Kopukka 530 Bush

2,290.00

Teimme neljän veneen erän Kopukka 530 veneitä Bushin tehtailla. Mallin integroitu matalapaineilmapohja vaatii paljon käsityötä. Tästä johtuen Kopukka 530 Bush veneen valmistamiseen kuluu kaksi kertaa enemmän aikaa kuin airdeck- tai vanerilattialla varustettuun veneeseen. Meille ei tule mallia enempää, joten myymme erän alennettuun hintaan.


Maksuvaihtoehtoina ovat KLARNA ja TILISIIRTO. Vene voidaan hakea Rovaniemen varastolta sovitusti tai voimme lähettää sen käyttäen Schenkeriä.

KLARNA: Jos ostat veneen KLARNA-maksulla ja haluat veneen kotiisi niin tilaa Schenker-toimitus tästä. Schenker ei ole tehnyt integraatiota verkkokauppaan, joten ostat Schenker niminen ”tuotteen” (80 eur).

TILISIIRTO: Jos ostat veneen tilisiirrolla niin saat kotiinkuljetuksen puoleen hintaan! Lisäät vain veneen hintaan 40 eur tilisiirron yhteydessä. Jos et tarvitse kotiin kuljetusta eli pääset hakemaan veneen varastolta niin älä lisää hintaan mitään. Sen sijaan palautamme myöhemmin 30 eur (ilmoita tilinumerosi ja tilauksen numero). Tuotteet lähetetään sen jälkeen, kun suoritus näkyy tilillämme tai lähetät tilisiirrosta kuitin.

Veneen kanssa yhtä aikaa ostetut lisävarusteet lähetetään samalla, jos ne löytyvät suoraan varastosta. Välitse näiden kohdalla ”nouto varastolta” jottei systeemi ei laske lähetyskuluja päälle.

Lataa: käyttöohje, användarmanual, usein kysytyt kysymykset.

Varastossa