Asiakaspalvelu: 0407284667
 • Tykkää meistä Facebookissa!

 • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

 • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

Puutarhatyökalut
Ale!

Puutarhatyökalut

99.00

Nämä puutarhatyökalut käyvät keskipakoiskytkimellä varustettuihin 4-tahti tai 2-tahti pikkumoottoreihin kuten: Devil, Honda GX35, Jönköping, Handai, GTL tai meidän oma 2.5 hevosvoiman 2-tahtimoottori! Kytkin on standardikokoa, tarkista mitat omastasi. Kiinnitysreikien väli 71 mm ja kytkimen renkaan sisähalkaisija 78 mm. Tarjous voimassa niin kauan kun tavaraa riittää! Myydään kokonaisena settinä.

Varastossa

Osasto:

Kuvaus

Tämä todella kattava ja monipuolinen setti sisältää monipuoliset puutarhatyökalut polkuhintaan! Erinomainen työkalusetti kaikenlaisiin puutarhatöihin. Kiinnitä ensin pikakiinnitystyövarsi moottoriin neljällä pultilla, kiinnitä sähköjohdot moottoriin ja kaasuvaijeri. Sähköjohtojen kiinnittämiseen saatat tarvita erilaisen liittimen tai liittimet joten ota tämä huomioon. Yksinkertainen liitos musta ja punainen johto. Meillä ei ole liittimiä eli hanki ne kaupasta. Jos tämä on hankalaa niin jätä ammattilaisen tehtäväksi tai älä tilaa settiä! Setin mukana tulevat valjaat, joissa kone roikkuu tasapainoisesti.

Setin leikkurilla voit niittää heinää, pajuja ja jopa veden alla olevaa kortetta, kunhan pidät osat hyvin öljyttyinä ja kuivatat osat hyvin käytön jälkeen.

Tässä setissä tulee kaikki mukana paitsi itse moottori! Ota moottori yhtäaikaa täältä ja saat tämän setin hintaan 50 eur! 

Kaupan päälle tulee moottorijääkairan terä! Huom. mukana ei tule moottorikairan vaatimaa alennusvaihteistoa! Se ei kuulu settiin eikä meillä ole niitä.


Nämä puutarhatyökalut käyvät keskipakoiskytkimellä varustettuihin 4-tahti tai 2-tahti pikkumoottoreihin kuten: Devil, Honda GX35, Jönköping, Handai, GTL jne. Moottoreiden voiman ulosotto on standardikokoa, mutta tarkista varmuuden vuoksi mitat omasta moottoristasi. Kuvassa näkyy voiman ulosoton ulkopuolinen liitin (Clutch Housing = kytkimen suojakuori), joka kiinnittyy moottoriin neljällä pultilla. Kiinnitysreikien väli 71 mm ja kytkimen renkaan sisähalkaisija 78 mm. Tämä osa on tämän työkalusetin mukana olevassa pikakiinnitystyövarressa. 


Tähän settiin sisältyvät seuraavat tuotteet:

 1. pikakiinnitystyövarsi (+ kädensija)
 2. raivaussaha (+ varsi ja terä)
 3. vesipumppu
 4. ketjusaha (varsi, laippa ja teräketju)
 5. vesakkoleikkuri (+ varsi)
 6. siimaleikkuri
 7. pensasleikkuri
 8. valjaat
 9. moottorijääkairan terä
 10. kuvassa näkyvät muut varusteet joita ei mainittu edellä

 

Lisätiedot

Paino 10 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top