Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

Potkurivarsi
Ale!

Potkurivarsi

29.00

Tämä potkurivarsi sopii useimpiin keskipakoiskytkimellä varustettuihin pienkoneisiin. Kiinnitysreikien väli 71 mm ja kytkimen renkaan sisähalkaisija 78 mm.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): potkurivarsi Osastot: , ,

Kuvaus

Kiinnitä moottori tähän poikkeuksellisen laadukkaaseen potkurivarteen! Potkurivarsi on valmistettu alumiinista. Säädettävä rikipituus ja kulma, joten saat ajettua myös matalassa vedessä. Entistä kehittyneempi ja laadukkaampi malli isolla kavitaatiosiivellä. Tämä potkurivarsi sopii useimpiin keskipakoiskytkimellä varustettuihin pienkoneisiin. Kiinnitysreikien väli 71 mm ja kytkimen renkaan sisähalkaisija 78 mm. Joudut siirtämään esim. raivaussahan moottorin kaasuvivun kiinni ohjaustankoon. Katso kuvista ohjaustangon jne mittoja kytkemistä varten.

Tyypillinen raivaussahan kaasu:


Kopukka 400. Perämoottorissa pakokaasu jatkettu teräsletkulla veteen.


Tekniset tiedot, potkurivarsi:

Paino: 5.3 kg
Pituus: 102.5 cm
Potkuri: 3-lapainen, alumiinia


Potkurivarren vaihdelaatikkoöljy on lisätty valmiiksi tehtaalla.

Tästä huolimatta täytä perän vaihdelaatikko öljyllä ennen käyttöön ottamista. Vaihdelaatikon öljyä on lisättävä aina 40 tunnin käytön jälkeen. Käytä samaa öljyä kuin moottorissa tai vaihdelaatikkoöljyä. Lisää öljyä kunnes vaihdelaatikko on täynnä. Sinne mahtuu noin desilitra. Tämä sama toimenpide on tuttu useimmissa markkinoilla olevissa perämoottoreissa. Liian vähäisen öljymäärän aiheuttamat ongelmat eivät kuulu takuun piiriin.

Lisätiedot

Paino 2 kg (kilogramma)
2-tahtimoottori

moottori + potkurivarsi + puutarhatyökalut, moottori + potkurivarsi, potkurivarsi

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top