Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

Morpho Trimove Kid Freeride XS lasten lumikengät

Morpho Trimove Kid Freeride XS lasten lumikengät

59.00

Morpho Trimove lumikengät on suunniteltu lapsille. Joustavalla siteellä ja yksinkertaisella kiristysmekanismilla. Toimitusaika varaston loppuessa noin 4-7 päivää.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): X010010 Osasto:

Kuvaus

Morpho lumikengät ovat alan kärkinimiä ja ne tunnetaan hyvin harrastajien keskuudessa. Morpho suunnittelee ja valmistaa lumikenkänsä Ranskan Alpeilla. Kestävien lumikenkien innovatiivinen muotoilu, monipuoliset ominaisuudet ja säädöt tekevät kävelystä nautinnollista ja eri lumiolosuhteissa ja maastoissa. Morpho lumikengät ovat useiden NATO-joukkojen valinta. 
Morpho Trimove lumikengät on suunniteltu lapsille. Ne on varustettu joustavalla siteellä ja yksinkertaisella kiristysmekanismilla. Säädettävä kengän koko – minimi jalan pituus 17cm. Huom. lasten kenkä ei tule mukana.

Tekniset tiedot:

Käyttäjän paino (kantavuus) noin max: 70 kg (lumesta riippuen)
Suositeltu maasto: yleiskäyttö
Kärjen korkeus: 6,2 cm
Maksimi leveys: 18 cm
Pituus: 40 cm
Paino (kpl): 240 g
Kantava pinta-ala: 2 x 607 cm²

Lisätiedot

Paino 1 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top