Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

Kumiveneen istuinlaukku

Kumiveneen istuinlaukku

39.00

Helposti asennettava laukku ei ainoastaan hyödynnä istuimien alle jäävän tilan vaan myös lisää istuimen päälle parin sentin lämpimän solumuovipehmusteen! Tuo paljon mukavuutta ja käsillä olevaa säilytystilaa. Hyvä paikka juotavalle, uistinrasioille, eväille jne. Huom. loppu, lisää keväällä 2021.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): Seatbag Osastot: ,

Kuvaus

Helposti asennettava laukku ei ainoastaan hyödynnä istuimien alle jäävän tilan vaan myös lisää istuimen päälle parin sentin lämpimän solumuovipehmusteen! Tuo paljon mukavuutta ja käsillä olevaa säilytystilaa. Hyvä paikka juotavalle, uistinrasioille, eväille jne.

Laukku kiinnittyy istuimeen kahdella pitkällä vetoketjulla ja on helppo irrottaa leiriin. Pehmustetta voidaan käyttää myös sellaisenaan. Yksi iso pääosasto ja kolme pienempää taskua. Kangas on roisketiivis, mutta ei ns. kuivasäkki. Toisin sanoen vetoketjut ja saumat eivät ole vesitiiviitä. Pakkaa kaikki kosteudelle herkkä lisäksi kuivasäkkeihin tai vesitiiviisiin rasioihin. Jättää raon veneen lattiaan eli ei kastu jos paattiin on kertynyt vettä. Ei estä pitkien esineiden kuten melan tai vapaputken asentamista veneen pohjalle. Sopiva Kopukka 500 ja Kopukka 550 kumiveneisiin.Tekniset tiedot:

Laukun mitat cm: pituus 46 x leveys 20 x korkeus 23
Pehmusteen mitat cm: 61 x 20 x 2

 

Lisätiedot

Paino 1 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top