Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

Steyr Arms SSG 08 300WM

Steyr Arms SSG 08 300WM

6,490.00

Varmista saatavuus ennen tilaamista: myynti@kivelaoutdoor.com

Kuvaus

The STEYR SSG 08 is an extremely accurate bolt action rifle with detachable magazine and foldable high-strength aluminium stock.

Due to the foldable stock it can be transported very comfortably. The cheek piece and the butt plate can be adjusted to meet the shooter‘s individual requirements. The bipod and the telescopic butt spike ensure a stable firing position. The ergonomic pistol grip can be customized to the user‘s hand.

The new designed muzzle break reduces the recoil of the rifle and accepts quick attachable silencers. The receiver features an integrated Picatinny rail for scope mounting. Additional Picatinny rails are also fixed on the fore-end of the stock for quick and secure mounting of additional sighting devices.


Tekniset tiedot:

Katso tarkemmin täältä

Lisätiedot

Paino 5 kg
Kaliiberi

17 HMR, 22 LR

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top