Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

Kopukka 350

Kopukka 350

1,200.00

Kopukka 350 on huippulaadukas, kevyt ja tilava packraft, joka on täydellinen aktiiviseen ulkoiluun. Jos haluat tutkia luontoon piilotettuja helmiä, tutustua autioihin saariin, puroihin, jokiin tai yksinkertaisesti saada mahdollisuuden kalastaa veneestä tunturialueilla, Kopukka 350 on sinulle. Tämä on kahden hengen malli eli tulee kahdella selkänojalla ja istuimella, jotka ovat irrotettavissa. Jos melot yksi niin kyytiin mahtuu vaikka kaksi isoa koiraa ja varusteet. Nyt varastossa rajoitettu erä.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): Kopukka350 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Kopukka 350 on huippulaadukas, kevyt ja tilava packraft, joka on täydellinen aktiiviseen ulkoiluun. Jos haluat tutkia luontoon piilotettuja helmiä, tutustua autioihin saariin, puroihin, jokiin tai yksinkertaisesti saada mahdollisuuden kalastaa veneestä tunturialueilla, Kopukka 350 on sinulle. Tämä on kahden hengen malli eli tulee kahdella selkänojalla ja istuimella, jotka ovat irrotettavissa. Jos melot yksin niin kyytiin mahtuu vaikka kaksi isoa koiraa ja varusteet. Pidä koirien kynnet lyhyinä ja tylsinä. Kopukka 350 Packraft ei ole suunniteltu 4-luokan koskiin, mutta selviytyy hyvin 2-luokan ja helpommasta 3-luokan koskesta. Luja mela on tarpeen kovassa valkoisessa koskessa, missä tarvitaan paljon voimaa. Hanki mela erikseen. Varustettu irrotettavalla evällä kun haluat lisätä suuntavakavuutta järvien ylitykseen. Reilusti kiinnityspisteitä varustenaruille. Varustettu Tizip-vetoketjulla eli voit laittaa ponttoonien sisälle varusteita perän kautta. Pakkaa varusteet kuivasäkkeihin. Otamme veneestä parempia kuvia kun saamme tänne (Tizip, istuimet jne).

Ponttoonien kangas on valmistettu 210D TPU-nailonista, kevyestä mutta erittäin kestävästä materiaalista. Lattiassa on käytetty vielä vahvempaa materiaalia, 420D TPU-nailonia: vahva materiaali, joka kestää hyvin kiven iskuja.


Tekniset tiedot:

Paino noin: 4.00 kg
Pituus: 350 cm
Ulkoleveys: 99 cm
Sisäpituus: 220 cm
Sisäleveys: 39 cm
Putken halkaisija: 30 cm
Kantavuus: 400 kg
Kiinnityspisteet: 6 kpl takana, 4 keulassa, 4+4 ponttoonien päällä (kuvassa näkyy vain yhdet kiinnikkeet), etukahva
Evä: irrotettava
Materiaalit: 210D Nylon 66 + TPU, 420D Nylon 66 + TPU
Vakiovarusteet: istuin 2×200 g, selkänoja 2×100 g, pakkauspussi 600 g, täyttösäkki 200 g, paikkauspalat 50 g (liima ei tule mukana), hihna, evä 100 g, Tizip-vetoketju takana keskellä


Ohjeita:

Täyttäminen. Kierrä venttiiliyksikkö veneeseen. Pujota iso venttiilin laippa venttiilin kierteen läpi ja kiinnitä venttiiliyksikkö laipalla. Näin venttiili ei pääse tipahtamaan kun se avataan. Avaa venttiili juuresta asti ja ruuvaa täyttösäkin suutin kiinni. Varo ettet ruuvaa väärille kierteille. Kerää ilmaa säkillä, rullaa säkki päästä tiiviiksi ja paina säkkiin jäänyt ilma veneeseen. Toista tämä vaihe tarpeeksi monta kertaa. Irrota säkki ja kiinnitä venttiilin yläosa. Kiinnitä tässä vaiheessa selkänoja nauhakujiin ennen kuin vene on kokonaan paineistettu. Puhalla vene niin kovaksi kuin pystyt ja kiinnitä venttiilin suojakorkki. Asenna istuintyyny puhallusventtiili ylöspäin ja kiinnitä velcrot suoraan molemmin puolin. Avaa istuimen venttiiliä ja puhalla täyteen, kiinnitä korkki.

Muista melontaliivit ja kypärä. Älä ota turhia riskejä. Pukeudu kuivapukuun kylmänä vuodenaikana. Vältä kiviin ja varsinkin teräviin kiviin ja oksiin osumista. Hiekka kuluttaa kangasta vähitellen. Rantaudu niin, että kahlaat loppumatkan. Pidä vene täysin puhtaana hiekasta. Älä jätä venettä aurinkoon, koska se voi nostaa paineita liikaa. Vesi jäähdyttää ponttonin sisällä olevaa ilmaa eikä meloessa ole vaaraa ylipaineesta. Kiinnitä vene aina rannassa, koska se voi lentää tuulen mukana. Älä jätä raftia veteen köyden varaan. Etsi veneelle aina varjoinen paikka. Varastoi vene kuivana, rullattuna laukussaan varjoisassa ja kuivassa paikassa. Kiinnitä varusteet ja säkit aina veneeseen. Käytä vesitiiviitä kuljetussäkkejä.


Veneen paikkaaminen:

Ensinnäkin, vältä liian matalia koskia ja jokia. Jos vene ei liiku luontevasti niin vesitilanne on liian alhainen, joten kanna vene tällaisen kohdan yli. Säästyt paljolta harmilta. Kuivan kauden jälkeen monet kosket ovat aivan liian matalia. Sateen jälkeen ne ovat yleensä riittävän runsasvetisiä. Keskellä suota mutkitteleva joki tai puro sekä suvannot tarjoavat yleensä riittävästi syvyyttä joka tilanteessa. Jos veneeseen tulee reikä niin sen varalta on useita paikkauskeinoja tilanteesta riippuen. Reissussa vene kannattaa paikata itseliimautuvilla teipeillä. Pidä mukanasi vähintään 0.5 metrin pätkä Gorilla teippiä (yleinen rullakoko on 48 mm x 11 m) ja kääri se vaikka melan varteen. Yleisiä ja hyväksi havaittuja teippejä ovat myös höyrynsulkuteippi Sitko Flex ja tuulensuojateippi Sitko Wind, joka on Tyvek-runkoinen. Tunnettuja paikkausbrändejä ovat mm. Stormsure (Tuff Tape), McNett (Tenacious Tape by Gear Aid) ja Patch-N-Go. Kaikilta on saatavana erilaisia teippejä ja paikkoja. Pidä mukanasi esim. alkoholilappuja, joilla voit puhdistaa teipattavan alueen.

Veneen kotonapaikkaamiseen voi käyttäen mukana tulleita kangaspaloja. Hanki sitä varten esim. Helaplast-liimaa. Tällainen paikka vaatii paljon pidemmän kuivumisajan.

Packraftin korjaamiseen löytyy mm. Youtubesta paljon videoita. Tutustu niihin.

Lisätiedot

Paino 5 kg
Kopukka 250

Kopukka 250, Kopukka 250 + Kopukkavene

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top