Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

Kopukka 530-22 rent

Kopukka 530-22 rent

From  50.00 Unit Price

Uusin Kopukka 530 2022 vuokralle. Mukana airot, mutta ei moottoria.

Day based pricing : Kopukka 530-22 rent
Friday - 50.00
Saturday - 50.00
Sunday - 50.00
Monday - 50.00
Tuesday - 50.00
Wednesday - 50.00
Thursday - 50.00
Pickup Date & Time
Dropoff Date & Time
Quantity
Tuotetunnus (SKU): Kopukka500-rent-1 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Tarjoamme vuokralle tämän veneen. Katso tarkemmat tiedot täältä: https://www.kivelaoutdoor.com/tuote/kopukka-530-kumivene/


Vuokra- ja varausehdot:

Peruutusehto
Jos Vuokralleottaja peruu vähintään 10 vuorokautta ennen vuokra-ajan alkua, palautetaan maksettu vuokra. Jos Vuokralleottaja peruu 9 vrk-2 vrk ennen vuokra-ajan alkua, palautetaan 50 % maksetusta vuokrasta. Tämän jälkeen perutuista varauksista ei palauteta vuokraa lainkaan.

Korvaukset, vahingot ja vakuutukset
Vuokraaja on velvollinen korvaamaan kalustolle aiheutuneet, normaalia kulumista suuremmat vauriot, korjausten kustannusarvion mukaisesti, sekä korjauskelvottomaksi rikotun tai kadotetun kaluston, kulloinkin voimassaolevan myyntihinnan mukaisesti.

Muut vuokraehdot
Vuokrausvuorokausi alkaa siitä kellonajasta kun kalusto on varattu vuokraajalle. Peruutukset: Vuokralleantajalla on oikeus perua kanootin vuokraus jos vuokraajan oma kuljetuskalusto ei sovellu kanootin kuljetukseen. Vesistöjen ollessa jäätyneenä vuokrausajankohtana, hyvitetään vuokrahinta kokonaan.

Varusteet ja niiden käyttö
Asiakkaan tulee käyttää kaikkia varusteita tarkoituksenmukaisesti ja huolellisesti. Asiakkaana sinulla on velvollisuus ilmoittaa kaikista käytön aikana varusteisiin kohdistuneista vahingoista. Tarvittaessa veloitamme tapauskohtaisesti määrätyn korjausmaksun, jonka omavastuu on enimmillään 500 €. Korvausvelvollisuutta ei synny silloin, kun vaurioituminen on syntynyt normaalissa käytössä. Kanootit, kajakit ja veneet ja SUP-laudat ovat tarkoitettu käytettäväksi vain vesillä. Niiden raahaaminen maassa on kiellettyä. Varusteet on aina nostettavia ja kannettavia. Melalla ei tule kaivaa rantahiekkaa tai järven pohjaa. Kun rantaudut, vältä kiviä ja muita kovia, teräviä esineitä. Varusteiden liu’uttamista hiekkarannalla on vältettävä, sillä se vahingoittaa pohjaa. Rantautuessa veneet on nostettava pois vesiltä kokonaan joka kerta, jottei aallokkoliike hioisi niitä kiveä tai muuta kovaa esinettä vasten ja ettei tuuli veisi niitä mukanaan.

Asiakkaan toiminta ja turvallisuus
On sinun vastuullasi, että käytät melontaliiviä ollessasi vesillä. Suosittelemme myös kypärän käyttöä, hanki sellainen itse. Jos sinulla on epävarmuutta osaamisestasi avovesillä, suosittelemme, että osallistut ensin aloittelijoiden kajakkimelonnan tai kanoottimelonnan peruskurssille. Uimataidottomille emme suosittele avovesille lähtöä. Alaikäiset asiakkaat saavat lähteä vesille vain vanhemman, huoltajan tai melontaohjaajan seurassa. Pohjolan säässä on hypotermian mahdollisuus ympäri vuoden. Pidä siis aina mukana kuivaa vaatekerrosta vesitiiviissä pussissa ja varaa riittävästi ruokaa ja juomaa retkellesi. Ennen lähtöäsi tarkista itse ajankohtaiset sääennusteet. Matkallasi tarkista aika ajoin sään muutoksia sekä ympäristöstä että säätiedoista.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top