Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

Ruger 10/22 Takedown Lite

Ruger 10/22 Takedown Lite

870.00

Lyhyt, katkaistava, itselataava pienoiskivääri vaimenninkierteellä. Kaliiberi 22 LR

Tuotetunnus (SKU): 033261 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Patented, detachable 10-round rotary magazine features a unique rotor to separate cartridges and provide reliable feeding.
Legendary action, a tried and true Ruger design, ensures consistent, reliable performance.
Cold hammer-forged barrel tensioned in aluminum alloy barrel sleeve features a 1/2″-28 threaded muzzle and is fitted with a thread cap which can be removed to allow for the use of muzzle accessories.
Positive, push-button, cross-bolt manual safety.
Combination scope base adapter for both Weaver-style and .22 tip-off scope mounts included.
Easy-to-use extended magazine release provides smooth, no-fuss removal of flush-mounted magazine.
Heat-stabilized, glass-filled, polymer trigger housing assembly is precision made of high-tech material for improved manufacturing tolerances, impact and abrasion-resistance and an unmatched ability to withstand the elements.
Also includes: Convenient carry-case, which provides ample storage room for magazines and accessories.
Easy takedown enables quick separation of the barrel from the action for ease of transportation and storage. Takedown is as simple as locking the bolt back and verifying that the rifle is unloaded, pushing a recessed lever, twisting the subassemblies and pulling them apart.
Features the Ruger® Modular Stock System with a low comb, standard length of pull (ships with an additional high comb, standard length of pull stock module).

Tekniset tiedot:

Kaliiperi: 22 LR
Piippu: 41 cm
Kokopituus: 88 cm
Patruunakapasiteetti: 10+1
Paino: 2,0 kg
Toimintatapa: itselataava kertatuli, TT3
Vaimenninkierre: 1/2″-28
Aseen mukana tulee kaksi perälevyä: kiikarille ja avotähtäimille.

2 patruunan metsästyslaillinen lipas maksaa 35 eur.

Mukana Weaver-kisko, missä on myös 11mm kisko.


Aseen ostaminen ja lähettäminen:

Lähetät meille allekirjoitetun 4-sivuisen aseen hankkimisluvan kirjeessä. Osoite: Kivelä Outdoor, Ruuhiranta 7, 96800 Rovaniemi. Käytä allekirjoitukseen sinistä tai mustaa kuulakärkikynää. Liitä mukaan saatekirje mistä aseesta ja varusteista on kysymys, mitä on sovittu, osoitteesi, puhelimen numerosi, sähköposti.

Lähetämme aseen Matkahuollon kautta lähimpään MH toimipaikaan. Asetta ei lähetetä lähellä-pakettina. Lähetyksen mukana tulee täytetty hankkimislupa (kaksi päälimmäistä sivua), joka toimii väliaikaisena kantolupana.

Huom. varmista aseen saatavuus meiltä ennen kuin lähetät hankintalupia. Kaliibereita ja malleja on paljon, ja aseita tulee ja menee kiivasta tahtia. Joidenkin aseiden kohdalla toimitusaika voi olla hyvinkin pitkä. Ennen kuin teet ostoksen verkkokaupassa niin varmista haluamasi aseen toimitusaika: myynti@kivelaoutdoor.com (puhelimitse emme osaa heti sanoa toimitusaikaa).

Huom. jos hankkimisluvassa on vain ja ainoastaan 12/76 ja asiakas haluaa 12/89, on hänen hankittava uusi hankkimislupa tai poliisilaitos voinee muuttaa luvan 12/89:ksi. (tieto Poliisihallituksesta). Poliisi voi myöstää hankkimisluvat väljemminkin, jolloin voit valita kaliiberin vapaammin ostotilanteessa.

Jos hankit revolveria missä on kaksi eri kaliiberin vaihtorullaa niin tarvitset luvat molempiin. Sama pätee aseisiin, joissa tulee mukana toinen tai useampi piippu.

Lisätiedot

Paino 3 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top