Asiakaspalvelu: 0407284667
 • Tykkää meistä Facebookissa!

 • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

 • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

Ruger American Ranch 7.62X39

Ruger American Ranch 7.62X39

949.00

Mainio pienriistakivääri Rugerilta rynnäkkökiväärin kaliiberissa! Kevyt, lyhyt ja kätevä. Huom. aseessa mukana kaksi lipasta.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): Ranch762X39 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Oletko aina halunnut metsästää 7.62×39 kiväärillä? Erinomainen kaliiberi mm. syötävälle pienriistalle. Nyt siihen on mahdollisuus! Mainio pienriistakivääri Rugerilta, American Ranch rynnäkkökiväärin kaliiberissa! Kevyt, lyhyt ja kätevä Scout-tyyppinen kivääri. Kaliiberiin on saatavana Suomesta hyvin valmiita patruunoita. Halvimmillaan ylijäämäpatruunaa saa jopa 30c kappale. Metsästyskäyttöön löytyy laadukkaampiakin esim. Lapua, Sako, Federal ja S&B 8g kokovaippaluodilla. Itselataajalle tiedoksi, että isokaliiberi on .311.

Ruger American Ranch 7.62×39. Leupold 1-4×20 kiinni matalilla jaloilla pitkässä picatinnykiskossa. Armase-F vaimennin kiinni tehdastekoisessa kierteessä. Erittäin kevyt setti, paino vain 3.6 kg. Pituus 102 cm vaimentimen kanssa. Erinomainen lintukivääri haukkuvalla koiralla metsästäjälle kun ampumaetäisyydet ovat luokkaa 40-80 metriä keskimäärin. Tarkkuus riittää silti hyvin jopa 150 metriin. Kaliiberi ei hajoita pataan pantavaa lintua eikä ole herkkä neulasille. Kevyt, lyhyt ja kätevä kantaa vaikka käsissä koko päivän. Valmiina nopeisiinkin tilanteisiin. Lyhyin Armase-F vaimennin jatkaa asetta vain 10 cm ja leikkaa terävimmät äänet pois. Tärkeä ominaisuus kun haluat pitää oman ja koiran äänet iskussa. Vakiona viiden patruuna lipas millä pärjää pitkälle. Todella mukava kivääri ammuskella pilkkaa.

https://ruger.com/products/americanRifleRanch/specSheets/16976.html http://www.rifleshootermag.com/editorial/review-ruger-american-ranch-2/83623#

Aseen mukana tulee kaksi viiden patruunan Ruger Mini Thirty lipasta. Tämä tarkoittaa sitä, että mikä tahansa Mini Thirty yhteensopiva lipas käy. Meiltä voi kysellä 10 patruunan lipasta. Markkinoilla on myös 30 patruunan teräs ja muovilippaita.

Vinkkejä lippaiden käytöstä:


Esittelyitä:


Ominaisuudet:

 • 5-patruunan teräksinen Mini Thirty® lipas
 • säädettävä Ruger Marksman laukaisukoneisto
 • kolmiolkainen 70° lukko
 • Power Bedding® petaus
 • vapaasti värähtelevä piippu
 • 5/8″-24 vaimenninkierre
 • varmistin aseen kaulalla
 • alumiininen picatinnykisko
 • synteettinen Flat Dark Earth tukki

Tekniset tiedot:

Kaliiberi: 7.62×39
Piippu: 41 cm (16.12″)
Rihlaus: 1:9.5″ RH
Vaimenninkierre: 5/8″-24
Lipas: 5, Mini Thirty®, mukana kaksi lipasta
Paino: 2.77 kg
Kokopituus: 91.44 cm (36″)

Saatavana oikeakätisenä.


Aseen ostaminen ja lähettäminen:

Lähetät meille allekirjoitetun 4-sivuisen aseen hankkimisluvan kirjeessä. Osoite: Kivelä Outdoor, Ruuhiranta 7, 96800 Rovaniemi. Käytä allekirjoitukseen sinistä tai mustaa kuulakärkikynää. Liitä mukaan saatekirje mistä aseesta ja varusteista on kysymys, mitä on sovittu, osoitteesi, puhelimen numerosi, sähköposti.

Lähetämme aseen Matkahuollon kautta lähimpään MH toimipaikaan. Asetta ei lähetetä lähellä-pakettina. Lähetyksen mukana tulee täytetty hankkimislupa (kaksi päälimmäistä sivua), joka toimii väliaikaisena kantolupana.

Lisätiedot

Paino 4 kg (kilogramma)

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top