Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

  • Käytössänne nyt myös MobilePay!

Olight H2R Nova otsalamppu
Ale!

Olight H2R Nova otsalamppu

90.0099.00

Uusi Olight H2R Nova otsavalaisin tuottaa jopa 2300 lumenin ANSI-luokiteltu turbotehon kustomoidulla vakioakulla (purkuvirta 15 A). Varustettu CREE XHP50 ledillä ja erinomaisella TIR-linssillä, jotka takaavat tasapainon kantaman ja valokeilan leveyden suhteen. Varastossa CW (Cool White).

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Olight H2R Nova otsavalaisin tuottaa jopa 2300 lumenin ANSI-luokiteltu turbotehon kustomoidulla vakioakulla (purkuvirta 15 A). Varustettu CREE XHP50 ledillä ja erinomaisella TIR-linssillä, jotka takaavat hyvän tasapainon kantaman ja valokeilan leveyden suhteen. Diffusoivan TIR-linssin ansiosta valokeila on tasainen ja laaja. Ledistä ei näy lainkaan valokeilan tai sävyn muutoksia. Tämä on ihanteellinen keila otsalampulle, lähityöskentelyyn ja vaikkapa fatbikeajoon. Otsapanta on varustettu kätevällä magneetilla ja myös USB-lataus on magneettinen. Viimeisen valotehon muisti (CW High 600, Med 150, Low 30 lm). Suora pääsy 1 lumenin kuunvaloon (selaamatta muita valotehoja) > ei sokaistumista/paljastumista.


Saksalainen uusimpien tehokkaiden otsalamppujen testi. Merkillepantavaa on kuinka paljon kirkkaampi Olight Nova H2R on vastaavia Armytekin otsalamppuja. Edellä mainituissa on sama Cree XHP 50-ledi. Novan parempi valovoima voi selittyä vain paremman akun, heijastimen ja elektroniikan eroilla. Acebeam H15 on selvästi muita tehokkaampi. Se on varustettu Cree XHP 70.2-ledillä, jota tukee suurella ulostulovirralla varustettu akku. Tämä ledi ei myöskään tarvitse TIR-linssiä, koska valokuvio on muutenkin miellyttävä ja laaja. Testi löytyy kokonaisuudessaan täältä: https://stirnlampen.reviews/…/01/28/acebeam-h15-stirnlampe/. Lumonite Compass käyttää vanhempaa lediä ja sen valoteho on 1200 lumenia.


Olight H2R Nova on suunniteltu lähtökohtaisesti kovaa käyttöä ajatellen. Kevyt ja kestävä alumiinirunko on yksiosainen, eikä valaisimessa ole liikkuvia tai rikkoutuvia osia. Yksinkertainen rakenne ja tekniikka yhdistettynä markkinoiden parhaaseen suorituskykyyn tekee valaisimesta toimivan kaikissa olosuhteissa. Otsalampussa harvoin tarvitaan tuhansia lumeneita. Mutta Olight H2R Nova loistaa myös alemmilla tehoilla. High teholla (600 lm) se on tähänastisista lampuista tehokkain yli 130 lm/w. Turboteho saadaan vakioakulla. Nova toimii muillakin 18650-akuilla, mutta turboteho ei mene näillä päälle. USB-lataus toimii vain vakioakulla.


Voidaan käyttää otsalamppuna ja taskulamppuna. Voidaan kiinnittää kaksipäisellä jousiteräksisellä taskuklipsillä molemmin päin esim. taskun reunaan, lippalakkiin jne. Voidaan kiinnittää magnettisiin metallipintoihin peräkorkin avulla. Voidaan kiinnittää otsapantaan magneetilla ja varmistaa kiinnitys elastisella lenkillä. Voidaan kiinnittää työkypärään elastisen päänauhan avulla.

Olight H2R Nova on täysin veden-, pölyn- ja iskunkestävä. Takuu on 5 vuotta koskien valmistus- ja materiaalivirheitä. Liian kylmässä tai lämpimässä lataaminen voi vahingoittaa akkua tai lyhentää sen elinikää. Kun tulet pakkasesta niin anna akun ensin lämmetä mielummin vähintään +10 asteeseen ennen kuin lataat sen.


Ominaisuudet:

+ 2300 lm turbovaloteho.

