Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

Pulsar Digex N455

Pulsar Digex N455

1,249.00

Pulsar Digex N455 on nykyaikainen yötähtäin, joka voidaan kiinnittää normaaleilla 30 mm kiikarin renkailla. Laitteen käyttöön metsästyksessä liittyy rajoituksia, mutta haitallisten vieraslajien metsästyksessä sallittu. Toimitusaika viikko.

Tuotetunnus (SKU): 76642 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

 

Yli 500 metrin näkyvyys pimeässä
Suuri pimeän ajan herkkyys, korkeatarkkuuksinen näyttö ja kuvakenno, suuri kirkkaus- ja kontrastiasetusten valikoima, nopeasti säädettävä laatuoptiikka, isot suurennokset sekä tehokas sisäinen IR-valaisin tekevät Digexistä täydellisen työkalun esim. villisikojen, peurojen tai hirvien havainnointiin jopa 450–550 metrin etäisyydeltä.

Täysmetallinen runko
Kiikaritähtäimen runko on samalla sekä luja että kevyt. Kulumista estävä pinnoite pitää Digexin hyvännäköisenä vuosien ajan.

Sisäinen video- ja äänitallennin
Kuvien ja videoiden tallennus on mutkatonta Digexin sisäisellä videotallentimella. Kuva- ja videosisältö tallennetaan laitteen sisäiseen muistiin ja se on helposti siirrettävissä tietokoneelle kaapelin kautta tai langattomasti mobiililaitteellesi iOS- ja Android-yhteensopivan Stream Vision -sovelluksen avulla.

HD-kuvakenno
Digex-kiikaritähtäinten erittäin herkkä 1280×720 pikselin HD-kuvakenno tuottaa korkealaatuisen, yksityiskohtaisen teräväpiirtokuvan.

Parannettu pimeän ajan herkkyys
Digex käyttää laitevalmistajan itse kehittämää ohjelmistoa, nykyaikaisimpia elektronisia komponentteja ja signaalinkäsittelyalgoritmeja. Tämän kehitystyön tuloksena saadaan yksi alan suurimmista infrapunaspektrin herkkyystuloksista. Laite toimii moitteettomasti passiivitilassa iltahämärissä, jopa yöaikaan ilman IR-valaisimen käyttöä. Suuri herkkyys 900-950 nanometrin aallonpituuksilla mahdollistaa Digex-kiikaritähtäinten käytön näkymättömien IR-valaisimien kanssa.

Helppo kiinnitys 30 mm päivätähtäinrenkaille
Digex-kiikaritähtäimen runkoputki on halkaisijaltaan 30-millimetrinen ja sopii tavallisille päivätähtäinrenkaille. Digex hyödyntää tuttua, hyväksi havaittua ratkaisua eikä vaadi erillisiä työkaluja tai lisävarusteita.

Muunneltava suurennosteho 4x-16x
Digex N455:n perussuurennosteho voidaan kasvattaa nelinkertaiseksi. suurennusta voidaan muuttaa 2x portain tai portaattomasti, jolloin saavutetaan kuhunkin tilanteeseen ihanteellisin näkymä.

Skaalautuvat ballistiset tähtäinkuvat
Kuten ensimmäisen polttotason tähtäinkuvat, myös Digexin tähtäinkuvat skaalautuvat suhteessa laitteen suurennostehon muutoksiin. Tähtäinkuvan hajonta-arvot pysyvät muuttumattomina kautta Digexin suurennusalueen. Tämä sallii nopean ja helpon kohdistuksen eri etäisyyksillä.

Kuva kuvassa -tila
Kuva kuvassa -tila parantaa tarkkuutta näyttämällä näytön yläosassa samaan aikaan toisen, suurennetun tähtäinkuvan. Kuva kuvassa -toiminnon näyttö vie vain 10% kuva-alueesta, joten näkökenttä ei häiriinny kahdesta yhtäaikaisesta kuvasta huolimatta.

Jatkuva virransyöttö B-Pack-järjestelmällä
Digex-kiikaritähtäimissä on kaksoisakkujärjestelmä, johon kuuluu sisäinen ja ulkoinen akku. Ulkoinen lisäakku pidentää toiminta-aikaa ja on vaihdettavissa muutamassa sekunnissa. Kun ulkoisen akun varaus loppuu, laite alkaa automaattisesti käyttää sisäistä akkua. Ulkoisen akun vaihdon jälkeen laite alkaa jälleen ottaa virtaa siitä. Laite ei sammu välillä.

Laiteohjelmiston etäpäivitys
Tarvitset vain älypuhelimen, ilmaisen Stream Vision -mobiilisovelluksen sekä Internet-yhteyden hakeaksesi tarpeelliset päivitykset ja asentaaksesi uusimman laiteohjelmiston. Metsästäjä voi asentaa uusia toimintoja ja korjauksia sisältävät päivitykset itse ilman laitteen lähettämistä huoltoon.

