Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

Kahva

Kahva

10.00

Kopukka veneisiin sopiva kahva varaosana. Hintaan sisältyy lähetys kirjeessä.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): kahva Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kopukka veneisiin sopiva kahva varaosana. Jos veneen kahva on mennyt rikki niin leikkaa nauhat lyhyeksi ja asenna tämä viereen. Vanhaa ei voi poistaa rikkomatta veneen kankaita. Tämä voidaan kiinnittää vaikkapa meidän PVC-liimalla, joka löytyy ohjeineen täältä.

HUOMAUTUS: Älä nosta kuormattua venettä kahvoista vaan tyhjennä vene ennen nostamista. Jos kohtaat esim. joessa matalan kohdan, jonka yli vene pitää vetää tai kantaa niin tyhjennä vene ennen siirtämistä.

TÄRKEÄÄ: Keulan nostokahvaa ei saa käyttää hinaukseen, ankkurointiin tai kiinnittämiseen. Käytä hinaukseen veneen kyljissä olevia vasempaa ja oikeaa D-lenkkiä.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu

Parempi tuote

Top