Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

Kopukka 250

Kopukka 250

600.00650.00

Kopukka 250 on ultrakevyt, keskikokoinen packraft, joka on täydellinen aktiiviseen ulkoiluun. Jos haluat tutkia luontoon piilotettuja helmiä, tutustua autioihin saariin, puroihin, jokiin tai yksinkertaisesti saada mahdollisuuden kalastaa veneestä tunturialueilla, Kopukka 250 on sinulle. Kopukka 250 painaa alle 3 kiloa, on erittäin tukeva, suuntavakaa ja liikkuu kuin unelma. Kopukka 250 pacraftin mukana tulee mela. Saamme pienen erän varastoon yhtä aikaa kesän Kopukka 530 kuorman kanssa arviolta viikolla 27-28.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Kopukka 250 on ultrakevyt, keskikokoinen packraft, joka on täydellinen aktiiviseen ulkoiluun. Jos haluat tutkia luontoon piilotettuja helmiä, tutustua autioihin saariin, puroihin, jokiin tai yksinkertaisesti saada mahdollisuuden kalastaa veneestä tunturialueilla, Kopukka 250 on sinulle. Kopukka 250 painaa alle 3 kiloa, on erittäin tukeva, suuntavakaa ja liikkuu kuin unelma. Kopukka 250 pacraftin mukana tulee mela. Saat Kopukka 250 packraftin 50 eur alennuksella kun ostat yhtä aikaa Kopukka 430, 530 tai 630 veneen. Kopukka 250 packraft erä tänä vuonna on hyvin rajallinen eli 20 kpl. Jos olet jo maksanut tämän kesän toimituksesta itsellesi Kopukka kumiveneen niin valitse nyt tämäkin packraft optiolla: nouto varastolta, jolloin ei tule ylimääräisiä rahtikuluja. Lähetämme kaikki sitten yhtä aikaa.

Kopukka 250 packraft on mahtava lisä erämaan valloitukseen. Voit nousta jokia pitkin isolla Kopukalla ja koluta pikkupaatilla pienimmätkin joet. Toinen kaveri voi laskea tällä alas. Voit tehdä pääleiristä kevyitä retkiä kauemmaksi tunturijärville ja löydät varmasti kaikki kalapaikat. Jos mukanasi on esim. fatbike niin sillä on mainio ajella tuntureita ja uria pitkin kauemmaksikin jonkun puron yläjuoksulle. Purkaa pyörää riittävästi ja kiinnitä packraftin keulaan ja laske joki alas. Muista melontaliivit ja kypärä. Älä ota turhia riskejä. Pukeudu kuivapukuun kylmänä vuodenaikana.

Vakiovarusteet:

Bikerafting esimerkki:


Kannella vai ilman?

Yksi suurimmista valinnoista, joita kohtaat packraftia valittaessa haluatko roiskesuojan vai et. Roiskesuojien etu on, että se tarjoaa mukavan suojan vesiroiskeita vastaan. Kiinteä roiskesuoja on tiivis, mutta velcrolla avattava kansi ei ole täysin vesitiivis. Tämä tarkoittaa päivän mittaan sitä, että ellet halua kastua niin on pidettävä kuivapukua, sukkamallisia kahluuhousuja tai vastaavia. Lämpimällä ns. shortsikelillä kastuminen ei ole ongelma. Avattava on mukava kuumalla kesäpäivällä.

Packraft ilman roiskesuojaa tarjoaa kolme selkeää etua: ensinnäkin se on halvempi vaihtoehto; toiseksi se painaa vähemmän; ja kolmanneksi veneeseen nouseminen ja poistuminen on helpompaa. Hintaerolla voi hankkia monikäyttöiset kahluuhousut.

Kopukka 250:n ulkopituus on 250 cm ja ulkoleveys 95 cm. Sisäpituus on 135 cm ja sisempi leveys 39 cm. Istuintyynyn ja istuimen selkänojan kanssa Kopukka 250 painaa vain 2.95 kg. Ponttoonien kangas on valmistettu 210D TPU-nailonista, kevyestä mutta erittäin kestävästä materiaalista. Lattiassa on käytetty vielä vahvempaa materiaalia, 420D TPU-nailonia: vahva materiaali, joka kestää hyvin kiven iskuja.


Tekniset tiedot:

Paino: 2.95 kg (sis. istuin, selkänoja)
Pituus: 250 cm
Ulkoleveys: 95 cm
Sisäpituus: 135 cm
Sisäleveys: 37 cm
Putken halkaisija: 29 cm
Kantavuus: 170 kg, sopii melojille 95-100 kg asti
Kiinnityspisteet: 8 kpl ulkona
Kahvat: edessä ja takana
Mela: alumiinivarsi, paino 900 g
Materiaalit: 210D Nylon 66 + TPU, 420D Nylon 66 + TPU
Vakiovarusteet: istuin 200 g, selkänoja 100 g, pakkauspussi 400 g, täyttösäkki 200 g, paikkaussarja 50 g, hihna, mela 900 g

Lisätiedot

Paino 4 kg
Kopukka 250

Kopukka 250, Kopukka 250 + Kopukkavene

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top