Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

Nobel Sport Percorso Caccia HP 12/70 36g

Nobel Sport Percorso Caccia HP 12/70 36g

12.90

Nobel Sport on laadukkaiden haulikonpatruunoiden valmistaja italiasta. Percorso on nopea ja iskuvoimainen metsästyspatruuna lyijyhaulilla.

Varasto loppu

Kuvaus

Nobel Sport on laadukkaiden haulikonpatruunoiden valmistaja tunnetusta haulikkomaasta italiasta. Tehdas on valmistanut jo yli 3,5 miljardia patruunaa metsästys- ja kilpailukäyttöön. Percorso on nopea metsästyspatruuna 36 gramman lyijyhaulilatauksella. Lähtönopeus peräti 422 m/s ja nopeus takaa erinomaisen iskuvoiman. 3,1 mm haulikoolla saavutetaan erinomainen peitto. Patruuna sopii erinomaisesti mm. kanalintujen metsästykseen. Katso koemammuntatuloksia.


Tekniset tiedot:

Kaliiberi: 12/70
Haulilataus: 36 g, lyijy
Lähtönopeus: 422 m/s
Hylsyn kannan pituus: 16 mm
Haulikoko: 4 (3,1 mm)
Pakkauskoko: 25 patruunaa


Patruunoiden myyntiä varten tarvitsemme kopion hallussapitoluvastasi ja henkilöllisyystodistuksestasi. Lähetä kuvat luvistasi: myynti@kivelaoutdoor.com ja liitä mukaan tilausnumero.

Nobel-Sport-FB

Lisätiedot

Paino 1 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top