Asiakaspalvelu: 0407284667
 • Tykkää meistä Facebookissa!

 • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

 • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

Kopukka 500-20 rent

Kopukka 500-20 rent

From  40.00 Unit Price

Tämä yksilö on ollut reissukäytössä ja laitamme tämän nyt vuokralle. Mukana airot, mutta ei moottoria.

Day based pricing : Kopukka 500-20 rent
Friday - 40.00
Saturday - 40.00
Sunday - 40.00
Monday - 40.00
Tuesday - 40.00
Wednesday - 40.00
Thursday - 40.00
Pickup Date & Time
Dropoff Date & Time
Quantity
Tuotetunnus (SKU): Kopukka500-rent Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Mikä on Kopukka?

Pakattava, kannettava vene, joka varastoituu omaan laukkunsa, asentuu käyttökuntoon vartissa ja on suunniteltu seikkailuja ajatellen.

Kopukka on pitkä ja kapea kumivene joka sopii hyvin vesiretkeilyyn, retkeilyyn, kalastukseen, metsästykseen, joen nousuun ja laskuun, lammille, järville, merelle.

Oletko haaveillut Ivalojoen melonnasta? Lätäsenon laskusta? Moottorinoususta Kaitumille? Viedä veneen helikopterikyydillä tai vesitasolla mielenkiintoisen erämaajoen latvoille? Haluat saavuttaa kohteet, joista olet voinut vain haaveilla. Ottaa mukaasi kaverisi, kaikki varusteet, teltan, kamiinan, saunateltan? Et löydä parempaa kuin Kopukka-kumivene.

Kopukkaa on helppoa ajaa moottorilla, soutaa tai meloa. Kopukka on erinomainen sekä virtaavassa että tyynessä vedessä. Kopukka joustaa hienosti voimakkaissakin koskissa ja kulkee hyvin aallokossa. Se on helppo kuljettaa paikasta toiseen eikä vaadi traileria tai edes peräkärryä joskin sitä voidaan kuljettaa näiden avulla. Sopivalla kärryllä Kopukan kuljettaminen onnistuu myös maastossakin. Kopukka painaa samassa kokoluokassa olevaan soutuveneeseen verrattuna puolet vähemmän ja sen syväys on pienempi. Tästä johtuu, että kopukka on kevytliikkeinen, kulkee matalassa ja on erittäin vakaa verrattuna soutuveneeseen ja erityisesti kanoottiin. Voit laittaa esim. neljä lasta hyppäämään yhtä aikaa Kopukan reunaponttoonilta veteen eikä vene edes heilahda merkittävästi. Kalastaminen seisaaltaan onnistuu erinomaisesti ja istuimien paikkaa voidaan muutella tilanteen mukaan. Kopukan varusteleminen on helppoa, joskin se on jo nyt valmis kaikkiin haasteisiin. Vahvasti panssaroitu Kopukka kestää lähes mitä vain joten voit huoletta suunnitella elämäsi seikkailut erämaahan. Katso käyttövinkkejä Youtube-kanavalta.

Mitä Kopukka ei ole? Pikavene. Niissä on syvä V-mallinen pohja. Kopukka on optimoitu vakaaksi mm. kalastuskäytössä ja kulkemaan myös matalassa vedessä. Ei ole järkevää hankkia Kopukkaa pikaveneeksi ja tavoitella huippunopeuksia. Kopukka liikkuu joka tapauksessa monipuolisimmin erilaisissa paikoissa ja tilanteissa.

Kopukka 500 on kohtuullisen tilava vene joka sopii 1-3 hengen kuormalle varusteineen. Se on soudettavissa ja ajettavissa yksinkin. Jos kyytiin tulee 2 henkilöä, kaksi koiraa ja varusteita niin valitse mielummin Kopukka 500 kuin 400. Kopukka 400 ja 500 ovat sopivan kokoisia myös lentokuljetuksiin, joten ota kyyti erämaajoen latvoille tai alueelle, missä on paljon rautujärviä joiden kalastaminen ilman venettä jää pintaraapaisuksi.

Elämä on lyhyt, löydä intohimosi ja ota siitä kaikki irti!


Kopukka 500 Gen5 (2020) ominaisuudet:

 • entistä parempi panssarointi, joka peittää ponttoonit ja nousee veneen kylkilistaan asti, pohja 1.5 mm
 • ei pohjaeviä, haittaavat maalla liikuttelua, osuvat kiviin, eivät käytännössä vakauta veneen kulkua
 • sileä pohja ei takerru verkkoihin, puihin tai kasvillisuuteen
 • tukevammat airot, putki on yhtenäinen ja luja
 • alumiinipenkit kiskokiinnityksellä, täysin säädettävä paikka tasapainon ja mm. soutamisen mukaan, irrotettavat
 • enemmän varustelenkkejä, takana neljä
 • viisi ilmasäiliötä, neljä ponttooneissa + Airdeck-lattia
 • 42 cm ponttoonit lisäävät jäykkyyttä
 • 4 kpl irroitettavat ja säädettävät vapatelineet standardi kiinnitys lisävarusteille
 • laadukas kompressoitava kuljetus/säilytyslaukku, mihin tyhjäksi pumpattu vene on helppo pakata

Tekniset tiedot, Kopukka 500:

