Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

Relejohtosarja B

Relejohtosarja B

19.0029.00

Relekaapeli xenon lisävalojen asennukseen. Yksi, kaksi tai kolme 9006 naarasliitintä valintasi mukaan. Toimitusaika noin viikko.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Relekaapeli xenon lisävalojen asennukseen. Yksi, kaksi tai kolme 9006 naarasliitintä valintasi mukaan. Eli yhden, kahden tai kolmen xenon lisävalon kytkemiseen. 12V DC 60A rele ja 40A sulake. Ota huomioon, että jotkut autot vaativat erikoisratkaisun lisävalojen kytkemiseen kuten XBB Lightswitch. Ei sisällä asennusohjeita. Plus ja miinus johdot kytkettäväksi auton akkuun. Herätejohto. Maajohto.

Lisätiedot

Paino 0.3 kg
Xenon relejohtosarja

1B, 2B, 3B

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top