+ Tätä lamppua varten kustomoitu USB-ladattava 3000 mAh akku suurella 15A purkuvirralla.

+ Erinomainen laatu ja viimeistely.

+ Erinomainen valonsävy ja tasainen kuvio kehittyneen TIR-optiikan ansiosta.

+ Nopea pääsy moonlight ja turbotiloihin.

+ Pitkä 153 metrin kantama. Kantama on huomattavan pitkä kun se tehdään hajoittavalla linssillä (TIR diffuser lens). Tämä tarkoittaa sitä, että valoa riittää erittäin pitkälle, mutta samalla erittäin laajalle alueelle yhtä aikaa. Mitään säätöjä ei tarvita.

+ Valaisimessa on yksi isokokoinen elektroninen kytkin asennettuna ergonomiseen kulmaan valaisimen päähän. Kytkimen käyttäminen on käytännöllisesti katsoen äänetöntä ja käytettävissä myös sormikkailla.

+ Yksiosainen kuorirakenne. Runko on CNC-koneistettu yhdestä alumiinikappaleesta, mikä tekee siitä erittäin kestävän. Valaisin onkin luokiteltu IPX8 mukaan. Kestää jatkuvan upottamisen 2m syvyiseen veteen. Yksinkertainen rakenne. Ei särkyviä osia.

+ Voidaan käyttää joustavalla pannallaan myös mm. kypärävalaisimena, klipsillä taskuvalaisimena ja magneettikorkin avulla työkohdevalaisimena.

+ Varustettu magneettisella USB-latauksella (käytettävä tällöin valaisimen mukana tulevaa Olight erikoisakkua). USB-johto voidaan liittää mihin tahansa puhelimen tai tabletin laturiin. Magneettinen USB-lataus toimii myös ulkoisesta virtapankista. USB-latauksen teho on noin 0,6A.

+ Sisältää markkinoiden kehittyneimmän taskuklipsin, joten lamppu voidaan kiinnittää molemmin päin. Klipsiä ei tarvitse kääntää.

+ Lampun korkki on magneettinen, joka pitää lampun kiinni magneettisissa metallipinnoissa (esim. teräs).

+ Erinomainen otsapanta, jonka lamppukiinnike on valmistettu kahdesta materiaalista. Runko kovempi hieman joustava joustopantojen kiinnike ja tähän runkoon integroitu kumimaisen joustava lampun kiinnikelenkki. Lamppukiinnikkeessä on vakiona magneetti, joka ohjaa lampun tarkasti paikoilleen, jonka jälkeen voit varmistaa kiinnityksen helposti lampun kiinnikelenkillä. Magneetti pitää lampun kiinni ilman varmistusta jos et juurikaan liiku. Uuden pannan ansiosta lamppua ei tarvitse työntää kahden elastisen renkaan läpi. Taskuklipsi voidaan pitää paikoillaan myös otsapannassa, mutta käyttäminen on helpompaa ilman klipsiä. Magneetti voidaan vaihtaa mukana tulevaan EVA-pehmusteeseen.


Kirkkausasetuksia on viisi. Kuunvalo (moonlight 1 lm) ja turbo (2300 lm) eivät mene päälle normaalissa toimintosyklissä. Kolme keskimmäistä tehoasentoa ovat muistissa eli viimeinen valoteho kytkeytyy päälle. Turbo ja high (600 lm) on muistissa vain 10 minuuttia ehkäisten yhtäkkistä sokeutumista pimeässä.

Kolme perustehoa: low (30 lm), mid (150 lm), high
Kaksi lisätehoa: moonlight, turbo (muistissa 10 min, mutta ei osana normaalia sykliä)
Hälytysvalotila: SOS (3 nopeaa painallusta)

Valaisimessa on lämpösuoja joka estää valaisimelle vahingollisen ylikuumenemisen. Lämpöregulointi alkaa 55°C tasolla. Kun valaisinta käytetään kylmässä ja viimaan jäähdyttämänä palaa turbo pidempään ja nousee takaisin nopeammin kun lamppu jäähtyy. Turboteho on tarkoitettu hetkelliseen käyttöön ja se lämmittää lampun nopeasti. Turbo syö virtaa nopeasti.


