Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

Ruger American Predator 308 win

Ruger American Predator 308 win

949.00

Ruger American Predator kaliiberissa 308 Win.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetunnus (SKU): 023132 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Ruger Marksman Adjustable™ trigger offers a crisp release with a pull weight that is user adjustable between 3 and 5 pounds, allowing shooters to make that perfect shot.
Ergonomic, lightweight synthetic stock designed for quick, easy handling blends a classic look with modern forend contouring and grip serrations.
Soft rubber buttpad is crafted for maximum recoil reduction.
The one-piece, three-lug bolt with 70° throw provides ample scope clearance and utilizes a full diameter bolt body and dual cocking cams for smooth, easy cycling from the shoulder.
Patent-pending Power Bedding®, integral bedding block system positively locates the receiver and free-floats the barrel for outstanding accuracy.
Offers minute-of-angle accuracy that can make every hunt a success.
Heavier tapered, threaded barrel (5/8″-24 thread pattern) is cold hammer-forged, resulting in ultra-precise rifling that provides exceptional accuracy, longevity and easy cleaning.
Features a visible, accessible and easy-to-actuate tang safety that provides instant security.
Offers a reliable rotary magazine that fits flush with the stock and offers the smooth feed that has become the hallmark of Ruger® rotary magazines.
Also includes – magazine; sling swivel studs.
Factory-Installed One-Piece Aluminum Scope Rail


Tekniset tiedot:

Tukki: Moss Green Synthetic
Weaverkisko
Piippu: 46 cm
Rilaus: 1:10″ RH
Vaimenninkierre: 5/8″-24
Lipas: 5
Paino: 2.81 kg
Kokopituus: 92 cm


Aseen ostaminen ja lähettäminen:

Lähetät meille allekirjoitetun 4-sivuisen aseen hankkimisluvan kirjeessä. Osoite: Kivelä Outdoor, Ruuhiranta 7, 96800 Rovaniemi. Käytä allekirjoitukseen sinistä tai mustaa kuulakärkikynää. Liitä mukaan saatekirje mistä aseesta ja varusteista on kysymys, mitä on sovittu, osoitteesi, puhelimen numerosi, sähköposti.

Lähetämme aseen Matkahuollon kautta lähimpään MH toimipaikaan. Asetta ei lähetetä lähellä-pakettina. Lähetyksen mukana tulee täytetty hankkimislupa (kaksi päälimmäistä sivua), joka toimii väliaikaisena kantolupana.

Huom. varmista aseen saatavuus meiltä ennen kuin lähetät hankintalupia. Kaliibereita ja malleja on paljon, ja aseita tulee ja menee kiivasta tahtia. Joidenkin aseiden kohdalla toimitusaika voi olla hyvinkin pitkä. Ennen kuin teet ostoksen verkkokaupassa niin varmista haluamasi aseen toimitusaika: myynti@kivelaoutdoor.com (puhelimitse emme osaa heti sanoa toimitusaikaa).

Huom. jos hankkimisluvassa on vain ja ainoastaan 12/76 ja asiakas haluaa 12/89, on hänen hankittava uusi hankkimislupa tai poliisilaitos voinee muuttaa luvan 12/89:ksi. (tieto Poliisihallituksesta). Poliisi voi myöstää hankkimisluvat väljemminkin, jolloin voit valita kaliiberin vapaammin ostotilanteessa.

Jos hankit revolveria missä on kaksi eri kaliiberin vaihtorullaa niin tarvitset luvat molempiin. Sama pätee aseisiin, joissa tulee mukana toinen tai useampi piippu.

Lisätiedot

Paino 4 kg (kilogramma)

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top