Pituus: 5.0 m
Leveys: 130 cm
Sisäleveys: 46 cm
Ponttoonin halkaisija: 42 cm
Airdeck-lattian paksuus: 10 cm
Ilmakammiot: 4+1
Kantavuus: vähintään 800 Kg (noin 1000 kg kuormalla vene uppoaa noin 15 cm, joten kantavuus ei lopu kesken)
Moottori max: 14 Kw / 19 hp
Henkilökapasiteetti: 4 aikuista, varustettu kolmella penkillä
Penkit: 3 kpl alumiini
Airot/melat: 4 kpl pituus 200 cm
Vapatelineet: 4 kpl, irrotettavat ja säädettävät
Varustelenkit: sisällä 12 teräslenkkiä, keula- ja sivuköydet
Paino Kg: runko 40.46, lattia 5.18, laukku 1.88, airo 1.02, istuin 1.28, paikkasarja 0.16, jalkapumppu 1.5, vapateline 0.22

Täyttöaika n: 15 min veneen omalla jalkapumpulla. Erilaisilla sähköpumpuilla voit lyhentää täyttöaikaa.
Maksimi täyttöpaineet: 0.20-0.25 bar ponttoonit ja 0.6-0.7 bar airdeck-lattia. Olemme mitanneet auringossa jopa 0.5 bar paineita ponttooneista, vene on kestänyt ylipaineitakin, mutta noudata ohjeita. Huom. paine nousee lämpimässä ja auringossa nopeasti, tarkkaile paineita. Kylmä vesi viilentää ponttoonien ilmaa.
Tyhjennys: itsestään kun venttiilit avataan (paina ja pyöräytä keskiosaa = tyhjennysasento). Voit imeä veneen helpommin pakkautuvaksi pumpun avulla, siirrä pumpun täyttöletku toiseen aukkoon pumpussa.

Moottorisuositus: 2.5 hv perus uistatteluun, 5-6 hv samaan tarkoitukseen mutta myös järvien ylityksiin, 6.5-15 hv Longtail jokien nousuun.

Pidämme tämän sivun tekstin lyhyenä, joten katso tarkempia lisätietoja täältä: https://www.kivelaoutdoor.com/tuote/kopukka-530-kumivene/


Vuokra- ja varausehdot:

Peruutusehto
Jos Vuokralleottaja peruu vähintään 10 vuorokautta ennen vuokra-ajan alkua, palautetaan maksettu vuokra. Jos Vuokralleottaja peruu 9 vrk-2 vrk ennen vuokra-ajan alkua, palautetaan 50 % maksetusta vuokrasta. Tämän jälkeen perutuista varauksista ei palauteta vuokraa lainkaan.

Korvaukset, vahingot ja vakuutukset
Vuokraaja on velvollinen korvaamaan kalustolle aiheutuneet, normaalia kulumista suuremmat vauriot, korjausten kustannusarvion mukaisesti, sekä korjauskelvottomaksi rikotun tai kadotetun kaluston, kulloinkin voimassaolevan myyntihinnan mukaisesti.

Muut vuokraehdot
Vuokrausvuorokausi alkaa siitä kellonajasta kun kalusto on varattu vuokraajalle. Peruutukset: Vuokralleantajalla on oikeus perua kanootin vuokraus jos vuokraajan oma kuljetuskalusto ei sovellu kanootin kuljetukseen. Vesistöjen ollessa jäätyneenä vuokrausajankohtana, hyvitetään vuokrahinta kokonaan.

Varusteet ja niiden käyttö
Asiakkaan tulee käyttää kaikkia varusteita tarkoituksenmukaisesti ja huolellisesti. Asiakkaana sinulla on velvollisuus ilmoittaa kaikista käytön aikana varusteisiin kohdistuneista vahingoista. Tarvittaessa veloitamme tapauskohtaisesti määrätyn korjausmaksun, jonka omavastuu on enimmillään 500 €. Korvausvelvollisuutta ei synny silloin, kun vaurioituminen on syntynyt normaalissa käytössä. Kanootit, kajakit ja veneet ja SUP-laudat ovat tarkoitettu käytettäväksi vain vesillä. Niiden raahaaminen maassa on kiellettyä. Varusteet on aina nostettavia ja kannettavia. Melalla ei tule kaivaa rantahiekkaa tai järven pohjaa. Kun rantaudut, vältä kiviä ja muita kovia, teräviä esineitä. Varusteiden liu’uttamista hiekkarannalla on vältettävä, sillä se vahingoittaa pohjaa. Rantautuessa veneet on nostettava pois vesiltä kokonaan joka kerta, jottei aallokkoliike hioisi niitä kiveä tai muuta kovaa esinettä vasten ja ettei tuuli veisi niitä mukanaan.

Asiakkaan toiminta ja turvallisuus
On sinun vastuullasi, että käytät melontaliiviä ollessasi vesillä. Suosittelemme myös kypärän käyttöä, hanki sellainen itse. Jos sinulla on epävarmuutta osaamisestasi avovesillä, suosittelemme, että osallistut ensin aloittelijoiden kajakkimelonnan tai kanoottimelonnan peruskurssille. Uimataidottomille emme suosittele avovesille lähtöä. Alaikäiset asiakkaat saavat lähteä vesille vain vanhemman, huoltajan tai melontaohjaajan seurassa. Pohjolan säässä on hypotermian mahdollisuus ympäri vuoden. Pidä siis aina mukana kuivaa vaatekerrosta vesitiiviissä pussissa ja varaa riittävästi ruokaa ja juomaa retkellesi. Ennen lähtöäsi tarkista itse ajankohtaiset sääennusteet. Matkallasi tarkista aika ajoin sään muutoksia sekä ympäristöstä että säätiedoista.

Lisätiedot

Kopukka

Varausmaksu, Loppumaksu

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top