Asiakaspalvelu: 0407284667
 • Tykkää meistä Facebookissa!

 • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

 • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

Kopukka vapatelineen telakka

Kopukka vapatelineen telakka

10.00

Kopukka vapatelineen telakka.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): vapatelakka Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Saat laitettua lisää vapakiinnikkeitä mihin haluat. Tarkista kolon hampaista ja upotuksesta, että saat tähän sopimaan mahdolliset lisävarusteet kuten jatkovarret tai kaikutelineet. Tähän sopivia lisävarusteita voit tilata esim. Aliexpress-verkkokaupasta. Kaupan hintoihin on laskettu ALV, joten eivät pysähdy tulliin.

Huom. tämä ei ole yhteensopiva Railblaza-systeemin kanssa. Railblazan ja monen muun valmistamia liimattavia ja ruuvattavia kiinnikkeitä saa hyvin varustetuista kaupoista. Voit esimerkiksi kiinnittää telakan sopivaan kohtaa ponttoonia ja kiinnittää siihen kaikuluotaimen varren anturin. Katso paikka sillä tavalla ettei telakka ole uloin osa venettä joka voi kapeassa ojassa osua puunrunkoihin tai vastaaviin. Yhtä lailla voi liimata telakoita lisää vaikka kaikuluotaimen näytölle, vapatelineille, kameroille yms. Telakassa on mallin vuoksi on pelkästään vapatelineen alaosa. Kun liimaat niin voit pitää veneen täytettynä ja lämmitä liimattavat osat, jotta ne ovat hyvin elastisia. Liimaukseen löytyvät ohjeet täältä.

 

Jos haluat rakentaa isomman paneelitason niin sen voi tehdä vanerilevystä, joka liikkuu veneen istuinkiskossa. Ota mallia veneen istuimista. Hanki sopivat kiskot vaikka täältä.


PVC-veneen korjaus ja huolto:

 • Käytä paikkaussarjaa pienten reikien paikkaamiseen.
 • Jos leikkaat paikkaa pienemmäksi niin pyöristä kulmat tai tee soikea tai pyöreä paikka tilanteen mukaan.
 • Suositeltava ilmankosteus alle 70%, vältä suoraa auringonpaistetta, paras lämpötila + 15 <-> + 25 C.
 • Puhdista kangas alueen ympäriltä esim. asetonilla tai alkoholi puhdistuslapulla, joita on mm. ensiaputarvikkeissa tai saatavana apteekeista yms. Älä koskaan puhdista esim. bensiinillä tai muilla liuottimilla!
 • Paikattavan alueen pintaa voidaan myös hieman karhentaa. Kenttäolosuhteissa esim. puukolla.
 • Levitä liimaa reiän ympärille ja sopivan kokoiseen paikkaan ja anna kuivua noin 2-3 minuuttia. Jos liima näyttää märältä niin odota hieman pidempään.
 • Vältä ihokosketusta liiman kanssa.
 • Laita paikka tasaisesti paikoilleen reunasta aloittaen. Vältä ilmakuplia. Painele esim. paikkaussarjan purkilla tai lusikalla.
 • On suositeltavaa, että paikka kuivuu 24 tuntia ennen veneen käyttöönottoa. Älä paineista venettä maksimiin vasta kuin vähintään vuorokauden kuluttua.
 • Jos reikä on suuri, ota yhteyttä veneen maahantuojaan tai jälleenmyyjään.
 • Meiltä saat lisää liimaa ja isompiakin kangaspaloja, joiden paksuus ja väri sopivat Kopukka kumiveneisiin (musta 1.5 mm pohjakangas ja tumman vihreä 0.9 mm ponttoonikangas).
 • PVC-veneiden paikkaamisesta löytyy internetistä videoita.

Lisätiedot

Paino 0.5 kg (kilogramma)

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top