Asiakaspalvelu: 0407284667
Kimber Adirondack

Kimber Adirondack

2,299.00

Kimber Adirondack on ehkä tämän hetken kevein tehdasvalmisteinen suurriistakivääri. Tämän aseen toimitusaika on luokkaa 2 viikkoa (tukussa olevat kaliiberit), mutta tiedustele toimitusaikaa ennen tilaamista: myynti@kivelaoutdoor.com. Asetta ei ole varastossa vaikka se verkkokaupassa niin lukeekin. Meillä ei ole omaa maahantuontia suoraan Kimberin tehtaalta. Jos haluamaasi kaliiberia ei ole tukussa niin varaudu 2-6 kk (tapauskohtainen arvio) toimitusaikaan.

Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

“A man will travel farther, hunt over more country, have a better chance of coming on game, and be in better condition when he does if his weapon is light.”
“Mies kulkee kauemmas, metsästää laajemmalla alueella, on paremmat mahdollisuudet kohdata riistaa ja olla paremmassa kunnossa, jos hänen aseensa on kevyt”. Townsend Whelen.


Ruostumaton, uritettu piippu. Rihlannousu 1/12 oikeakätinen. Vaimenninkierre. Match grade patruunapesä. Säädettävä laukaisukoneisto. Suoraperäinen Kevlar/hiilikuitutukki Optifade™ Forest maastokuviolla. Tuuman Pachmayr Decelerator rekyyliperälevy. Pilari ja massapedattu. 84M Mausertyyppinen aktio rustumattomasta teräksestä. Kevennetty lukkopultti. 3-asentoinen M70-tyyppinen varmistin. 4 patruunan kiintomakasiini. http://www.gunsandammo.com/reviews/kimber-adirondack-review/


Tekniset tiedot:

Kokopituus: 945 mm.
Piipun pituus: 46 cm, ruostumaton, uritettu, vaimenninkierre, Match grade patruunapesä
Rihlaus: 1/12 RH
Laukaisukoneisto: säädettävä, tehdasasetukset n. 1,5 kg
Tukki: vahvistettu hiilikuidulla, Gore Optifade™ Elevated II, kumimainen pinta, tuuman Pachmayr Decelerator perälevy, pilari- lasikuitupetaus
Vetopituus: 34,8 cm
Lukkoaktio: 84M, ruostumaton, Mauser tyyppinen ulosvetäjä, makasiini 4+1, 3-asentoinen Model 70-tyypin varmistin
Paino: 2.182 kg
Kaliiberit: 7mm08Rem (2.182 kg), pidemmällä toimitusajalla mahdollisesti (2-6 kk arvio, kysy) .308 Win (2.182 kg), 6.5mm Creedmoor (2.182 kg), .300 AAC Blackout (2.182 kg)


Aseen ostaminen ja lähettäminen:

Lähetät meille allekirjoitetun 4-sivuisen aseen hankkimisluvan kirjeessä. Osoite: Kivelä Outdoor, Ruuhiranta 7, 96800 Rovaniemi. Käytä allekirjoitukseen sinistä tai mustaa kuulakärkikynää. Liitä mukaan saatekirje mistä aseesta ja varusteista on kysymys, mitä on sovittu, osoitteesi, puhelimen numerosi, sähköposti.

Lähetämme aseen Matkahuollon kautta lähimpään MH toimipaikaan. Asetta ei lähetetä lähellä-pakettina. Lähetyksen mukana tulee täytetty hankkimislupa (kaksi päälimmäistä sivua), joka toimii väliaikaisena kantolupana.

Huom. varmista aseen saatavuus meiltä ennen kuin lähetät hankintalupia. Kaliibereita ja malleja on paljon, ja aseita tulee ja menee kiivasta tahtia. Joidenkin aseiden kohdalla toimitusaika voi olla hyvinkin pitkä. Ennen kuin teet ostoksen verkkokaupassa niin varmista haluamasi aseen toimitusaika: myynti@kivelaoutdoor.com (puhelimitse emme osaa heti sanoa toimitusaikaa).

Huom. jos hankkimisluvassa on vain ja ainoastaan 12/76 ja asiakas haluaa 12/89, on hänen hankittava uusi hankkimislupa tai poliisilaitos voinee muuttaa luvan 12/89:ksi. (tieto Poliisihallituksesta). Poliisi voi myöstää hankkimisluvat väljemminkin, jolloin voit valita kaliiberin vapaammin ostotilanteessa.

Jos hankit revolveria missä on kaksi eri kaliiberin vaihtorullaa niin tarvitset luvat molempiin. Sama pätee aseisiin, joissa tulee mukana toinen tai useampi piippu.

Lisätiedot

Paino 5 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top