Toimintosykli: 

Valo sammutettuna:
1 painallus kytkee muistiin jääneen valotehon (ei SOS)
2 painallusta kytkee turbotehon
3 painallusta kytkee SOS-valotilan
Paina ja pidä kytkee kuunvalon
Pitkä painallus sammuttaa, pitkän painalluksen toistaminen sytyttää

Valo päällä:
1 painallus sammuttaa
Painallus ja pito kierrättää low, mid, high valotiloja muistiin jääneestä tilasta tai low tehosta jos moonlight tai turbo on valittuna
2 painallusta kytkee turbotehon
3 painallusta kytkee SOS-valotilan, pitkä painallus menee takaisin normaaliin sykliin

Integroitu USB-magneettilataus on lampun perässä ja se toimii ainoastaan vakioakulla. Keskimmäinen kontakti on upotettu suojaan. Älä silti laita lamppua taskuun esim. avainten kanssa ettei synny vääriä kontakteja.


Mukana tulee kaikki tarvittava:

Olight H2R Nova
Taskuklipsi
Otsapanta
Olight 18650 3000 mAh 15 A Ultra High Drain akku
Magneettinen USB-latauskaapeli
EVA pehmuste (voidaan vaihtaa otsapannan magneettiin)
Hyvin kuvitettu käyttöohje, 16 kieltä mukaanlukien Suomi


Tekniset tiedot:

Akku: 18650, 3.6V, 3000 mAh Ultra High Drain
LED: Cree XHP50
Vedenpitävyys: IPX8
Iskunkestävyys: 1.5 m
Tilamuisti: kyllä
Max teho: 2300 lm (CW)
Muut tehotilat: 600/150/30/1 lm
Kantama: 153 m
Valon intensiteetti: 5850 candela
Pituus: 110 mm
Pään leveys: 23.3 mm
Rungon halkaisija: 21.5 mm
Paino: 64 g, akku 49 g, panta 67 g


Akku:

Pituus: 68.5 mm
Halkaisija: 18.6 mm
Paino: 49 g
Suojaus: 27 A
Kapasiteetti: 2994/2973 mAh
Energia: 10.795/10.705 Wh
Purkuvirta: 15 A


Paloajat:

Todelliset paloajat riippuvat lämpötilasta. Valaisimessa on lämpösuoja joka estää valaisimelle vahingollisen ylikuumenemisen. Lämpöregulointi alkaa 55°C tasolla. Kun valaisinta käytetään kylmässä ja viimaan jäähdyttämänä palaa turbo (2300 lm) pidempään ja nousee takaisin nopeammin kun lamppu jäähtyy. Turboteho on tarkoitettu hetkelliseen käyttöön ja se lämmittää lampun nopeasti. Turbo syö virtaa nopeasti. Nämä paloajat ovat alkaen 100% täynnä virtaa olevasta 3000 mAh vakioakusta. Jos otat matkalle mukaan 16000 mAh virtapankin niin saat ladattua akun täyteen noin 5 kertaa. Jos lamppu pysyisi pakkasella/viimasta/veden alla riittävän kylmänä (alle 55°C) turboteholla ja tämä 2300 lumenin teho voisi siis olla päällä koko ajan niin 3000 mAh akku tyhjenisi laskennallisesti 36 minuutissa.

Cool white:
CW Turbo 2300 lm: 1 minuutti, jonka jälkeen 750 lm 110 minuuttia
CW High 600 lm: 2,5 tuntia
CW Medium 150 lm: 10 tuntia
CW Low 30 lm: 50 tuntia
CW Moon 1 lm: 45 päivää

Neutral white:
NW Turbo 2000 lm: 1 minuutti, jonka jälkeen 750 lm 110 minuuttia
NW High 550 lm: 2,5 tuntia
NW Medium 140 lm: 10 tuntia
NW Low 27 lm: 50 tuntia
NW Moon 1 lm: 45 päivää


Valottelukuvia:


Moon 1 lm (0,6 sec; f/4,5; ISO 200):


Asiakkaan ottama kuva High 600 lm teholla. Paloaika tällä teholla on 2,5 tuntia.


Testi ja mittaukset:

http://www.candlepowerforums.com/vb/showthread.php?434921-Olight-H2R-review-(Headlamp-right-angle-18650-XHP50)

Videoesittelyt:

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
LED-väri

CW, NW

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top