Oma, tehokas pitkän matkan IR-valaisin
Digex-kiikaritähtäimissä on tehokas ja irrotettava, joko 850 nm tai 940 nm aallonpituutta käyttävä IR-valaisin, jota saaliseläinten on mahdoton havaita. Valaisimen kolmiasteisen säädettävyyden ansiosta sen teho sopii lähes kaikkiin käyttöympäristöihin. Tehon säädön avulla sopivin käyttöetäisyys ja haluttu kohde on helppo valita erilaisissa valo-olosuhteissa.

Stream Vision -sovellus. Etätarkkailu, kauko-ohjaus ja YouTube-suoratoisto älypuhelimella
Wi-Fin ja ilmaisen Stream Vision -sovelluksen avulla voit yhdistää Digexin langattomasti älypuhelimiin ja muihin mobiililaitteisiin ja käyttää niitä kakkosnäyttönä tai kauko-ohjaimena. Android- ja iOS-yhteensopivan sovelluksen avulla voit myös siirtää kuvamateriaalia, säätää asetuksia ja päivittää laiteohjelmiston. Voit myös suoratoistaa Digexin ottamaa kuvaa YouTubessa tai muilla videoalustoilla.

Suurikaliiperisten aseiden rekyylinkestävyys: 12 kaliiperin haulikko, 9.3×64, .375H&H
Digex-kiikaritähtäimissä on hyvä rekyylinkestävyys, mikä mahdollistaa niiden käytön niin suurikaliiperisten metsästyskiväärien kuten 9.3х64, .30-06, .300, .375. jne. yhtä hyvin kuin sileäpiippuisten tai airsoft-aseidenkin kanssa.

Täysin vedenpitävä (IPX7)
Tuli kyseeseen sitten rankkasade, lumimyrsky tai muu kostuminen, Digexin IPX7-vesitiiviysluokitus takaa, ettei laite petä märimmilläkään keleillä! Digex kestää jopa upottamisen 1 metrin syvyyteen 30 minuutin ajaksi.

10 eri tähtäinkuvaa, kahdeksan värivaihtoehtoa
Digexin tähtäinkuvat ovat sähköisiä ja aina samalla polttotasolla kuin kohde. Digexissä on kymmenen eri mallista tähtäinkuvaa erilaisiin käyttötarkoituksiin (suora-ammunta, ballistinen, skaalautuva ja tavallinen), kaikki kahdeksassa eri värissä.

Täsmällinen zoom-nollaus
Käyttäjä voi nollata kiikaritähtäimen joko vakiosuurennoksilla tai digitaalista zoomia käyttämällä, jolloin naksuarvo pienenee zoom-arvon kasvaessa. 16x maksimisuurennoksella pykälän koko on alle 0,1 MOA, mutta tähtäyspiste pysyy vakaana kautta koko suurennosalueen.

5 yksilöityä ammuntaprofiilia / 50 nollausetäisyyttä
Nollausasetukset tallennetaan ammuntaprofiileihin. Digex N455:n sisäiseen muistiin voi tallentaa viisi erilaista ammuntaprofiilia. Joka profiilissa voi olla kymmenen eri nollausetäisyyttä eri kiväärejä ja lippaita varten.

Pikakäynnistys
Digex käynnistyy kolmen sekunnin kuluessa ON-painikkeen painalluksesta.

Laajakulmainen okulaari
Monimutkainen, kuusilinssinen laajakulmaokulaari yhdessä HD AMOLED -näytön kanssa takaa mukavan katselukokemuksen. Digexin okulaarin kuva on täydellinen

Ohjelmallinen SumLight-herkkyydenparannusalgoritmi
SumLight-toiminto parantaa kuvakennon herkkyyttä, mikä parantaa mahdollisuutta passiiviseen tarkkailuun pimeään aikaan (ilman infrapunavalaisinta). Ohjelmisto kytkee tarvittaessa käyttöön algoritmin, jota käytetään mm. vierekkäisten pikselien yhteenlaskentaan ja kuvaruutujen lisäämiseen, minkä sekä parantaa herkkyyttä että säilyttää kuvanlaadun riittävän hyvänä.

Helppokäyttöinen ohjaus
Digex on yksi markkinoiden helppokäyttöisimmistä kiikaritähtäimistä. Kiikaritähtäin, videotallennus, zoom ja kuva kuvassa -tila sekä sen sisäinen infrapunavalaisin käynnistetään omilla painikkeillaan. Kaikkia muita toimintoja hallitaan ohjauspyörällä, joka on sekä pyörivä että painettava.

Käyttölämpötila -25°C … +50°C
Digex-kiikaritähtäimet toimivat luotettavasti myös kovalla pakkasella (jopa -25°C) tai polttavassa helteessä (+50°C). Pakkasenkestävä AMOLED-näyttö päivittyy silmänräpäyksessä ja varmistaa kuvan pysymisen terävänä myös, kun seuraat nopeasti liikkuvia kohteita.

