Asiakaspalvelu: 0407284667
  • Tykkää meistä Facebookissa!

  • Muista kirjoittaa tuotearvostelu!

  • Lue uusimmat meidän Facebook-sivustoltamme!

HW 9 ST

HW 9 ST

529.00

Saksalainen Hermann Weihrauch Revolver GmbH valmistaa hinta-laatu suhteeltaan lyömättömiä Arminius revolvereita. Laatutaso on hyvin korkea. Arminius HW 9 ST sopii tarkkuusammuntaan, luolapyssyksi, lopetusaseeksi loukkypyyntiin. Kokonaan teräsrakenteinen. Toimitusaika noin 6-9 vk tilauksesta, ei meillä varastossa.

Tuotetunnus (SKU): HW9ST Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Arminius HW 9 ST sopii tarkkuusammuntaan, luolapyssyksi, lopetusaseeksi loukkypyyntiin. Kokonaan teräsrakenteinen. Osat kiillotettu hienosti ennen sinistystä. Piipun päällä oleva teräksinen ulkovaippa on irrotettavissa ja kiinnittyy kolmella kartiopäisellä kuusiokoloruuvilla piipun alapinnalta. Vaipan yläpinnalla on neljä ruuvinreikää, joita voit hyödyntää esim. picatinnykiskon asennuksessa. Meiltä ei ole saatavana sopivaa picatinnykiskoa, teetätä asesepälläsi. Kiskon avulla voit kiinnittää punapistetähtäimen tai tähtäinkiikarin.

Huom. joissakin kuvissa ase näyttää vaaleammalta kuin se todellisuudessa on. Kun teräs on erinomaisesti kiilloitettu ennen sinistämistä niin se kiiltelee valossa. Olemme laittaneet muutamia lisäkuvia. Ota huomioon, että näyttöjen varintoistossa ja varikalibraatioissa on eroja.


Tekniset tiedot:

Kaliiberi: 22LR
6 patruunan rulla
Tähän malliin ei ole saatavana 22 WMR vaihtorullaa
Mikrosäädettävä takatähtäin
Liipasimen ja hanan levennyskappale
Ergonominen puukahva peukalotuella
Paino: 1270 g
Piippu: 6” / 152 mm

 

Huom. tähän malliin ei saatavana synteettistä kahvaa. Katso taulukosta ja kysy hintaa sekä toimitusaikaa: myynti@kivelaoutdoor.com

 

Aseen ostaminen ja lähettäminen:

Lähetät meille allekirjoitetun 4-sivuisen aseen hankkimisluvan kirjeessä. Osoite: Kivelä Outdoor, Ruuhiranta 7, 96800 Rovaniemi. Käytä allekirjoitukseen sinistä tai mustaa kuulakärkikynää. Liitä mukaan saatekirje mistä aseesta ja varusteista on kysymys, mitä on sovittu, osoitteesi, puhelimen numerosi, sähköposti.

Lähetämme aseen Matkahuollon kautta lähimpään MH toimipaikaan. Asetta ei lähetetä lähellä-pakettina. Lähetyksen mukana tulee täytetty hankkimislupa (kaksi päälimmäistä sivua), joka toimii väliaikaisena kantolupana.

Huom. varmista aseen saatavuus meiltä ennen kuin lähetät hankintalupia. Kaliibereita ja malleja on paljon, ja aseita tulee ja menee kiivasta tahtia. Joidenkin aseiden kohdalla toimitusaika voi olla hyvinkin pitkä. Ennen kuin teet ostoksen verkkokaupassa niin varmista haluamasi aseen toimitusaika: myynti@kivelaoutdoor.com (puhelimitse emme osaa heti sanoa toimitusaikaa).

Huom. jos hankkimisluvassa on vain ja ainoastaan 12/76 ja asiakas haluaa 12/89, on hänen hankittava uusi hankkimislupa tai poliisilaitos voinee muuttaa luvan 12/89:ksi. (tieto Poliisihallituksesta). Poliisi voi myöstää hankkimisluvat väljemminkin, jolloin voit valita kaliiberin vapaammin ostotilanteessa.

Jos hankit revolveria missä on kaksi eri kaliiberin vaihtorullaa niin tarvitset luvat molempiin. Sama pätee aseisiin, joissa tulee mukana toinen tai useampi piippu.

Lisätiedot

Paino 2 kg
Kaliiberi

22 LR

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top