Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

Korkeapainejalkapumppu

Korkeapainejalkapumppu

59.00

Tämä pumppu tulee Kopukka veneissä vakiovarusteena vuodesta 2020 lähtien.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): Korkeapainejalkapumppu Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kaksi eri painetta. 

Tämä jalkapumppu on varustettu kahdella säiliöllä sekä tyhjennyksellä. Pumppu sopii Halkey-Roberts-tyyppiseen venttiiliin. Käyttöohjeet ovat pumpun yläpinnalla.

Veneen ponttoonit: Ensimmäinen täyttö 5 litran säiliöllä, joka täyttää noin 0.25-0.3 bar paineeseen. Täytä ponttoonit ja lattia. Tässä asennossa on pieni musta korkki kiinni. Katso tarkemmat täyttöohjeet veneiden sivuilta.

Airdeck-ilmalattian korkeampi paine: viimeistellään toisella kammiolla (1.65 L) joka täyttää 0.7-1.0 bar paineeseen. Tässä asennossa musta korkki on auki.

Näin vene saadaan varmasti kunnolliseen jäykkyyteen ja rakenne toimimaan kuten pitääkin kovassakin vauhdissa. Painemittaria ei ole koska paineet tulevat automaattisesti maksimiin. Pumpussa on myös tyhjennys eli saat imettyä kaiken ilman veneestä pakkausta varten. Tukeva pumppu painaa noin 1.44 kg ja mitat kuljetusasennossa ovat noin 35 x 25 x 8 cm.


Pumpun sihinät. 

Kopukan jalkapumppu, kuten mikä tahansa vastaava, voi ajan oloon kulua niin, että se voi hieman vuotaa erityisesti letkuliitoksestaan. Pieni vuoto ei sinänsä haittaa veneen täyttämistä kun pidät yllä riittävää pumppaustahtia. Loppupaine voidaan laittaa tämän uuden pumpun pienemmällä säiliöllä. Ks. ohjeet ylempää.

Useimmiten syynä on letkuliittimen päässä oleva O-rengastiiviste, joka on päässyt liikkumaan sivuttain tai käytössä kulumaan. Keskitä tiiviste ja kierrä letku kiinni pumppuun kohtuullisella voimalla. Liian tiukkaan kierrettynä voi tiiviste vahingoittua.

Letkun ja kiristysosan välinen liitos on tehty pyöriväksi. Tämä on yleensä tiivis, mutta jos ei ole niin voit laittaa jotakin sopivaa liimaa tai massaa liitokseen.

Pumpussa olevan letkun lähdöissä tai letkut kierreosassa voi olla muovin valmistuksesta johtuvia pieniä särmiä. Tasoita nämä esim. puukon terällä. Näin kumitiivisteen kuluminen vähenee.


Pumpun kuljetus. 

Kumiveneen jalkapumppua tulee käsitellä kuljetuksessa varoen. Toisin sanoen letku ja liittimet eivät saa joutua esim. pakatessa puristuksiin. Irroita letku ja kääri pumpun ympärille. Pumppu voidaan litistää ala-asentoonsa ja kiinnittää letkussa olevalla koukulla. Jos letku on kiinni pumpussa niin letkun jäykkä lähtöliitos on paljon alttiimpi vääntymiselle ja rikkoontumiselle. Pidä huoli ettei pumppuun tai letkuun mene mitään ylimääräisiä roskia tai vettä. Pumppu pitää olla aina veneen mukana, samoin käyttövalmis veneen paikkausrasia. Pumppu voidaan pakata kuivasäkkiin.

 

Lisätiedot

Paino 2 kg
Korkeapainejalkapumppu

EiVanhaKopukkaAsiakas, VanhaKopukkaAsiakas

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top