Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

Savage Axis II Overwatch

Savage Axis II Overwatch

Tulossa joskus kesällä rajoitettu erä 308 Win ja 6.5 Creedmoor kaliibereissa. Hinta varmistuu myöhemmin.

Kuvaus

Uudelta Savage AXIS II -alustalta löytyy nyt huippuluokan metsästyskivääreissä yleisesti käytettyjä ominaisuuksia, jotka tarjoavat paremman suorituskyvyn ja tarkkuuden heti laatikosta. Synteettisessä AXIS II tukissa on parannettu ergonomia ja Mossy Oak Overwatch naamiokuvio. Pienikitkainen cerakote-pinnoite lukkokehyksessä, piipussa ja muissa kriittisissä osissa on kovempaa kuin kilpailevat pinnat ja suojaa korroosiolta ja kuumuudelta. Vain 2–4 mikronin paksuinen pinnoite ei häiritse kiväärin toimintaa kentällä. Nämä huippuluokan ominaisuudet sekä käyttäjän säädettävä AccuTrigger tarjoavat metsästäjälle luotettavan suorituskyvyn kohtuuhintaan. Savagen uniikki lukon sulku on “kelluva” eli se tasoittuu aina ehdottoman kohtisuoraan piippuun nähden. Piipun kiinnitys on säädettävä ja varmistettu kierreholkilla mikä mahdollistaa edhottoman tarkasti säädetyn sulkupituuden. Piippu in nappirihlattu, mikä pitää hinnan kaikille saavutettavana. Hyvät eväät tarkkuuteen. 2-asentoinen varmistin on oikeassa paikassa aseen kaulalla.

Esittely, mutta huom. vanhemmalla tukilla:

Ominaisuudet:

Ergonominen synteettinen tukku uudella Mossy Oak Overwatch kuviolla
Käyttäjän säädettävä AccuTrigger laukaisukoneisto
Gunsmoke Grey cerakote-viimeistely
20 tuuman piippu
Yksiosainen EGW picatinny-kisko


Tekniset tiedot:

Piipun väri ja pinnoite: Elite Smoke Cerakote (E-120)
Piipun pituus(in)/(cm): 20 / 50.8
Piipun ja lukkokehyksen materiaali: hiiliteräs
Kaliiberit: 308 Win (rihlannousu 1:10), 6.5 Creedmoor (rihlannousu 1:8)
Irrotettava lipas: 4 patruunaa
Oikeakätinen
Vetopituus (in)/(cm): 13.75 / 33.0
Kokopituus (in)/(cm): 40.5 / 101.6
Paino (lb)/(kg): 6.5 / 2.72


Aseen ostaminen ja lähettäminen:

Lähetät meille allekirjoitetun 4-sivuisen aseen hankkimisluvan kirjeessä. Osoite: Kivelä Outdoor, Ruuhiranta 7, 96800 Rovaniemi. Käytä allekirjoitukseen sinistä tai mustaa kuulakärkikynää. Liitä mukaan saatekirje mistä aseesta ja varusteista on kysymys, mitä on sovittu, osoitteesi, puhelimen numerosi, sähköposti.

Lähetämme aseen Matkahuollon kautta lähimpään MH toimipaikaan. Asetta ei lähetetä lähellä-pakettina. Lähetyksen mukana tulee täytetty hankkimislupa (kaksi päälimmäistä sivua), joka toimii väliaikaisena kantolupana.

Huom. varmista aseen saatavuus meiltä ennen kuin lähetät hankintalupia. Kaliibereita ja malleja on paljon, ja aseita tulee ja menee kiivasta tahtia. Joidenkin aseiden kohdalla toimitusaika voi olla hyvinkin pitkä. Ennen kuin teet ostoksen verkkokaupassa niin varmista haluamasi aseen toimitusaika: myynti@kivelaoutdoor.com (puhelimitse emme osaa heti sanoa toimitusaikaa).

Huom. jos hankkimisluvassa on vain ja ainoastaan 12/76 ja asiakas haluaa 12/89, on hänen hankittava uusi hankkimislupa tai poliisilaitos voinee muuttaa luvan 12/89:ksi. (tieto Poliisihallituksesta). Poliisi voi myöstää hankkimisluvat väljemminkin, jolloin voit valita kaliiberin vapaammin ostotilanteessa.

Jos hankit revolveria missä on kaksi eri kaliiberin vaihtorullaa niin tarvitset luvat molempiin. Sama pätee aseisiin, joissa tulee mukana toinen tai useampi piippu.

Lisätiedot

Paino 4 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top