Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

Kopukka 250

Kopukka 250

650.00700.00

Kopukka 250 on ultrakevyt, keskikokoinen packraft, joka on täydellinen aktiiviseen ulkoiluun. Jos haluat tutkia luontoon piilotettuja helmiä, tutustua autioihin saariin, puroihin, jokiin tai yksinkertaisesti saada mahdollisuuden kalastaa veneestä tunturialueilla, Kopukka 250 on sinulle. Kopukka 250 painaa alle 3 kiloa, on erittäin tukeva, suuntavakaa ja liikkuu kuin unelma. Kopukka 250 packraftin mukana tulee mela. Edullisempi hinta on niille, jotka ostavat tämän yhtä aikaa isomman Kopukka-kumiveneen kanssa tai ovat ostaneet sen tänä vuonna 2021. Yksi kappale varastossa. Kun loppuvat niin kauppa sulkeutuu automaattisesti tämän tuotteen osalta. Lisää tulee kesäksi 2022.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Kopukka 250 on ultrakevyt, keskikokoinen packraft, joka on täydellinen aktiiviseen ulkoiluun. Jos haluat tutkia luontoon piilotettuja helmiä, tutustua autioihin saariin, puroihin, jokiin tai yksinkertaisesti saada mahdollisuuden kalastaa veneestä tunturialueilla, Kopukka 250 on sinulle. Kopukka 250 painaa alle 3 kiloa, on erittäin tukeva, suuntavakaa ja liikkuu kuin unelma. Kopukka 250 pacraftin mukana tulee 220 cm pitkä mela. Huom. mela tulee kaupan päälle ja se on edullinen malli. Mela sopii kaikkiin rauhallisiin jokiin, keskitason koskiin ja järvihyppelyyn, mutta emme suosittele vääntämistä tai tökkimistä pohjakivistä. Tämä Kopukka 250 Packraft ei ole suunniteltu 3-4 luokan koskiin – niissä rafteissa on kajakkimallinen tiivis aukkopeite tai self-bailing-rakenne (itsetyhjentyvä), reisiremmit ja erittäin kestävä koviin koskiin suunniteltu  – usein 100% hiilikuituinen mela. Luja ja laadukas mela on tarpeen kovassa valkoisessa koskessa, missä tarvitaan paljon voimaa.

Saat Kopukka 250 packraftin 50 eur alennuksella kun ostat yhtä aikaa Kopukka 430, 530 tai 630 veneen. Kopukka 250 packraft erä tänä vuonna on hyvin rajallinen eli 20 kpl. Jos olet jo maksanut tämän kesän toimituksesta itsellesi Kopukka kumiveneen niin valitse nyt tämäkin packraft optiolla: nouto varastolta, jolloin ei tule ylimääräisiä rahtikuluja. Lähetämme kaikki sitten yhtä aikaa.

Kopukka 250 packraft on mahtava lisä erämaan valloitukseen. Voit nousta jokia pitkin isolla Kopukalla ja koluta pikkupaatilla pienimmätkin joet. Toinen kaveri voi laskea tällä alas. Voit tehdä pääleiristä kevyitä retkiä kauemmaksi tunturijärville ja löydät varmasti kaikki kalapaikat. Jos mukanasi on esim. fatbike niin sillä on mainio ajella tuntureita ja uria pitkin kauemmaksikin jonkun puron yläjuoksulle. Purkaa pyörää riittävästi ja kiinnitä packraftin keulaan ja laske joki alas.


Vakiovarusteet:

Huom. liimaa ei ole mukana koska lähetys tuli lentorahtina.

Bikerafting esimerkki:


Kannella vai ilman?

Yksi suurimmista valinnoista, joita kohtaat packraftia valittaessa haluatko roiskesuojan vai et. Roiskesuojien etu on, että se tarjoaa mukavan suojan vesiroiskeita vastaan. Kiinteä roiskesuoja on tiivis, mutta velcrolla avattava kansi ei ole täysin vesitiivis. Tämä tarkoittaa päivän mittaan sitä, että ellet halua kastua niin on pidettävä kuivapukua, sukkamallisia kahluuhousuja tai vastaavia. Lämpimällä ns. shortsikelillä kastuminen ei ole ongelma. Avattava on mukava kuumalla kesäpäivällä.

Packraft ilman roiskesuojaa tarjoaa kolme selkeää etua: ensinnäkin se on halvempi vaihtoehto; toiseksi se painaa vähemmän; ja kolmanneksi veneeseen nouseminen ja poistuminen on helpompaa. Hintaerolla voi hankkia monikäyttöiset kahluuhousut.

Kopukka 250:n ulkopituus on 250 cm ja ulkoleveys 95 cm. Sisäpituus on 135 cm ja sisempi leveys 39 cm. Istuintyynyn ja istuimen selkänojan kanssa Kopukka 250 painaa vain 2.95 kg. Ponttoonien kangas on valmistettu 210D TPU-nailonista, kevyestä mutta erittäin kestävästä materiaalista. Lattiassa on käytetty vielä vahvempaa materiaalia, 420D TPU-nailonia: vahva materiaali, joka kestää hyvin kiven iskuja.


