Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

Kumiveneventtiili

Kumiveneventtiili

15.00

Kopukka veneisiin sopiva venttiili varaosana.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): kumiveneventtiili Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Kopukka veneisiin sopiva venttiili varaosana. Jos venttiili on mennyt rikki, kulunut tms. niin se korjaantuu vaihtamalla yläosa. Kangas kiristyy venttiilin laippojen väliin. Jos ilma vuotaa venttiilin laipan reunasta (tee saippuavesitesti) niin kokeile kiristää venttiiliä huoltoavaimella. Jos et saa kiristettyä kunnilla niin tyhjennä säiliö niin, että saat otteen myös venttiilin alaosasta.

Vuotaa edelleen? Tarkastele ponttoonissa olevan venttiiliaukon reunaa. Onko esim. venttiilin suojakorkin naru painanut jälkiä kankaaseen? Onko muita painaumia? Ilma voi vuotaa näiden kautta. Korjaus: leikkaa paikkarasiassa olevasta kankaasta noin 70-90 mm (mittaa itse sopiva) pyöreä paikka jonka keskellä on saman kokoinen reikä kuin ponttoonin venttilin aukossa. Tyhjennä ponttooni ja liimaa paikka venttiilikohtaan. Tämä antaa uuden tiivistepinnan venttiilin laipalle. Liima löytyy paikkarasiasta tai täältä. Lisää kankaita on tässä osastossa.

Lisätiedot

Paino 0.2 kg (kilogramma)

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu

Parempi tuote

Top