Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

Istuinkoukku kiskoon

Istuinkoukku kiskoon

15.00

Tulee varastoon noin toukukuun alussa.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): Istuinkoukku-ki Osastot: ,

Kuvaus

Kopukka veneiden istuimet ovat kiskokiinnitteisiä vuosimallista 2019 lähtien. Veneen ponttooneissa on kisko ja istuimen päissä on siihen sopiva istuinkoukku. Tämän ansiosta istuimet ovat todella tukevasti kiinni veneessä ja niiden paikkaa voidaan muuttaa halutusti.

Kisko on kätevä kiinnitys myös itse tehdyille varusteille. Kun hankit pari tällaista erittäin lujaa istuinkoukkua niin voit tehdä ylimääräisen tason vaikka kaikuluotaimelle, ratille tai ylimääräisen istuimen mittojen mukaan. Normaalisti istuimet ovat 200 mm leveät. Jos teet esim. 400-500 mm leveän ”pöytätason” niin ota näitä istuinkoukkuja kaksi paria. Kiinnitetään ruuveilla. Katso ruuvien pituus levyn mukaan. Voit tehdä ”ruuvin sielun kokoisen” n. 10 mm syvän aloitusreiän. Katso mallia veneen istuimista. Voit halutessa varmistaa liimalla tai liimamassalla.


Tekniset tiedot:

Materiaali: polypropyleeni
Väri: musta
Mitat noin: 180 x 40 x 15 mm

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top