Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

  • Käytössänne nyt myös MobilePay!

Steyr Challenge E

Steyr Challenge E

3,290.00

Toimitusaika noin 3-6 vk, tiedustele.

Osastot: ,

Kuvaus

The unique STEYR CHALLENGE E is indeed a major challenger to the best air rifles in the world. Equipped with an electronic trigger and multifunctional adjustments the rifle can be made to fit the shooter perfectly. It represents the new generation of the STEYR LG 110.
The original STEYR LG110 match air rifle was used by Thomas Farnik to create a new World Record in the Olympic Final. STEYR SPORT added the electronic trigger to the LP10 with an impressive World Cup victory on its first appearance, all the knowledge gained from this is now featured in the STEYR CHALLENGE E to make it the new shooting star.

Lisätiedot

Paino 8 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top