaika voi olla hyvinkin pitkä. Ennen kuin teet ostoksen verkkokaupassa niin varmista haluamasi aseen toimitusaika: myynti@kivelaoutdoor.com (puhelimitse emme osaa heti sanoa toimitusaikaa).

Huom. jos hankkimisluvassa on vain ja ainoastaan 12/76 ja asiakas haluaa 12/89, on hänen hankittava uusi hankkimislupa tai poliisilaitos voinee muuttaa luvan 12/89:ksi. (tieto Poliisihallituksesta). Poliisi voi myöstää hankkimisluvat väljemminkin, jolloin voit valita kaliiberin vapaammin ostotilanteessa.

Jos hankit revolveria missä on kaksi eri kaliiberin vaihtorullaa niin tarvitset luvat molempiin. Sama pätee aseisiin, joissa tulee mukana toinen tai useampi piippu.

Lisätiedot

Paino 5 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top