Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

PVC-liima

PVC-liima

10.00

Liima PVC-kumiveneen paikkaamiseen. Huom. toivomme, että ostomäärä olisi max. 2 liimaputkua, jotta näitä riittää kaikille.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): pvcliima Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Liima PVC-kumiveneen varusteluun ja paikkaamiseen. Yksi liima tulee jokaisen veneen mukana olevassa paikkaussetissä. Katso käyttöohjeet täältä. Säilytä liima lämpimässä.

Tällä samalla liimalla on rakennettu Kopukka veneet. Liimalla voidaan liimata esim. vapatelineitä ponttooniin. Kun olet huolellinen niin saat tehtaanveroisen lopputuloksen. Yksi liimaputkilo riittää noin 10 x 50 cm alueelle.

Lisätiedot

Paino 0.1 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top