Sisäinen kiihtyvyys- ja korkeusanturi
Digexin sisäinen kiihtyvyysanturi / gyroskooppi parantaa tarkkuutta tunnistamalla yli 5° kallistuksen, ja osoittaa nuolella sen suunnan ja kaltevuuskulman. Lisääntyvä kaltevuus ilmaistaan lisänuolilla. Tämän lisäksi kiikaritähtäin voidaan asettaa sammumaan automaattisesti, kun se ei ole ampuma-asennossa. Laitteen toiminta voidaan katkaista kokonaan, kun pystykulma on suurempi kuin 70° tai vaakakulma on suurempi kuin 30°. Kiihtyvyysanturi voidaan kytkeä tilapäisesti pois, jos tähtäintä halutaan käyttää pitempään voimakkaasti kallistettuna.

Mukautettava automaattisammutus
Tämä toiminto sammuttaa kiikaritähtäimen välittömästi, kun se on tietyn aikaa pois käyttöasennosta – ts. kun kallistuskulma on pystysuunnassa yli 70 astetta (ylös/alas) tai vaakasuunnassa yli 30 astetta (oikealle/vasemmalle).

Stadiametrinen etäisyysmittari
Yksi Digexin nerokkaimmista ominaisuuksista on sen säädettävä stadiametrinen etäisyysmittari. Etäisyysmittari helpottaa etäisyyden arviointia kohteen tunnetun koon perusteella: 1,7 m (peura), 0,7 m (villisika) ja 0,3 m (metsäjänis).

Irrotettava silmäsuojus magneettikiinnityksellä
Irrotettavan silmäsuojuksen saa kiinnitettyä okulaariin tai irrotettua siitä sekunnin murto-osassa. Yökäytössä silmäsuojus estää metsästäjää paljastumasta okuularinäytöstä vuotavan valon takia ja auttaa kohdistamaan silmän oikein okulaariin nähden.

Valmistaja: https://www.pulsar-nv.com/glo/products/33/night-vision-riflescopes/pulsar-digex-n/

Manuaali: https://issuu.com/yukon2/docs/digex_manual_ru

Aloitusopas: https://issuu.com/yukon2/docs/digex_quickguide_print

Ristikot: https://issuu.com/yukon2/docs/digex-n450-n455-reticle-catalogue

 


Optiset ominaisuudet
Suurennos: 4 … 16 x (x4 zoom)
Lyhin tarkennusetäisyys (m): 5
Objektiivin linssin halkaisija (mm): F50/1.2
Suurin havainnointietäisyys (m): 500
Silmäsuojan pituus (mm): 50
Okulaarin diopterikorjaus: -2.5 / +5
Näkökenttä, vaaka x pysty (astetta): 6.5 x 11.4
Sisäänrakennettu infrapunavalaisin
Tyyppi / Aallonpituus (nm): LED / 940
Infrapunavalo: Näkymätön
IR-optinen teho, mW 250
Toiminnalliset ominaisuudet
Asekiinnikkeet: Tavalliset 30 mm renkaat
Naksautusalueen koko V/P, mm @ 100 m: 2000 / 2000
Ulkoinen virtalähde (V): 5V – USB
Kapasiteetti (mAh): 2000 (ulkoinen) + 3200 (sisäinen)
Suojaustaso (IP-luokitus): IPХ7
Suurin rekyylinkestävyys (joulea, J): 6000
Virtalähde (V): 3.1 – 4.2
Käyttölämpötila (°C): -25 … +50
Akkutyyppi: Dual Li-Ion B-Pack Mini -virtalähde: 2 A · h vaihdettava akku (ulkoinen) / 3,2 A · h akku (sisäinen)
Akun kesto (h): 5+
Elektroniset ominaisuudet
Näytön tyyppi / tarkkuus (pikseliä): AMOLED 1024×768
Kuvakennon tyyppi / tarkkuus (pikseliä): CMOS 1280×720
Videotallennin
Videon tarkkuus (pikseliä): 1024×768
Valokuvan resoluutio (pikseliä): 1024×768
Video / valokuvaformaatti: .mp4 / .jpg
Sisäinen muisti: 16 Gb
Wi-Fi -kanava
Taajuus: 2.4GHz
Standardi: 802,11 b/g/n
Kantavuus vapaassa tilassa (m): 15
Yleistä
Mitat (pituus x leveys x korkeus) (mm): 388 x 78 x 78
Paino (kg): 0.95
Takuu: 3 vuotta
Oheistarvikkeet
Kantolaukku: Kyllä
Puhdistusliina: Kyllä
Akkulaturi verkkovirtasovittimella: Kyllä
USB-johto: Kyllä
Vara-akkukotelo: Kyllä
Käyttöopas: Kyllä
Linssinpuhdistusliina: Kyllä
Akun säilytyspussi: Ei

Lisätiedot

Paino 2 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top