Tekniset tiedot:

Paino: 2.95 kg (sis. istuin, selkänoja)
Pituus: 250 cm
Ulkoleveys: 95 cm
Sisäpituus: 135 cm
Sisäleveys: 37 cm
Putken halkaisija: 29 cm
Kantavuus: 170 kg, sopii melojille 95-100 kg asti
Kiinnityspisteet: 8 kpl ulkona
Kahvat: edessä ja takana
Mela: alumiinivarsi, muovilavat, paino 900 g, katkeaa neljään osaan, pituus 220 cm, säädettävä lapakulma
Materiaalit: 210D Nylon 66 + TPU, 420D Nylon 66 + TPU
Vakiovarusteet: istuin 200 g, selkänoja 100 g, pakkauspussi 400 g, täyttösäkki 200 g, paikkauspalat 50 g (liima ei tule mukana), hihna, mela 900 g


Ohjeita:

Täyttäminen. Kierrä venttiiliyksikkö veneeseen. Pujota iso venttiilin laippa venttiilin kierteen läpi ja kiinnitä venttiiliyksikkö laipalla. Näin venttiili ei pääse tipahtamaan kun se avataan. Avaa venttiili juuresta asti ja ruuvaa täyttösäkin suutin kiinni. Varo ettet ruuvaa väärille kierteille. Kerää ilmaa säkillä, rullaa säkki päästä tiiviiksi ja paina säkkiin jäänyt ilma veneeseen. Toista tämä vaihe tarpeeksi monta kertaa. Irrota säkki ja kiinnitä venttiilin yläosa. Kiinnitä tässä vaiheessa selkänoja nauhakujiin ennen kuin vene on kokonaan paineistettu. Puhalla vene niin kovaksi kuin pystyt ja kiinnitä venttiilin suojakorkki. Asenna istuintyyny puhallusventtiili ylöspäin ja kiinnitä velcrot suoraan molemmin puolin. Avaa istuimen venttiiliä ja puhalla täyteen, kiinnitä korkki. Kokoa mela. Toisessa päässä on kolme eri lapakulman asentoa, voit kokeilla mikä sopii parhaiten.

Muista melontaliivit ja kypärä. Älä ota turhia riskejä. Pukeudu kuivapukuun kylmänä vuodenaikana. Vältä kiviin ja varsinkin teräviin kiviin ja oksiin osumista. Hiekka kuluttaa kangasta vähitellen. Rantaudu niin, että kahlaat loppumatkan. Pidä vene täysin puhtaana hiekasta. Älä jätä venettä aurinkoon, koska se voi nostaa paineita liikaa. Vesi jäähdyttää ponttonin sisällä olevaa ilmaa eikä meloessa ole vaaraa ylipaineesta. Kiinnitä vene aina rannassa, koska se voi lentää tuulen mukana. Etsi veneelle aina varjoinen paikka. Varastoi vene kuivana, rullattuna laukussaan varjoisassa ja kuivassa paikassa. Kiinnitä varusteet ja säkit aina veneeseen. Käytä vesitiiviitä kuljetussäkkejä.


Veneen paikkaaminen:

Ensinnäkin, vältä liian matalia koskia ja jokia. Jos vene ei liiku luontevasti niin vesitilanne on liian alhainen, joten kanna vene tällaisen kohdan yli. Säästyt paljolta harmilta. Kuivan kauden jälkeen monet kosket ovat aivan liian matalia. Sateen jälkeen ne ovat yleensä riittävän runsasvetisiä. Keskellä suota mutkitteleva joki tai puro sekä suvannot tarjoavat yleensä riittävästi syvyyttä joka tilanteessa. Jos veneeseen tulee reikä niin sen varalta on useita paikkauskeinoja tilanteesta riippuen. Reissussa vene kannattaa paikata itseliimautuvilla teipeillä. Pidä mukanasi vähintään 0.5 metrin pätkä Gorilla teippiä (yleinen rullakoko on 48 mm x 11 m) ja kääri se vaikka melan varteen. Yleisiä ja hyväksi havaittuja teippejä ovat myös höyrynsulkuteippi Sitko Flex ja tuulensuojateippi Sitko Wind, joka on Tyvek-runkoinen. Tunnettuja paikkausbrändejä ovat mm. Stormsure (Tuff Tape), McNett (Tenacious Tape by Gear Aid) ja Patch-N-Go. Kaikilta on saatavana erilaisia teippejä ja paikkoja. Pidä mukanasi esim. alkoholilappuja, joilla voit puhdistaa teipattavan alueen.

Veneen kotonapaikkaamiseen voi käyttäen mukana tulleita kangaspaloja. Hanki sitä varten esim. Helaplast-liimaa. Tällainen paikka vaatii paljon pidemmän kuivumisajan.

Packraftin korjaamiseen löytyy mm. Youtubesta paljon videoita. Tutustu niihin.


Lisätiedot

Paino 4 kg
Kopukka 250

Kopukka 250, Kopukka 250 + Kopukkavene

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top