Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

Ruger American Hunter 308 Win

Ruger American Hunter 308 Win

1,490.00

Tarkka kivääri erinomaisella tukilla.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetunnus (SKU): 023184 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

American Hunter tukissa on täysin säädettävä vetopituus (sisältää välikappaleet). Ruger Marksman Adjustable -laukaisukoneisto tarjoaa terävän ja tarkan laukaisutuntuman, joka on säädettävissä 1,36–2,3 kilon välillä. Kiväärissä on tehdasasennettu, yksiosainen Picatinny-kisko. Raskaassa varmint piipussa on Ruger Precision Rifle Hybrid Muzzle Brake (suujarru), joka vähentää tehokkaasti rekyyliä, mutta voi lisätä melua erityisesti ampumakatoksessa. Tämän tilalle voit itse kiinnittää sopivan vaimentimen, joka myös vähentää rekyyliä, vakauttaa asetta ja tietenkin vaimentaa laukaisuääntä.

Hunter American Stock on valmistettu vahvistetusta polymeeristä. Aseen petauksena anodisoidusta alumiininista tehty kappale, jossa on teräskorvakkeet. Tukki on M-LOK-yhteensopiva, joten se hyväksyy laajan valikoiman lisävarusteita. M-LOK varusteet voidaan kiinnittää etutukin molemmin puolin. Esimerkiksi picatinnykisko, hihnanlenkki, valaisin tms. M-LOK kiinnityksen etuna esimerkiksi Picatinny-varustekiskoihin verrattuna sen huomaamattomuus silloin kun varusteita ei ole kiinnitetty.

M-LOK paikkaan voidaan kiinnittää erillisbibodit. Näin etutukin alapinta on tasainen ja asennus on tukeva. Ainoa haittapuoli on, että bibodissa ei ole kallistusta.

Tukin ominaisuudet ovat alun perin suunnattu metsästyksen ja tarkkuusammunnan välimaastoon. Kahva on suora ja se sopii käytännössä käteen kuin käteen ja on asennossa, jossa käsi on luonnollisesti. Kahva ei ole liian pysty, eikä liian suora, vaan juuri sopiva sekä käsittely- ja ampumaergonomialtaan.

Magpul tukin myötä Rugerissa on myös saman valmistajan kaksirivinen ja komposiittimateriaalista valmistettu PMAG 5 7.62 AC lipas, joka on AICS standardin mukainen lyhyt lipas. Tämä standardi on suosituin ja mahdollistaa erilaisten lippaiden käytön aseessa. Kapasiteetin lisäksi eri lippaiden välillä on useiden millimetrien eroja siinä kuinka pitkäksi ladattuja patruunoita voidaan käyttää. AICS standardin mukaiset lippaat ovat edullisia ja niitä saa lähes joka paikasta. Lipas syöttää keskeltä, mikä yleisesti parantaa aseen toimintavarmuutta ja puoltaa sujuvaa syöttöä.

Ase toimitetaan kokopitkällä Picatinny-kiskolla.


Tekniset tiedot:

Tukki: Moss Green Synthetic
Kiikarin kiinnitys: Picatinnykisko
Piippu: 20″ / 51 cm
Vaimenninkierre: 5/8″-24 (vakiona suujarru, jonka voi korvata vaimentimella)
Lipas: 5 patruunaa, Magpul® PMAG® 5 7.62 AC (AICS standardi)
Paino: 4.2 kg
Kokopituus: 104,7 – 109,9 cm (säädettävä vetopituus)


Uusiutuneen aselain (84 a §) myötä aseiden verkkokauppatilaukset edellyttävät sähköistä tunnistautumista verkkokaupassa. Kun haluat tilata aseen niin tee näin: perusta käyttäjätunnus sivuillemme. Perustaminen vaatii sähköpostiosoitteen. Kirjaudu ulos verkkokaupasta. Saat sähköpostiviestin liittyen sähköiseen tunnistautumiseen. Kirjaudu uudelleen sivuille ja seuraa ohjeita. Tunnistautumisen jälkeen voit ostaa aseen verkkokaupasta. Lähetä aseen ostolupa allekirjoitettuna (kaikki 4 sivua) tavallisena kirjeenä osoitteeseen: Kivelä Outdoor Ruuhiranta 7 96800 Rovaniemi. Älä täytä mitään muuta kohtaa kuin allekirjoitus ja nimenselvennys. Kysyttävää? myynti@kivelaoutdoor.com. Huom. muutamme kaikkien käyttäjien profiilit kaksivaiheiseen tunnistautumiseen. Huom. kannattaa perustaa käyttäjäprofiili verkkokauppaan turvallisuussyistä. Meiltä ei tule massapostitettua mainontaa.

Lisätiedot

Paino 4 kg (kilogramma)

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top