Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

Neverlost Rifle Sling Double

Neverlost Rifle Sling Double

39.00

Tällä asehihnalla voit kantaa asettasi selässä repputyyliin eli vähän samaan tapaan kuin ampumahiihtovaljailla. Valjaat on varustettu pikalukoilla, joten riisuminen on tarvittaessa nopeaa.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 338445 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Neverlostin ideana on tehdä varusteita, jotka eivät oranssin huomiovärin ansiosta katoa metsään. Tällä asehihnalla voit kantaa asettasi selässä repputyyliin eli vähän samaan tapaan kuin ampumahiihtovaljailla. Valjaat on varustettu pikalukoilla, joten riisuminen on tarvittaessa nopeaa.

 

Lisätiedot

Paino 0.5 kg (kilogramma)

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top