Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

Potkurivarsi
Ale!

Potkurivarsi

89.00

Tämä potkurivarsi sopii keskipakoiskytkimellä varustettuihin 4-tahti tai 2-tahti pikkumoottoreihin kuten: Devil, Honda GX35, Jönköping, Handai, GTL jne. Moottoreiden voiman ulosotto on standardikokoa, mutta tarkista mitat omastasi ennen tilaamista.

Varasto loppu

Kuvaus

Tämä potkurivarsi sopii keskipakoiskytkimellä varustettuihin 4-tahti tai 2-tahti pikkumoottoreihin kuten: Devil, Honda GX35, Jönköping, Handai, GTL jne. Moottoreiden voiman ulosotto on standardikokoa, mutta tarkista mitat omastasi ennen tilaamista. Kätevä rakentaja voi yhdistää tämän sopivaan sähkömoottoriin sopivilla osilla.

Potkurivarren kaasukahvan virtaliitin kiinnitetään moottoriin, mutta saatat joutua vaihtamaan liittimen moottoriin sopivaksi. Kaasuvaijeri kiinnitetään kaasuttimeen.

Kuvassa näkyy voiman ulosoton ulkopuolinen liitin (Clutch Housing = kytkimen suojakuori), joka kiinnittyy moottoriin neljällä pultilla. Kiinnitysreikien väli 71 mm ja kytkimen renkaan sisähalkaisija 78 mm. Tämä osa on kiinni potkurivarressa. Mukana ei tule kiinnityspultteja. Tarkista sopiva pulttikoko moottoristasi. Yleensä se on 35 mm x 6 mm. Asenna lukkoprikat.


Tekniset tiedot:

Potkuri: 3-lapainen, alumiini, 18 cm (potkureita ei ole meillä varaosina ainakaan toistaiseksi)
Välityssuhde: 2,08:1. Lisää vaihdelaatikkoon kaiken varalta öljyä ennen käyttöönottoa!
Rikipituus: säädettävä

 

 

Lisätiedot

Paino 5 kg (kilogramma)

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top