Asiakaspalvelu: 0407284667
 • Tykkää meistä Facebookissa!

 • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

 • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

 • Käytössänne nyt myös MobilePay!

Naturehike 370 kotateltta
Ale!

Naturehike 370 kotateltta

299.00 259.00

Naturehike 370 kotateltta tarjoaa tarjoaa reilut sisätilat mukavaan asumiseen. Teltta on modulaarinen eli voit käyttää eri kokoonpanoja vuodenajasta ja kantomatkasta riippuen. Kesällä voit ottaa mukaan myös sisäteltan sääskisuojaksi. Kahdeksankulmaisen teltan halkaisija on noin 3.7 m ja korkeus noin 2.5 m. Yksi teltan kolmio avautuu kahden vetoketjun ansiosta isoksi oviaukoksi ja ovi voidaan virittää sadekatokseksi esim. vaellussauvojen varaan. Paketissa tulee mukana kattava varustus: ulkoteltta, pohjakangas, kiilat, sisäteltta, narut ja säädettävä keskisalko. Teltta saadaan tukevasti maahan kovassakin tuulessa.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): Hike370 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

Naturehike 370 kotateltta tarjoaa tarjoaa reilut sisätilat mukavaan asumiseen. Naturehike 370 on modulaarinen eli voit käyttää eri kokoonpanoja vuodenajasta ja kantomatkasta riippuen. Kesällä voit ottaa mukaan myös sisäteltan sääskisuojaksi.

Kahdeksankulmaisen teltan halkaisija on noin 3.7 m ja korkeus noin 2.5 m. Yksi teltan kolmio avautuu kahden vetoketjun ansiosta isoksi oviaukoksi ja ovi voidaan virittää sadekatokseksi esim. vaellussauvojen varaan. Paketissa tulee mukana kattava varustus: ulkoteltta, kaksiosainen pohjakangas, kiilat, sisäteltta, narut ja säädettävä keskisalko. Vahvojen kiilojen, tukinarujen ja muotonsa ansiosta teltta saadaan tukevasti maahan kovassakin tuulessa.


Kevyt varustus ja pystytys erämaassa: 

Syksyllä kauemmaksi vaeltavalle tiedoksi, että ulkoteltta painaa ainoastaan 2.15 kg ja tarjoaa reilut tilat useammallekin henkilölle, varusteille ja koirille. Ulkoteltta on riittävän kevyt rinkan lisäksi myös retkikajakkiin, pacraftiin ja polkupyörään. Voit tehdä hyötypituudeltaan 2.40-2.45 m pitkän keskisalon metsässä halkaisijaltaan noin 4-6 cm puusta maanomistajan luvalla. Hyötypituus = maanpäällinen osa > upota keskisalkoa maahan tarpeen mukaan. Huomaa myös, että ulkoteltan huipussa on narun kiinnityslenkki. Voit pystyttää kodan esim. puun oksaan heitetyn narun varaan ja saat ilman keskisalkoa olevan pystytyksen. Ota mukaan paketista keveämmät teräskiilat tai hanki sopivat alumiinikiilat tai tee kiilat metsässä.


Ominaisuudet:

 • Pystyttäminen ja purkaminen on hyvin helppoa ja nopeaa.
 • Kestää tuulta erittäin hyvin.
 • Huppu on varustettu ilmanvaihdolla.
 • Muunneltava kokonaisuus.
 • Tilava kahdeksankulmainen muoto. 22 cm leveät liepeet. Monipuolisesti säädettävä kiristys. Ulkoteltan vesipilariarvo PU3000 mm. 210T 66D Polyesteri.
 • Ulkoteltassa kuusi säädettävää myrskynarua.
 • Mukana kaksiosainen maavaate. Isompi osa peittää sisäteltan alueen ja pienemmällä osalla voidaan peittää loput kolme sektoria oviaukon edestä. Vesipilariarvo PU3000 mm. 300D Oxford Cloth.
 • Mukana sisäteltta, jonka koko on viisi teltan kolmiota. Sisäteltassa kaksi ovea, korkea ulkokangas ja kaksi tilavaa varustepussia. Kastekankaan korkeus 65 cm. B3 mesh.
 • Sisäteltta jättää kolme kolmiota auki oviaukon edestä.
 • 8 kpl erittäin jykeviä teräskiiloja teltan liepeiden kiinnittämiseen. Paino 0.8 kg. Nämä uppoavat jopa kivikkoiseen hiekkamaahan. Erämaahan mentäessä voit hankkia keveämmät alumiinikiilat tai tehdä kiilat metsässä.
 • 12 kpl ohuita teräskiiloja narujen kiinnittämiseen. Erämaahan mentäessä voit hankkia keveämmät alumiinikiilat, tehdä kiilat metsässä tai kiinnittää narut varpuihin, pensaisiin jne.
 • Säädettävä neliosainen alumiininen keskisalko. Pituus: 245 – 290 cm. Voidaan käyttää pienemmässä teltassa esim. kolmiosaisena. Kärjessä telttaa suojaava tulppa.

Sisäteltta:

Sisäteltan verkko on erittäin tiheää eikä sen läpi pääse edes polttiaiset. Kaksi tilavaa ovea. Kiinnitetään alanurkista telttaan pikalukoilla ja sisältää myös pienet teräslenkit kiiloille jos haluat pystyttää sisäteltan erikseen. Kiinnitetään keskivaiheilta teltan seinäsaumoihin elastisilla T-kiiloilla. Kiinnittyy ylhäältä keskisalon nokkaan, kiristettävä. Reunan kastevaatteen korkeus peräti 65 cm. Kaksi isoa verkkopussia esim. kännykälle, silmälaseille. Sisätelttaan mahtuu nukkumaan 4 aikuista ahtaasti, 3 väljemmin, 2 erittäin väljästi.


Tekniset tiedot:

Koko setti: 7 kg (ns. camping varustus)
Ulkoteltta: 2.15 kg
Maavaate pusseineen: 1.1 kg
Sisäteltta pusseineen: 1.5 kg
Keskisalko pusseineen: 1.04 kg
Kiilat pusseineen: 1.02 kg
Laukku: 0.18 kg
Lisäksi pakkausnauhoja
Pakkauskoko laukussa: 68 x 33 x 22 cm


Mitat: 


Varoitukset:

Älä tee tulia tai käytä risukeitintä teltan sisällä. Vältä kipinöiden lentämistä kankaaseen. Tee tulet ja ruokien keittopaikka riittävän etäälle ulos teltasta. Huolehdi riittävästä ilmanvaihdosta joko oven tai teltan liepeiden kautta.

Lisätiedot

Paino 8 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top